• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok özür diliyorum husel ben zannettim bu günden başlayacak liste dünü kahvaltı iki yumurta olet iki kepek ekmek öglende tavuklu erişte dört tane kurabiye spora gelince bir bucuk saat yürüyüş tempolu 500 kc yaktım artı misafirim vardı cok koşturdum birde neler yaptıgımızın listesini akşammı verecegiz onu anlamadım

cok özür diliyorum husel ben zannettim bu günden başlayacak liste dünü kahvaltı iki yumurta olet iki kepek ekmek öglende tavuklu erişte dört tane kurabiye spora gelince bir bucuk saat yürüyüş tempolu 500 kc yaktım artı misafirim vardı cok koşturdum birde neler yaptıgımızın listesini akşammı verecegiz onu anlamadım

evet canım akşamları tam liste halinde verilecek

selmacım kolay gelsin canım
bende erkenden kalktım..ve koşturmacaya devam..yürüyüşümü de yaptım
bu hafta süpper olucakdelikafadulden

a.s.
KUZULAR HEPİNİZİN TABLOLARI HAZIR İŞLENMEYİ BEKLİYOR
artık sıkalım dimi ama yaz geldia.s

Tamam Selmacım Cumanın raporu : kahvaltı 1/2 simit, öğle döner ayran 1 dilim ekmek, arkadaş tatlı getirdi kutlama için 1 dilim tatlı, akşam 1 küçük karnıyarık( yağsız közlenmiş patlıcanla yapılmış), aralarda 1 elma 1 portakal tabi gün içinde çay 1 fincan kahve...a.s.

iyi akşamlaaar
şimdi kafamda canlandırdığım grafiğimi şettiriyorum şekerler
ve bu akşamdan başlıyor gaptanım affediyor ama bu akşamı ben affetmiyorum bugün yazmıyanlar yarın tarihli yazsın yoksa eksi olacak bu gün için ve herkes spor da yapıcak
gaptanım kalk sende yap yoksa bugüne sende eksi gircen ben şunu bitirim de kalkıp yapcem sporumu

Akrepcim dikişlerimi aldırana kadar spordan izinli olayım mı şu sıra su değmesin dedi dr. yukarda listemi verdim

ev işleride spor sayılırmıki :sm_confused:
bugün 3 tane cam sildim ben evim 7 katta uçtum uçacam
ve tüm evi kaldırdım toplam 5 saat temizlik yaptım a.s
ve oğlanın karyolasınının altını silmek için çektiğimde karyolanın baş ucu ayağıma düştü
sizi endişelendirmiyeyim diye söylemedim :çok üzgünüm:
küçük ayak parmağım parçalandı iş yerinden eşim geldi
doktora gitmemizin gerek olmadığını söyledi ve pansuman yaptı :çok üzgünüm:

çok yorgunum spor yapacak halim yok :1no2:

geçmiş olsun Lillycim a.s.a.s. sana nazar değdi:nazar::nazar: bir doktora gitsen yada sağlık ocağına belki ağrıyı kesecek birşeyler verirlerŞeniz

kızlar aysis hastalanmış
ayten başını bekliyom yazmış
acile gitmiş gelmişler
bilginize...

Ayten geçmiş olsun canım Allah şifaversina.s.Şeniz

evet canım akşamları tam liste halinde verilecek
selmacım kolay gelsin canım
bende erkenden kalktım..ve koşturmacaya devam..yürüyüşümü de yaptım
bu hafta süpper olucakdelikafadulden

inşallah Akrep süper olur Şeniz

Son düzenleme:
sağol huselim biraz mola verdim işe güce akşam komşular çağırdı çiğköfteye:tomato:
yarın apartman komşularım geliyor hoşgeldine akşam içinde arkadaşlar aramış eşimi oturmaya geliyorlar a.s şimdi temizlik birazdan çarşı pazar gecede ancak hamur işlerini halletmem lazım-tatlicadiarzu-

yap çitosum tabi kıs ihmal etme
o göbek nasıl toplanacak yoksa
benimki sık bile yapmadığım halde toplanmaya başladı
artırırsam hiç kalmıycak inşallah yaza kadar
İnşallah dümdüz bir karınla yazı karşılarsın canım ama spor olmadan olmuyor gerçekten bu hafta ben kilo aldım ama komşular sen kilo vermişsin diyorlar spor vücudu sıkılaştırıyora.s

a.s.kızlar ben bu gün arkadaşıma gidecem inşallah orada cok kacırmam zaten kahvaltıda cok kötü şeyler yedim akşam yazarım inşallah cok kızmazsınız bana ama zöz bir kg verecem haftaya kimse yok şu an sonra görüşürüz kızlar

iyi gezmzler Selmaa.s.

kızlar ya akrebim yazıyorda zaten
gün içinde aldığımız sıvıları ve ek içecekler varsa onlarıda yazsak
örneğin ben en fazla 3 kupa çay en az 3 ltre su 1 de soda içiyorum

ben gün içinde en az 1-1,5 litre su içiyorum sabah akşam 1 er kupadan 2 kupa soğan suyu tam belli olmamakla beraber yaklaşık 4-5 fincan çay 1 fincan türk kahvesi bazen kahve sayısı artabiliyor:içelim: şunuda belirteyim ben çayı kahveyi şekersiz içerima.s

alm arkadaşlar bu gün regli oldum çok ağrım var raporumu vereyim hemen
sabah tatlı kırizim vardı az helva ve ceviz büyüklüğünde iki profitorol
akşam bir dilim k. ekmeyi k. fasulye domatez salatası iki kaşık yoğurt
akşama çay içerim üç kupa kesin olur fazla içersem yazarım su hiç içmedim malesef
spor bu gün yapamam heralde yarından itibaren bende başlarım ağrım gecerse tabiki

sabah 1 dilim kepek ekmeği yağsız iice kızarıp yağından arınmış sucuk 1 kupa açık çay şekersiz tabi:)
öğlen 1 kase sütlü cornflakes
akşam yarım tabak ıspanak yemeği 1 kaşık yoğurt
spor şimdilik 20 dk twistshape 530 adım falan yaptım
onu en azından 1000 e tamamlıcam
kızlar birde ben tvistshape ellerimle bastırıyorum
şınav pozisyonu alıyom ve ellerimle bastırıyoruz
hem sırt hem kollar ve göğüs bile çalışıyor her yerim hamlamış yahu
2 gündür yüklendimm iice
inşallah cumaya faydasını görürüz
birde kızımla yürüyüş yaptım
sanmayın tırıs yürüyüş elim sende oynadık yol boyu:)
birde duvarlarda yürüyüp su birikintilerinden zıpladık:))

bende bu gün kahvaltıda lavaş ekmegiyle bayagı büyük ekmekti tere yagı ve beyaz peynir sürdüm yedim gezmede öglende yani 3 dilim kete yedim bir tabak corba içtim su hic icemiyorum ne yapsam bilmiyorum sudan midem bulanıyor spor olarak yürüyüş yapamıyorum cünkü misafirim gelecek az sonra artık yediklerim bu kadar bu gün başka birşey yemem

selam şekerler... bugun kayınvalidemde gündeydim... dün sabaha karsı 4 te yattım dün azıcık depresyondaydım malum bütün evi temizledim... kendimle ilgili tüm bakımları da yaptım yattım 4 te sabah 10 da geri kalktım gün için havuçlu toplardan yaptım kayınvalideme gittim.... yarım biberli ekmek 3 adet havuç topu 1 kase tarhana çorba içtim... toplam da yarım saat yürümüşümdür... ve tüm gün hizmetini ben yaptım ama spordan sayılmıyo tabi ... bari sevap haneme yazılsın :))) akrep bi de bugun işlediğimiz sevaplar listesi haazırla anacım:)) neyse dünkü kadar depresif değilim kendimle azıcık barıstım... her neyse de bu kilolardan kurtulacam başka yolu yok .... öptüm sizleri

Back