Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok özür diliyorum husel ben zannettim bu günden başlayacak liste dünü kahvaltı iki yumurta olet iki kepek ekmek öglende tavuklu erişte dört tane kurabiye spora gelince bir bucuk saat yürüyüş tempolu 500 kc yaktım artı misafirim vardı cok koşturdum birde neler yaptıgımızın listesini akşammı verecegiz onu anlamadım
KUZULAR HEPİNİZİN TABLOLARI HAZIR İŞLENMEYİ BEKLİYOR
artık sıkalım dimi ama yaz geldia.s
iyi akşamlaaar
şimdi kafamda canlandırdığım grafiğimi şettiriyorum şekerler
ve bu akşamdan başlıyor gaptanım affediyor ama bu akşamı ben affetmiyorum bugün yazmıyanlar yarın tarihli yazsın yoksa eksi olacak bu gün için ve herkes spor da yapıcak
gaptanım kalk sende yap yoksa bugüne sende eksi gircen ben şunu bitirim de kalkıp yapcem sporumu
ev işleride spor sayılırmıki :sm_confused:
bugün 3 tane cam sildim ben evim 7 katta uçtum uçacam
ve tüm evi kaldırdım toplam 5 saat temizlik yaptım a.s
ve oğlanın karyolasınının altını silmek için çektiğimde karyolanın baş ucu ayağıma düştü
sizi endişelendirmiyeyim diye söylemedim :çok üzgünüm:
küçük ayak parmağım parçalandı iş yerinden eşim geldi
doktora gitmemizin gerek olmadığını söyledi ve pansuman yaptı :çok üzgünüm:
çok yorgunum spor yapacak halim yok :1no2:
kızlar aysis hastalanmış
ayten başını bekliyom yazmış
acile gitmiş gelmişler
bilginize...
evet canım akşamları tam liste halinde verilecek
selmacım kolay gelsin canım
bende erkenden kalktım..ve koşturmacaya devam..yürüyüşümü de yaptım
bu hafta süpper olucakdelikafadulden
İnşallah dümdüz bir karınla yazı karşılarsın canım ama spor olmadan olmuyor gerçekten bu hafta ben kilo aldım ama komşular sen kilo vermişsin diyorlar spor vücudu sıkılaştırıyora.syap çitosum tabi kıs ihmal etme
o göbek nasıl toplanacak yoksa
benimki sık bile yapmadığım halde toplanmaya başladı
artırırsam hiç kalmıycak inşallah yaza kadar
a.s.kızlar ben bu gün arkadaşıma gidecem inşallah orada cok kacırmam zaten kahvaltıda cok kötü şeyler yedim akşam yazarım inşallah cok kızmazsınız bana ama zöz bir kg verecem haftaya kimse yok şu an sonra görüşürüz kızlar
kızlar ya akrebim yazıyorda zaten
gün içinde aldığımız sıvıları ve ek içecekler varsa onlarıda yazsak
örneğin ben en fazla 3 kupa çay en az 3 ltre su 1 de soda içiyorum