- 13 Ağustos 2007
- 148
- 0
- 96
- 43
Valla söyledim bugün. ilçede oturuyoruz ilçenin de merkezi değil yani düşün artık.ilçe merkezi ile bizim aramız 3 km..ile taşınsak bebek bakımı sorunolacak ben çalışıken..en azından ilçenin merkzine taşınırız..benim kociş ve ailesi pek aramazlar öyle eş dost alışmamışlar çünkü..ama ben öyle değilim hep akrabalarla büyüdüm,hep bir sürü arkadaşım oldu ama burda ne oluyor anlamıyorum.ne gelen var ne giden..bebek görmeye gelen giden de işte bilirsiniz iş olsun diye..
bravo sana asi
morum üzülme yaa bu hafta izin benden ama haftyaaa annadın sen onu
özlemim tazmanya canavarım sonuçları çok merak ediyorum iyi olur inşallah
selmacım öyle yap ozaman akşamı meyveyle yada yoğurtla felan geçiştir şeker
bravo sana asi
Geçmis ossun özlemcim yav beninimi aldırdın sen daha yeni sormustun ne çabık gettin söktün o beni:) hızlı avratsın vesselammmm:)))
OYYYYYYYY anamm ilkkez ve mutluyummmmmmm:))))))))))))))) tam 45 dk twis&shape yaptımmm yuppiiyyyyyyy hergün dahada çok yapıyom sonunda 45 hehehehe:)))
bravo sana asi
slm arkadaşlar yarın cuma ama benim regli dönemimin geçikmesinden kaynaklanak bir şişlik var yarına yıldız almadan atlatırım inşallah
akrep lo iyiki varsın valla
bende çok tırsıyom senden
OYYYYYYYY anamm ilkkez ve mutluyummmmmmm:))))))))))))))) tam 45 dk twis&shape yaptımmm yuppiiyyyyyyy hergün dahada çok yapıyom sonunda 45 hehehehe:)))
Lillycim sendemi kaydirigubbakcemile5
yazım gelmemiş ya arkadaşlar pc denmi kaynaklanıyor sitedenmi bilmiyorum yazılarım gelmemiş belki buda gelmez ama ben yinede yazdım
kendimi davul gibi hissediyorum ya... açlıktan ölecem ama maşallah pantolona zor sığıyorum... motivasyon gidiyo gene yavaş yavaş... tutuuunnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?