• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ii akşamlar kızlar

bugün oğlumun sınavı vardı dersanede oraya gittim ama ayaklarıma karasular indi

başbakanımız geliyo diye çarşıyı kapatmışlar

çok yürüdüm kızlar ya

bide çarşıya çıkmışken alışveriş yaptım

ayaklarım ağrıyoooo

selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın geçmise bakamadım ... benim hayatımı sorarsanız aysima yine ates içinde deli olacam bugun burnu akmaya basladı sabah 6 da uyudum 11 de kalktım ve yine ates ne menen bi mikropmus dr 3 gün sürer dedi allahm ins bugun duzelir :( dün gece spor yapim dedim bi baktım ates 39,2 olmus hemen yıkadim kızı ilaç verdim düsürdüm.. sunu anladım kızlar annelik ne kadar zor ali bey e laf söyleterek yaptık işi ve yüzü bes karıs dı :( 2 gündür kızın pesindeyim adam hiç bumu ya :( ve kendime gelince sırtım ağrı içinde ve aşırı öksürük var basım ağrıyor kulaklarım ve boğazım kasınıyor sanırım bende hasta olacam ... annem de hasta oldu anlıcanız nasıl bi mikropsa sürünüyoz:( sabah 3 dilim ekmek çay çökelek peyniri 1 zeytin 1 cay kası çikolata yedim su su su içim yanıyor resmen giremessem kusuruma bakmayın zati ali gelir az sonra o da bakmaz kızına :( ben yine ayakta sürünürüm.. annemede bisi diyemiyom o hasta mecburen kızla evle herbisiyle ben uğrasıyom .. dua edinde ali de biraz insaf olsun:( ya karnım ağrıyo desem benimde diyo dudam acıyo desem benimde diyo korkuyorum adet sancım basladı diyince ne diyecek benimde derse sasırmıcam valla...

ilahi asi yaaa güldürdün beni
ama merak etme benimde der onada..kaytarmak var işin ucunda çünkü.işlerine öyle geliyor
canım allah şifa versin..kızla ilgilenecem derken kendini üşüttün demekki banada öyle olmuştu.
çok geçmiş olsun şeker

Duru canım şu şekerlerden foto çekip kk nın satış bölümüne koyabilirsiniz belki
aslında bankaların ev hanımlarına yönelik mini kredi imkanları oluyor ya
belki ufak çapta bişeyler yapıp kendi çikolatalarını pazarlayabilir
araştırmaya değer bence

bende bir kaç gündür sürekli neyapabilirim diye düşünüyordum .dün gittigidiyora baktım nasıl ilan verebiliriz diye çok kolaymış resim çekmek aklıma geldi aslında ama telefonum yanımda değildi hafta içi gelsin çekeceğim .kk da olduğunu bilmiyordum orayada koyarım
yanlız evinde bilgisayar falan yok ben burdan ilgilenmek zorunda kalacağım sorun olmaz herhalde
iş kurma fikri varya bende bilemiyorum belki şimdi değilde yaza bişeyler düşüne bilirim herşey daha çok yeni o yüzden iyice araştırmadan karar vermek istemiyorum ama çaktırmadan da emlak sitelerinde kira araştırmasıda yaptım açıkcası dükkan kiraları uygun bu aralar .kısmet işte bakalım zaman neler göstercek.

geçmiş olsun asicim mikrop eve girdimi malesef herkeze uğruyor benimkilerde hasta gibiler ne tam hasta oldular nede düzeldiler
bğugünkü menümde neler vardı
sabah dereotu 1 yumurta 1 dilim ekmek
arada soğan suyu
öğlen dereotu 1 tabak yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
akşam dereotu .oğlandan kalma 2 kaşık puding başka bişey yemedim acıkmadımda
1portakal yicem şimdi salata yemedim hiç meyva yiğim bağri

duru canım yanlış hatırlamıyorsam sen düşünüyordun iş kurmayı felan
bakarsın ortak bişiler yapabilirsiniz.cafe pastane türü bişiler neden olmasın hem bir taşla iki kuş olur
ne güzel olur

İiyi akşamlar şkerlerrrrr..

Menüm..sabah:2 dilim ekmek,közlenmiş biber,bir çatal peynir,2 lokma böğürtlen reçeli..
öğlen:3-4 kaşık aşure,1 kivi,1 küçük tuzlu kurabiye
akşam:yeşil salata,et kavurma(1 kaşık)bulgur pilavı(3 kaşık..)

Sabahtan beri evi sildim süpürdüm,toz aldım,ütü yaptım flan derken yeni oturdum..spor yapabilir miyim bilmiyorum..oğlan uyanık şu anda..

selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın geçmise bakamadım ... benim hayatımı sorarsanız aysima yine ates içinde deli olacam bugun burnu akmaya basladı sabah 6 da uyudum 11 de kalktım ve yine ates ne menen bi mikropmus dr 3 gün sürer dedi allahm ins bugun duzelir :( dün gece spor yapim dedim bi baktım ates 39,2 olmus hemen yıkadim kızı ilaç verdim düsürdüm.. sunu anladım kızlar annelik ne kadar zor ali bey e laf söyleterek yaptık işi ve yüzü bes karıs dı :( 2 gündür kızın pesindeyim adam hiç bumu ya :( ve kendime gelince sırtım ağrı içinde ve aşırı öksürük var basım ağrıyor kulaklarım ve boğazım kasınıyor sanırım bende hasta olacam ... annem de hasta oldu anlıcanız nasıl bi mikropsa sürünüyoz:( sabah 3 dilim ekmek çay çökelek peyniri 1 zeytin 1 cay kası çikolata yedim su su su içim yanıyor resmen giremessem kusuruma bakmayın zati ali gelir az sonra o da bakmaz kızına :( ben yine ayakta sürünürüm.. annemede bisi diyemiyom o hasta mecburen kızla evle herbisiyle ben uğrasıyom .. dua edinde ali de biraz insaf olsun:( ya karnım ağrıyo desem benimde diyo dudam acıyo desem benimde diyo korkuyorum adet sancım basladı diyince ne diyecek benimde derse sasırmıcam valla...
geçmiş olsun cnm hepinize mevlam şifalar versin anne olmak kolay değil cnm hastalık dert bir girdimi peş peşe gelir nedense

sabah 2 dilim k. ekmeyi iki zeytin iki parca peynir bir haşlanmış yumurta bir kaç çatal ayva receli bir kupa çay
arada yarım bardak süt
arada bir haşlanmış yumurta bir kupa çay
akşam bir tane lahmancun çayy 1lt re kadar da su içmişimdir heralde bu gün su içmek için zorluyorum kendimi şimdi çay içeceğim
spor yine yapamadım bitirmem geken bir iş var elimde onu bitirmeye calışıyorum

kuzum 1 litre su ne demek ya luboşum
elinizin altına koyun gidip gelip bir yudum alsan akşamaca en az 2 gider
bende su içemiyordum
böyle içiyorum ama
hem içtikçe insan susamaya başlıyor a.s

çitosum bugün iiyiz bakalım inşallah böyle gitcek
oğluş uyuynca yürüyüş yapamazsan bile basit jimnastik hareketleri yap canım başla bak arkası geleceka.s

iyi akşamlar çıtırlar
asicim çok geçmiş olsun sanada meleğinede annenede canım
allahım acil şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugün bol bol yürüdüm 2 litre suyumu içtim
sabah kahvaltısını yaptığımı yazmıştım öğlen yemedim bol bol su içtim
akşamda bol salata yanında 1 kaşık fasulye ve küçük kase makarna
şimdi çayımı içiyorum yatmadan beşi biyerde çayımıda içerim
öptüm çıtırlar :1hug::1hug:

kızlar ben bu gün sapıttım desem bana inanin kahvaltıda yani saat ikide yarım ekmek ten biraz fazla ekmek le kahvaltı yaptım yanında peynir tere yagı sosisli yumurta yedim bir portakal bir elma ve 2 bardak kola ictim bu gün temizlik yaptım ve hala işim bitmedi cok içim yandı kolayı ondan ictim ve bir bucuk saat yürüyüşümü yaptım akşam hic birşey yemedim yalnız hiç su içemiyorum ütümü yapıp gelirim bayagı ütü var

bu gün tek bir öğün yedik kızlar öğlden son ra 3 te
kahvaltı yemek arası bişeydi
simit peksemet ve kızartma yedim :1no2:
akşam yemeği niyetine antep baklavası havuç dilimi yedim
mısır patlattım onu yedim :1no2:
ben çok yedim bugün
yarın bismillah der başlarım :lepi:

lem acaaip yoruldum yaaa
çok manyak temizlik yaptım mutfağa ve koridora bolkonun birinide yıkadım öbü balkon kaldı dinlenme arası verdim şimdi ve birbuçuk portakal yarım elma yedim.diğer yarılarınıda kızıma yedirdim oyunla
ufff çamaşır bitti onu sericem önce yıkimde balkonu

kızlar ben bişii keşfettim makinenin ardından çıkan suyu kullanıyorum şimdi..amma su kullanılıyormuş her yıkamada yaaa..
ilk çıkan suyla balkonları yıkıyorum..sonraki suyla tuvalet banyo felan en son durulama suları zaten tertemiz çıkıyor yerleri siliyorum zaten her odada ayrı kova kullandığım için harika oluyor..kapı çerçeve bile silinebilir yani her çamaşırda evde tertemiz oluyor hemde su kullanımı otomatikman azalıyor..
en azında çocuklarımız adına gelecekleri adına herkese tavsiye ederim kızlar..

güzel fikir aslın da :uhm:
yerleri silmem ama tuvalet ve balkon için olabilir
fakat bizim makinanın kirli suyu direk kanalizasyona bağlı nasıl olacakki bu dediğin :1no2:
artı banyom boydan boya dolap yerleri halı CADIARZU
kanalizasyon hortumunu söksem bu seferde banyo mahfolur :1no2:
fakat banyosu uygun olanlar yapabilir bence güzel fikir tuttum kaydirigubbakcemile5

asi aysima için gerçekten üzülüyorum çok sık hasta oluyor :1no2:
bağışıklık sistemi çok zayıf her halde
aslında yaz için bir tatil ayarlasanız fena olmıyacak çocuğun deniz suyuna ve tuzlu havasına ihtiyacı var gibi a.s

durucum ev yapımı çikolata inan ilk defa duydum nasıl oluyor çok merak ettim canım yaaa :sm_confused::utangac:

ablacım yetiş çok acıktım çok her an şeytana uyabilirim

kelin ilacı olsa başınaymış duru -tatlicadiarzu-
çok azıttım çok
bu hafta sonu kız çok eziyet etti bir kapris bir şımarıklık bende ne bulduysam saldırdım fenayım moralimde yediğim için fena :1no2:
ama senin için şunu diyebilirim ayran tıkıyor açlığı
leblebi tıkıyor
ağzına biraz kuru nane at tıkıyor a.s
bu gibi durumlarda evde diyet cola bulunduruyorum ben hemen açlığımı kesiyor
benim yöntemlerim bunlar canım umarınm sendede işe yarar a.s

süper oluyor ablacım daha öncede yemişdim
dünde yedim malum ben krokanlısından ve truffle çeşitlerinden yedim süperdi
çikolatananın hammadesi var eritiyon onla diğer içinde ne istiyorsan koyuyorsun kalıpları var veya elde şekil verilerek yapılıyor ama epey sabır isteyen dikkat esiteyen bişey dün yaptıklarını tadamadım hazırlardan yedim

Back