Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah zihin açıklığı versin cnm bizde seni çok seviyoz tinkicimtünaydın kızlar
bize dua edin öss formu dolduruyoruz kızımla
sınav yeri için antalya merkez ve en yakın alanyayı
yazdık ama nasıl heyacan var nasıl yenicek bu yavrum ne yapıcam bilmem
şaştım artık ben :1no2::1no2:
bu hafta kendimden hiç umudum yok kızlar benim
çünkü öğlene kadar yatıyorum uyanamıyorum
sizi seviyorum kızlar anladınız siz onu yerimsenibenyerimseniben
allah hayırlısını nasip etsin cnm hakkında hayırlı neyse mevlam oraya yönlendirsin seni inşallahablacım zaten ben ne iş yapacağıma karar veripde yapana kadar kriz geçer herhalde :))
afiyet olsun yaramasın cnmkimseler yok nerdesiniz kızlar ben arkadaşıma gittim orada bir tabak makarna yagsız sebzeli bir kepcede patates yemegi tavuk etli yedim bir bardak ayran ictim akşam hic birşey yemiyecegim şimdilik bay cocuklar geldi yemek hazırlamam lagzım zaten kimseler yok
sevgiler cnmkızlaaaar hepinize merhabalar :))
Akrep aşkolsun bir beni unutmuşsun takım listesinde:çok üzgünüm: Bu hafta izinlisiniz demişsin tamam ama ben kilo verirsem önümüzdeki haftalarda joker olarak kullanırım bu hakkımı biliyorsun kırmızı çorpi 2 tane :jeyyar::jeyyar:
Tinki canım Allah yardımcısı olsun kızının işi zor öylr bir kararki bütün ömürlerini etkiliyora.s herşeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:
Durucum iş yeri açmayı düşünüyorum demişsin sanada kolay gelsin Allah yardımcın olsun:Saruboceq: Lillyde haklı bir süre daha bekle istersen ortalık biraz yatışsınkaydirigubbakcemile5
kızlar hatırladığım kadarı ile cevap yazdım ama unuttuğum varsa kusura bakmasınŞeniz
hepinizi çok seviyorum ve hepiniz benim için çok önemlisiniza.s.
geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlarında güzel gelir yarabantları acılınca pirenses gibi gözükürsün cnm sen yeterki iyileşa.s.a.s.gelelim bu güne kahvaltı olarak 1/2 puaça, öğle yemeği evdeydim kahvaltı tarzı ayarladım biraz sucuklu yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir ve çay kaşığı fındık ezmesi akşam taze fasülye ve salata henüz yemedim ama menüm bu. tabi kahvaltıdan önce soğan suyumu içtim birazdan tekrar hazırlayıp içerim..
Arkadaşlar benlerimi aldırdım bugün patolojiye gittiler 4 tane biri büyümüş ve rengi koyulaşmıştı diğer 2 sinden bazen iltihap geliyordu 4.sü ise doktorumiltihap gelenlerle aynı yapıda ilerde bundanda iltihap gelebilir dedi diye onuda aldırdım. Ağrı hissetmedim şu anda hafif bir sızlama var ama beni rahatsız etmiyor. Nasılmı görünüyorum ???? Fredi Kuruger gibi : ))) her tarafım yara bandı :))
gelelim bu güne kahvaltı olarak 1/2 puaça, öğle yemeği evdeydim kahvaltı tarzı ayarladım biraz sucuklu yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir ve çay kaşığı fındık ezmesi akşam taze fasülye ve salata henüz yemedim ama menüm bu. tabi kahvaltıdan önce soğan suyumu içtim birazdan tekrar hazırlayıp içerim..
Arkadaşlar benlerimi aldırdım bugün patolojiye gittiler 4 tane biri büyümüş ve rengi koyulaşmıştı diğer 2 sinden bazen iltihap geliyordu 4.sü ise doktorumiltihap gelenlerle aynı yapıda ilerde bundanda iltihap gelebilir dedi diye onuda aldırdım. Ağrı hissetmedim şu anda hafif bir sızlama var ama beni rahatsız etmiyor. Nasılmı görünüyorum ???? Fredi Kuruger gibi : ))) her tarafım yara bandı :))
Herkese iyi gecelerrrrrrrr..iki gündür çok keyifisizim sanırım depresyona giriyorum..kendiimi hiç iyi hissetmiyorummm:a015::a015:
selam kızlar :))) msn deki yazılar nedir die sormamanız için yazım dedim :))) sinir oldum anılardan kurtulma yolunu buldum silmek temislemek en güzel işlem adı altında bu sözleri yazdım ve tabi işe yaramadı bu seferde dandaki biri kalkıp bisi dedi bende cevap ossun die ikinci yazıları yasdım:) ayyy deli olacam ben bunların içinde geçmise bi dalıp gelecem:)