Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canlarım hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar güya bu hafta 65 olacaktım ama olamadım üzgünüm 66 kiloyum bu hafta sizi seviyorum​
günaydın 1 kilo vermişsin tebr kederim a.s.
günaydın hayırlı cumalar
günaydın

günaydın kızlar.
80 çıktım bugün yani boşa kürek sallıyorum ben.

oysa ki menünde hiç kaçamakların yok gbi neden böle oldu
biraz harekete ihtiyacın var senn

evet azra öyle abartılacak kaçamaklarım yok. neden böyle oldum anlamadım. sabah bi çıktım tartıya 80
sonra 5 dakka sonra çıktım 81,5 deli oldum yaaa.

doğru olan buduryerimseniben
birde tartında bi problem mi var
birde kilonun en saf hali
sabah kalkıp afedersin wc yew gittikten sonra ki
hatta bn bazen duşa dahi alırımkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın servis erken geldi şirkete hemen kg bildireyim ben de sinir olmuş durumdayım bir çıktım 86.4 bir çıktım 87 bir daha çıktım 87..inanılmaz sinir olmuş duurmdayımsen beni 87 yaz kaptanım.. ben de p.tesden beri hiç ama hiç kaçak yapmadım..neyse kızlar bende durumlar böyle öptüm sizleri..

kesinlikle dietsiyennle görüşmelisin
menülerini okuyorum ve çok güzel
walla bn bu hafta o kadar yediim
siz bnm yediğimi yesenz alla alla ozmn

bugün bir değişiklik yaparak kilomu böle bild,reyim dedim bundan sonra böle yapayım hoşuma gitti hem gaza getirdi beni allahım ya cok mutlu oldum veremedim gibi geliodu ama size verdiğim sözü tuttum 60 demiştim haftaya +500 gram olabilir miyim kaptanım:))

delikafaduldendelikafadulden :1shok::1shok: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
yani süper süper süper
diyecek bişey bulamıyorum
bak bak gelecek hafta +500 gelmek istiyormuş
sana bir gün müsade çok abartmamak şeklinde ye
ama +500 olma
neden dersen şu gördüğümüz rakam seni daha çok gaza getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…