• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlem ayın son haftası iyiki
yırttın yane paçayı
her ay başlarken yıldızlar da siliniyo çünkü
hade bakem mart ayında yıldız almamaya bak şeker
şeker sende msn adresini yazarmısın özelden bana

günaydın 8 . takımın güzelleri başarılar diyecektimki bir okudum herkes artıda bu hafta, ben tartılamadım kızım baskülü kırdı, ama bugün bimde king in elektronik baskülü indirimde idi arkadaşa söylemiştim sağolsun sabah erkenden gidip almış, artık tartılmak için öğleni bekliccem iş yerindeki kalibrasyonlu tartıyla tartılıcam :))))

özlem ayın son haftası iyiki
yırttın yane paçayı
her ay başlarken yıldızlar da siliniyo çünkü
hade bakem mart ayında yıldız almamaya bak şeker
şeker sende msn adresini yazarmısın özelden bana

sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim akrep inan çok çaba sarf ettim dün akşam sadece 1/2 kase mercimek çorbası içtim meyve bile yemedim yarım kilo almışım yarım kilo vermişimdir diye beklerken :çok üzgünüm:
ayın 7 siden itibaren kozmik beden temizliğine başlamayı düşünüyorum belki benim metabolizmayı düzene sokar:Saruboceq:

günaydın kızlar
ben vermişim biraz ama umduğum kadar değil malesef:(700 gr gitmiş ama ben daha fazla umuyordum 81,3 kiloyum geçen sene hazirandada bu kilodaydım şu hale bak
kimsede kıpırtı yok kilo verme konusunda ama üzüldüğümü söğleyemicem hata sevindim bile çünkü zaten ben takıma girince dibe vuracaktık sizde kilo vermiş olsaydınız ben vicdan azabı çekecektim
en azından vermediniz
bu haftalık böğle olsun da haftayada toparlanalım artıkın
özlemcim sefgili adaşım ben dereotunu sabah öğle akşam öğünlerden 15-20 dk önce yiğorum inan wc de çok faydasını gördüm
soğan suyuna gelince 15 gün dolsun bakalım benimde 8 gün oldu bakalım neolcak

Son düzenleme:
doğru söze ne denirrrrrrkaydirigubbakcemile2:1ninca:

ilginç tarafı herkes az yedi bu hafta bende öyle :1no2:
garip bir durum :çok üzgünüm:
dün dayanadım tartıldım ben 68 200 gelmiştim
demiştimki kendi kendime
yarına kesin 200 gramı gider :sm_confused:
dün kilo aldıracak bişey yemedim
aksine tartı günü diye daha bir az yedim sonuç bu :sm_confused:

Back