Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam fıstık hanımlar
yeni uygulama süper olmuş ama ben tabe bugün yazacam dün yediklerimi ama bundan sonra düzenli olarak gelirim
dün yediklerim
sabah dereotu soğan suyu 1 adet krep tammen yağsızdı 1 parça peynir domatez 1 fincan yeşil çay
öğlen çikolata çeşitlerinde 4-5 tane falan
akşam dereotu 1 tabak çorba 1 tabak mantı 3 tane ev baklavası salata
çok az çerez bol şekersiz çay aralarda yaklaşık 2-2,5 lt su
spor olarak 2-2,5 saat yürüğüş

son bir kaç gündür bahsetiğim arkadaşımla ilgili biraz koşuştumalarım oldu fazla gelemedim arkadaşlar
belediyeye gitim .arkadaşım zaten daha önce oraya başvurmuş fakat eşi ile hala evli göründüğü için vede eşi sigortalı çalışıyor gözüktüğü için resmi olarak bir şey yapamıyorlarmış.1 kere bir yardım gelmiş .bende başka bir dernek gibi bir ver var oraya gitim .kuran kursu gibi bir yer ama butür yardımlarıda oluyor.ilgileneceklerini söğlediler.neyse
kızcağızımız evceğizinde çok süper çikolatalar yapıyor iki ayrı pastaneye veriyormuş onlarda siparişleri azaltmışlar.bebek oluncada başka işlerde çalışamıyormuş.bende banada bir kaç poşet hazırlarsan eşe dosta satarım dedim.malzemesinde eksikler varmış yarın ödeme gelecekmiş onla biraz eksiklerimi tamam layım yapar getirim dedi .böğle işte .hala umudu var geleceğe dair çok genç 26 yaşında
ne diyebilirimki elimden gelen desteği sağlıcacağım bu dönemlerde ayakta kalabilmesi için.
ordan çıktıktan sonra ailecek başka arkadaşlara gittik listedekilerin hepsini orda yedim( gece 1 geçiyordu geldiğimizde.

canım ya duru sen bitanesin şeker çok iyi etmişsin bacım

husel canım tamam amladım çok fazla ama sen istedin bacı yazmamı.ben hafta sonları bööle tozuturum
cezeryede hafta sonu kaçamaklarımdan hafta içi yemem pek ööle üst üste şekerli şeyler

hehehehee liliciiim benim yediğimde antepfıstıklıydı yaaaa

kız selma12 nedense hergün işinvar ve giremiyosun kıııız.ben farkettim bunu bilmem sen farkettinmi????????

lem acaaip yoruldum yaaa
çok manyak temizlik yaptım mutfağa ve koridora bolkonun birinide yıkadım öbü balkon kaldı dinlenme arası verdim şimdi ve birbuçuk portakal yarım elma yedim.diğer yarılarınıda kızıma yedirdim oyunla
ufff çamaşır bitti onu sericem önce yıkimde balkonu

kızlar ben bişii keşfettim makinenin ardından çıkan suyu kullanıyorum şimdi..amma su kullanılıyormuş her yıkamada yaaa..
ilk çıkan suyla balkonları yıkıyorum..sonraki suyla tuvalet banyo felan en son durulama suları zaten tertemiz çıkıyor yerleri siliyorum zaten her odada ayrı kova kullandığım için harika oluyor..kapı çerçeve bile silinebilir yani her çamaşırda evde tertemiz oluyor hemde su kullanımı otomatikman azalıyor..
en azında çocuklarımız adına gelecekleri adına herkese tavsiye ederim kızlar..

hadi ben kalkıyorum işleri yenmeyee:)
eşim gelmeden birkere daha girebilirim inşallah kk ya
bugün burası güneşli çamaşırıda serim de kurur herhalde
anam popom belim ağrıdı erirken ağrılı gidiyor şu meret yağlar birde alırken ağrısada almasak ya

akrep canım benim arkadaş cevremde benim bu işim var kelimesinden nefret ediyorlar beni ne zaman arasalar işim var temizlik yapıyorum diyorlar ne kadar dikkat etsemde öyle denk geliyor cünki benim işim bu dünyada hic bitmemiştir sabahtan beri cam kapı toz kahvaltı ev toplama birazdanda belki herzamanki gibi işim olmasa yani biterse eşimle alış verişe gitmeyi düşünüyorum bu arada ne güzel suları öyle degerlendiriyorsun ben su cok harcarım her ay yetmiş seksen arası su feturası öderiz esimde bıktı benden

sende öyle yap o zaman selma
gerçekten makineden öyle çok su çıkıyorki..hem çamaşır bitene kadar evinde tertemiz oluyor..
zaten çamaşırda bitmez evin işi de..tavsiye ederim şeker..çocuklarımıza susuz bir dünya bırakmamak adına suların kıymetini bilmeliyiz şeker

Akrep kıs çok yememişsin ama şekerli şeyleri sevdiğin dikkatimi çekti
bende öyleyim işte(
selmacım ev olurda iş olmazmı
hepimiz aynı dertteyiz işte(
ben raporumu verem şimdiden
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1dilim cevizli çöre küçücüktü:)
vişne reçelinden tadımlık vişne aldım
1 çatal peynir
2 zeytin domates salatalık
öğlen 1 tabak etli bezelye yemeği
1 kaşık bulgur pilavı tadımlıktı
salata
1 bardak light kola
daha yemem
bugünlük bu kadar
spor yapmaya niyetim yok
çok zorlamışım kendimi
ama belki yürüyüşe çıkarım yani inşallah
şu tembelliği üstümden atayımda gidicem

Duru canım şu şekerlerden foto çekip kk nın satış bölümüne koyabilirsiniz belki
aslında bankaların ev hanımlarına yönelik mini kredi imkanları oluyor ya
belki ufak çapta bişeyler yapıp kendi çikolatalarını pazarlayabilir
araştırmaya değer bence

kız husel gün daha bitmediki nasıl dayanacan yatana kadar yemeden

evet canım tatlı işleri pek severim o yüzden çaydan şekeri kaldırdım.hafta içi yemeyince hafta sonu yiyorum..tabii önceki yediğim ölçülere göre çok küçük ölçülerde.zaten fazlasını da yiyemiyorum iyice alışıyorum galiba

evet bencede selma..kredi ile kendine ufak çapta bi yer açabilir..durucum birde varsa eğer tanıdık böyle şeyler satan yerler sende konuşabilirsin..böyle böyle çoğalır inşallah kızcağızın satışları

selam kızlar bugun yiyeceklerimi gece yazarım toplam hareketimi de yazarım.... şimdi çıkacağım geçmişi hep okudum haftasonu gevseyecez tabi normal olarak .... hüsel ben her gün yazıyorum sen kaçırdın galiba sporumu da yazıyorum yediklerimi de .... öptüm herkesi gece girer bugünkileri de yazarım....

selam çıtırlar nasılsınız
dün çok yoğundum
bugünde öyle arkadaşım bebek yatağı siparişi almış
onu dikiyoruz anneside geldi istanbuldan ay çok güzel cicili bicili
kumaşlar
dün 1 saat yürüdüm
evde stepmidir ne dir o aletten çalıştım yarım saat
bacaklarım koptu yavv yaşlanmışım ben delikafadulden
dün yediklerim
sabah kahvaltı 1 dlim ekmek peynir 2 zeytin
öğlen yok unutuyorum yav kafamçokkarıştı
akşamda küçük bir tabak makarna ve yoğurt yedim
ve bolllll çayyyyy
:1hug::1hug:a.s.

kızlar bugünde pazara gittim pazarda uzak
en az 1 saat giderken yürüdüm gelirkende 1 saaat elimde poşetlerle geri geldim
bayağı kas yapıcam heralde delikafadulden
sabah kahvaltım süperdi bana göre kendime
2 dilim kepek ekmeğinde kaşarlı tost yaptım cokacimcoook
yanında 1 demlik çay hemde demlik kocaman :roflol:
başka bişey yemedim daha karnım tok akşama artık

şimdi beşi biyerde çayımı içicem
kızlar ben çayı içince yüzüm resmen yağlanıyor ya
alnım yanaklarım çenem yüzümden mi atıyorum yağı ne :roflol:
sizi seviyorum çıtırlar anladınız siz onu yerimsenibenyerimseniben

morum pardon ya ben azad yazcaktım sanırım yada kimdi yahu ama seni dalgınlıkla yazmışım
off ya şeker krizi beni ne hale soktu
ama yedim itiraf ediyorum 2 eti tutku 2 biskrem çikolatalı
ama hala gözümün önünden neler geçiyor neler
hatta açtım tatlı resimlerine baktım:roflol:
ama kesmedi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…