Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duru canım şu şekerlerden foto çekip kk nın satış bölümüne koyabilirsiniz belki
aslında bankaların ev hanımlarına yönelik mini kredi imkanları oluyor ya
belki ufak çapta bişeyler yapıp kendi çikolatalarını pazarlayabilir
araştırmaya değer bence
geçmiş olsun cnm hepinize mevlam şifalar versin anne olmak kolay değil cnm hastalık dert bir girdimi peş peşe gelir nedenseselam kızlar nasılsınız kusura bakmayın geçmise bakamadım ... benim hayatımı sorarsanız aysima yine ates içinde deli olacam bugun burnu akmaya basladı sabah 6 da uyudum 11 de kalktım ve yine ates ne menen bi mikropmus dr 3 gün sürer dedi allahm ins bugun duzelir dün gece spor yapim dedim bi baktım ates 39,2 olmus hemen yıkadim kızı ilaç verdim düsürdüm.. sunu anladım kızlar annelik ne kadar zor ali bey e laf söyleterek yaptık işi ve yüzü bes karıs dı 2 gündür kızın pesindeyim adam hiç bumu ya ve kendime gelince sırtım ağrı içinde ve aşırı öksürük var basım ağrıyor kulaklarım ve boğazım kasınıyor sanırım bende hasta olacam ... annem de hasta oldu anlıcanız nasıl bi mikropsa sürünüyoz sabah 3 dilim ekmek çay çökelek peyniri 1 zeytin 1 cay kası çikolata yedim su su su içim yanıyor resmen giremessem kusuruma bakmayın zati ali gelir az sonra o da bakmaz kızına ben yine ayakta sürünürüm.. annemede bisi diyemiyom o hasta mecburen kızla evle herbisiyle ben uğrasıyom .. dua edinde ali de biraz insaf olsun ya karnım ağrıyo desem benimde diyo dudam acıyo desem benimde diyo korkuyorum adet sancım basladı diyince ne diyecek benimde derse sasırmıcam valla...
lem acaaip yoruldum yaaa
çok manyak temizlik yaptım mutfağa ve koridora bolkonun birinide yıkadım öbü balkon kaldı dinlenme arası verdim şimdi ve birbuçuk portakal yarım elma yedim.diğer yarılarınıda kızıma yedirdim oyunla
ufff çamaşır bitti onu sericem önce yıkimde balkonu
kızlar ben bişii keşfettim makinenin ardından çıkan suyu kullanıyorum şimdi..amma su kullanılıyormuş her yıkamada yaaa..
ilk çıkan suyla balkonları yıkıyorum..sonraki suyla tuvalet banyo felan en son durulama suları zaten tertemiz çıkıyor yerleri siliyorum zaten her odada ayrı kova kullandığım için harika oluyor..kapı çerçeve bile silinebilir yani her çamaşırda evde tertemiz oluyor hemde su kullanımı otomatikman azalıyor..
en azında çocuklarımız adına gelecekleri adına herkese tavsiye ederim kızlar..
ablacım yetiş çok acıktım çok her an şeytana uyabilirim