• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla bilmiyorum lillycim yalnızlıktan,evde durmaktan,bu şehirden herşeyden bunaldım..

kız ne yanlızlığı canın sıkılacak vakit buluyosun her halde oğluş çok eziyetli değilmi
yeterince vaktini alır diye düşünüyordum :sm_confused:
bizler koca şehirdeyizde değişen ne canımın içi
kalabalığın içinde yanlızız a.s

arada banada oluyor cnm ya günlük sıkıntıdır inşallah yarın bomba gibi olursun inşallah

inşallah canım inaşllah..

kız ne yanlızlığı canın sıkılacak vakit buluyosun her halde oğluş çok eziyetli değilmi
yeterince vaktini alır diye düşünüyordum :sm_confused:
bizler koca şehirdeyizde değişen ne canımın içi
kalabalığın içinde yanlızız a.s

Sıkılmak değil benimki lillycim yaa..küçücük ilçedeyim,evim köy gibi bir yerde sokaktan geçen adam bile yok bakacak,şöyle bi kahve içmeye gideceğim bi allahın kulu yok,bebek de olunca iyice eve tıkıldım,ben ben değilim..eski resimlere bakıyorum çoookk fark var çook..gözlerimin feri söndü yaa.

arkadaşlar ya benim regli düzenim acayip bozuldu bir haftaya yakın oldu gecikti her ay böyle oluyorum birde menepoza girecekmiş gibi çok aşırı az oluyor doktora gitmeden geçmicek heralde offf ya ölüm kadın doktorunada gitmek

hormonlarla alakalı olabilir luboş
yada rejim yapmandanda kaynaklanabilir
yada rahim içinde bir oluşum varsa kist gibi ondan da olabilir :sm_confused:

inşallah canım inaşllah..

Sıkılmak değil benimki lillycim yaa..küçücük ilçedeyim,evim köy gibi bir yerde sokaktan geçen adam bile yok bakacak,şöyle bi kahve içmeye gideceğim bi allahın kulu yok,bebek de olunca iyice eve tıkıldım,ben ben değilim..eski resimlere bakıyorum çoookk fark var çook..gözlerimin feri söndü yaa.

evet arada değişiklik iyi oluyor hiçmi şansın yok çitos ikna etsen eşini ile taşınmaya :sm_confused:
günlük gelip gitse ordan nasl olurki :sm_confused:

geldim ablacım pc den değiil yüzlerine yazamadım bende böle yaptım:)) neyse asu canım anacım bildin sebeblerdi ama tak etti canım gücüme gidiyordu artık bende yazdım ve bitirdim ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rahatım hülemmmmmmmmmm.....

gelelim çitosuma canım sen iyi bilirsin aslında ama yazam bu evrede olursun ama tavsiyem olabildince pozidif düsün aksi taktirde ilaç neyim veriyo bu psikiyatri:)) bana vermislerdide:)) hem yalnız değil sin oğlun var esin var biz varız:)) annen falan yanında kalsın biraz destek olsunlar azbisi kendine bak biraz biraz hava al

evet arada değişiklik iyi oluyor hiçmi şansın yok çitos ikna etsen eşini ile taşınmaya :sm_confused:
günlük gelip gitse ordan nasl olurki :sm_confused:

Valla söyledim bugün. ilçede oturuyoruz ilçenin de merkezi değil yani düşün artık.ilçe merkezi ile bizim aramız 3 km..ile taşınsak bebek bakımı sorunolacak ben çalışıken..en azından ilçenin merkzine taşınırız..benim kociş ve ailesi pek aramazlar öyle eş dost alışmamışlar çünkü..ama ben öyle değilim hep akrabalarla büyüdüm,hep bir sürü arkadaşım oldu ama burda ne oluyor anlamıyorum.ne gelen var ne giden..bebek görmeye gelen giden de işte bilirsiniz iş olsun diye..

en iyisi ben gideyim bir doktora dimi abla

Bence de canımihmal etme bi doktora mutlaka gitmelisin..

geldim ablacım pc den değiil yüzlerine yazamadım bende böle yaptım:)) neyse asu canım anacım bildin sebeblerdi ama tak etti canım gücüme gidiyordu artık bende yazdım ve bitirdim ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rahatım hülemmmmmmmmmm.....

gelelim çitosuma canım sen iyi bilirsin aslında ama yazam bu evrede olursun ama tavsiyem olabildince pozidif düsün aksi taktirde ilaç neyim veriyo bu psikiyatri:)) bana vermislerdide:)) hem yalnız değil sin oğlun var esin var biz varız:)) annen falan yanında kalsın biraz destek olsunlar azbisi kendine bak biraz biraz hava al

pozitif düşünüyorum canım daa..sorun burayı sevememem den kaynaklanıyor..sizler iyi ki varsınız yoksa ne olurdum bilmyiorumm..

asuuu bak mutlaka git dedikleri gibi hormonal olabiler :( ben hipotroid oldumu bilmeden önce elimde gebelik testleri ile gezdim 4 ay :))) 10 gün 15 gün gecikiyordu da:)) sonra hastalıgımı öğrenince ilaç kullanınca saat gibi oldu

hımmm yok olmucak zaten cnm gideceğim utanmayı bir tarafa bırakıp yüzümü kızartıp gideceğim

günaydın kızlar dün misafirim vardı pc ye giremedim hazırlık falan derken bugünde

misafirlerim var hayırlısıhihoyyyt

bide çok güzel rüya gördüm :1shok:

rüyamda kilom 61 idi böyle sanki gerçek gibiydi

inş başaracağım

Herkese iyi gecelerrrrrrrr..iki gündür çok keyifisizim sanırım depresyona giriyorum..kendiimi hiç iyi hissetmiyorummm:a015::a015:

canım bebek küçükken hep böyle olur inş çabuk toparlanırsın:emir_bebek:

Arkadaşlar benlerimi aldırdım bugün patolojiye gittiler 4 tane biri büyümüş ve rengi koyulaşmıştı diğer 2 sinden bazen iltihap geliyordu 4.sü ise doktorumiltihap gelenlerle aynı yapıda ilerde bundanda iltihap gelebilir dedi diye onuda aldırdım. Ağrı hissetmedim şu anda hafif bir sızlama var ama beni rahatsız etmiyor. Nasılmı görünüyorum ???? Fredi Kuruger gibi : ))) her tarafım yara bandı :))

geçmiş olsun Allah iyilik versin canıma.s.

Valla söyledim bugün. ilçede oturuyoruz ilçenin de merkezi değil yani düşün artık.ilçe merkezi ile bizim aramız 3 km..ile taşınsak bebek bakımı sorunolacak ben çalışıken..en azından ilçenin merkzine taşınırız..benim kociş ve ailesi pek aramazlar öyle eş dost alışmamışlar çünkü..ama ben öyle değilim hep akrabalarla büyüdüm,hep bir sürü arkadaşım oldu ama burda ne oluyor anlamıyorum.ne gelen var ne giden..bebek görmeye gelen giden de işte bilirsiniz iş olsun diye..
canım benim bende aslen ankara düğunum oldu ve direk sark hizmeti için urfaya geldik .. ankara gibi büyük yerden urfanın küçük bi ilcesi ve kimsem yok 5 ay hiç dısarı yüzü görmeden oturdumu biliyorum 3. yılım ve depresyonluyum krızler sinirsel ve değisik kültürde bi akraba topluluğu :( yani ben iç anadolulu esimin ailesi akdeniz düsün:( bak bunca etken var ve durumuna dua et :) bahara az kaldı havalar ısınsın evini tası en güzeli birazcık sabret canım kendini bu evrede kaybedince insan toparlayamıyorsun :((( sen bize yaz spor yap kitap oku ne bilim yap bisiler kendini bunaltma:)

asuuuu ne utanması beyaaa dr ayıp olmas: ))))))) kuzum bende çok sancılıyım bu konuda benim kadın doğum dr si merkezde oraya transfer oldu gidemiyom kaldım böle:(( bende ayşe ablamdan baskasına açamıyom:):):):):):

günaydın kuzular:))

ilk mesajım depresyon adayı çitosuma:))
aslında benim aklıma geliyordu bu kız evde durusa bunalım olur diye de işine karışmak istememiştim
canım ya işine devam etsene sen
kaynananlar var zaten bakarlar bebeğe
evide yakın tut hastaneye
öğlenler gelir emzirirsin süt izninde olur zaten
evde durmak yaramaz sana
asıl sıkıntın bu bence

günaydın kızlar bizim burda cok soguk bir hava var bu gün citos canım bende bazen büyük şehirden sıkılıyorum keşke diyorum şöyle dag başında hic kimsenin olmadıgı bir yerde yaşasam büyük yerlerde yaşamak daha zor insanın bebegi olunca zaten insan ister istemez biraz kabuguna cekiliyor bana göre zamanla alışıyorsun yaşadıgın yer ve duruma sakın sıkıntı yapma hepsi gecicidir

geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlarında güzel gelir yarabantları acılınca pirenses gibi gözükürsün cnm sen yeterki iyileşa.s.a.s.

Sağol canım Şeniz

özlemim geçmiş olsun canıma.s.

teşekkür ederim Şeniz
gecmiş olsun inşallah tahlil sonucları temiz cıkar Şeniz

İnşallah canımŞeniz
iyi geceler selma allah rahatlık versin Şeniz

hozlemkim gözümden kaçmış yeni okudum geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:
daha dün soruyordun bune hızz maşşallah maşşalah canım :1hug:

bir kilo vermede hızlı değilim Lillycim yoksa aynı tazmanya canavarı gibiyim iş yaparken:roflol:

özlem geçmiş olsun canım yaaa
evet seni unutmuşum doğru ama biliodum bak bi eksik var diye

Sağol Akrep a.s.
ablam aha bu özlem çatkırmaz ama hızlı gajıdır:))

valla gece gelirim dedim ama çok uykum var kalamayacağım iyi geceler herkese
:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar
geçmiş olsun Allah iyilik versin canıma.s.

Günaydın canım Allah hepimize iyilikler versin İnşallah:Saruboceq:

Back