Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kötü bir sevgililer günü daha geride kaldı. insanların beklentileri ne kadar az olursa hayal kırıklıklarıa o kadar az oluyor. ilk defa eşimin gününü kutlamadım. 2002 den beri birlikteyiz. artık kutlamayacağımda. çok iyi bi eşim var ama çok ruhsuz. artık özel günlerde bişiy beklemiyorum. olmuyosa omluyodur. zorlamanın bi anlamıy yokkiiii

zaten sennle evli olmakla vermiş hedayesiniiboshayallersmile
üzme sıkma canınıopuyorumnanaktan
erkekler duygusuzlar o konudaklava:

hayırlı sahalar canlarım sabah sabah bir baş ağrısı var ki anlatamam inşallah geçerboshayallersmile sizleri seviyorumopuyorumnanaktan​
günaydın canım sanada gecmış olsuna.s.
nıhal neden oldun rahatsız canım ya gecmış olsun kendıne ıyı bak a.s.
gunaydınnn şekerlerrrrr opuyorumnanaktan
günaydım rukıye ablaŞeniz
günaaaaaaaaydıııııııııııın a.s.
günaydın azracım Şeniz
üzülme sehercım erkeklerden bırşey beklemek yanlış olur önemlı olan ıyı bırer ınsan olmaları oda olduguna göre üzülme canımolumunekankayizsmile

selmacım haklısın artık bende birşey beklemiyom zaten.
öğlene makarna yiycem zannımca.
uzun süredir olmadığı için giymediğim pantolonumu giydim. acık sıkıyo ama oldu yinede.

selmacım haklısın artık bende birşey beklemiyom zaten.
öğlene makarna yiycem zannımca.
uzun süredir olmadığı için giymediğim pantolonumu giydim. acık sıkıyo ama oldu yinede.

afıyet olsun canım ınşallah pantolonunun genış geldıgı günlerıde görürsün süper :lepi:

kızlar bende cıkıyorum bıraz işlerım var hem de yürüş yapım akşama görüşürüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…