• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar
bugünki raporumu verip çıkıyorum arkadaşlar
sabah patatesli öğleyin dışardaydım tavuk dürüm yedim akşam 1 dilim ekmeğe peynir çaldım yedim portakal elma yedim az çekirdek

hepinize ii uykular tatlı rüyalar

sanada azadcım

ablacım şimdi mutfağa girerde araştıma yaparsam hayata boş çıkmam en iyisi bizde azad gibi erkenden uyuyalım:))

süper oluyor ablacım daha öncede yemişdim
dünde yedim malum ben krokanlısından ve truffle çeşitlerinden yedim süperdi
çikolatananın hammadesi var eritiyon onla diğer içinde ne istiyorsan koyuyorsun kalıpları var veya elde şekil verilerek yapılıyor ama epey sabır isteyen dikkat esiteyen bişey dün yaptıklarını tadamadım hazırlardan yedim

baya ilginç büyük şehirde yaşamanın avantajları işte her türlü malzemeyi bulabiliyorsunuz a.s
aslında burda kursu olsa asla kaırmam bayılırım orjinal şeylere :asigim:
tinkide bahsediyo aslında bebek şekeri falan
kendi aramızda siparişalıp pazarlamasınımı yapsak ne :uhm:
burda bilen yok gibi bunu
siz yollarsınız ben komisyon alırım sırnaşık şeyCADIARZU:jeyyar:

süper oluyor ablacım daha öncede yemişdim
dünde yedim malum ben krokanlısından ve truffle çeşitlerinden yedim süperdi
çikolatananın hammadesi var eritiyon onla diğer içinde ne istiyorsan koyuyorsun kalıpları var veya elde şekil verilerek yapılıyor ama epey sabır isteyen dikkat esiteyen bişey dün yaptıklarını tadamadım hazırlardan yedim

canım kolay gelsin hani benim bebek şekri yapan arkadaşım var bahsetmiştim
o da yapıyor ev yapımı çikolata ilk önce o reklam verdi antalya dergilerinde
ev yapımı çikolata diye ve birkaçtane doğum günü partisi siparişi aldı
evde yapıyor hem bebek şekerini hem ev çikolatasını
bence sende önce reklam ver sonra dükkan işine giriş yani önce çevren olsun canım
mesala kartvizit bastır bu gibi şeyler canım

ama çok güzel oluyor çiklolatalar bize yapıp bir tepsi getirmişti
5 dakka sürmedi hepsi bitti nefisti cokacimcoookcokacimcoook

ahhhhhhhhh olsada yesek cokacimcoook

vallaha rejime başlamadan yemiştim :utangac::utangac:

baya ilginç büyük şehirde yaşamanın avantajları işte her türlü malzemeyi bulabiliyorsunuz a.s
aslında burda kursu olsa asla kaırmam bayılırım orjinal şeylere :asigim:
tinkide bahsediyo aslında bebek şekeri falan
kendi aramızda siparişalıp pazarlamasınımı yapsak ne :uhm:
burda bilen yok gibi bunu
siz yollarsınız ben komisyon alırım sırnaşık şeyCADIARZU:jeyyar:

ah canım ya ben o işe bir el atsam kesin kurur o iş laelaelaelaelae
daha önce gittiğim kuaför bayan vardı kapalı bir bayan hep saç bonesi takardı
ve gelen her müşterisi nerden alıyorsun diye soruyorlarmış
bana dikte satalım dedi diktim renk renk model model ama ne oldu
ne soran oldu ne alan ya hepsi şişti elimde :çok üzgünüm:
benim şamsızlığımdan hep :1no2::1no2:

ah canım çok geçmiş olsun yaaa..noldu bu çocuğa böyle yaa o kadar ilaö kullanıyor hala böyle..
canım sende boğaz kültürü yaptır.benimkine yaptırdım ben.en azından hangi ilaçlar kesin çözüm onu bilirsin.yazık çocuğa ya..ufff üzüldüm şimdi:(

anacım akşam iyiki erkenden yatmışım..acaip acıkmıştım en iyi çözümü yatmakta buldum.iyide etmişim.
akşamki muhabbetle kesin gümbürtüye gidermişim..çikolatalar felan..
kızlar aklıma bişi geldi..bir arada olsak ne güzel ticaret yaparmışız..bende pek severim böyle şeyleri ve bunları ticarete dökmeyi..ben pazarlama işlerini üstlenirdim halkla ilişkilerim süperdir acıcıkda çevrem de var..duru.tinkimi.lili ortaklığı ha birde şu çalışkan kız vardı..ne güzel olurdu..

günaydın bayanlar çok üzgün olduğumu belirterek başlıyorum sözlerime ... asicim geçmiş olsun kısa zamanda düzelir yavrucun inşallah dualarım seninle ve kızınla...
bayanlar benim işlerim bu haftadan itibaren çok yogunlaştı belki birkaçgün giremeyeceğim... veya haftalarca giremeyeceğim zamanlar da gelecek...o bakımdan ben ayrılıyorum aranızdan hepinizi öpüyorum eğer müsait olabilirsem gelip bir merhaba demek isterim bugünden itibaren acayip yoğun güler başlıyo benim fabrikayla ilgili.... tekrardan öpüldünüz... görüşebilmek üzere...

günayyyyydıııııııııın nasılsınız bayanlar :))
Önce dünün raporu kahvaltı öğle akşam diye ayrım yapmadım hem günüz hem akşam misafirim vardı çok koşuşturdum çok bütün gün boyunca 1 kurabiye, 1 dilim börek, 1 kase şehriye salatası (özellikle diyet şeklinde çok az mayonez bol yoğurtla yaptım), 1 portakal, 1 elma, 1 ayva, 1 avuç içi fındık 7-8 tane kadar. 2 türk kahvesi, bol çay ve 1 litre kadar su.

kızlar beni izne alın aysima havale geçirdi bu hafta yokum.. ve lütfen dua edin yavrum mosmordu dudakları yaprak gibi titriyordu kasılmıstı dayanamıyorum .. yeni geldik eve ve beyim mahvoldu .. kuzumu öle görmek

Asi canım çok geçmiş olsun a.s. Allah gücünü kuvvetini arttırsın güzel kızımızada acil şifalar versin:Saruboceq:

günaydın bayanlar çok üzgün olduğumu belirterek başlıyorum sözlerime ... asicim geçmiş olsun kısa zamanda düzelir yavrucun inşallah dualarım seninle ve kızınla...
bayanlar benim işlerim bu haftadan itibaren çok yogunlaştı belki birkaçgün giremeyeceğim... veya haftalarca giremeyeceğim zamanlar da gelecek...o bakımdan ben ayrılıyorum aranızdan hepinizi öpüyorum eğer müsait olabilirsem gelip bir merhaba demek isterim bugünden itibaren acayip yoğun güler başlıyo benim fabrikayla ilgili.... tekrardan öpüldünüz... görüşebilmek üzere...

mor canım sanada şimdiden kolay gelsin aman dikkat et kilo alma Şeniz

günaydın kızlar :kahve:
asi gerçekten şok oldum canım sabah sabah geçmiş olsun
hey allahım ya :çok üzgünüm:
mor kısa zaman da dönersin umarım :a015:

hozlemk selma günaydın yerimseniben

Şeniz kaydirigubbakcemile5
günaydın çıtırlar
aytencim çok geçmiş olsun yavruna
mor daha yarışmanın başında nereye kaçıyon bakim sen
hozlemk ve lily abla gününüz güzel geçsin inşallah

Şenizkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben bu gün gezmeye gidecem bu hafta hep gezme bakalım ne yapacam cok korkuyorum inşallah ipin ucunu kacırmam şimdilik hoşcakalın akşam görüşürüz hepinizi öptüm
Selma gezmeler cısssssssss ama misafir alma çok iyi spordan sayılmasada dün gün boyu tazmanya canavarı gibi döndüm evim içinde:roflol::roflol::roflol:

Back