• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar öptüm hepinizi okudum ama cevaop yazacak kadar vaktim yok hepiniz kendinize iyi bakın depresyona hacet yok zaten kiloluyuz bir derdimiz var yani:))))) bugun süt içtim sabah ... nescafe içtim yarım elma... öğlen de soya fasulyesi ve salata yiyecem dün spor yapamadım iş çok yoğundu akşam heryerim ağrıyodu... yatıs o yatıs sabahta az daha gec kalıyodum servise zor yetiştim.... kilo konusunda ben biraz veremiyomusum gibi geliyo nedendir bilemiyorum pek konsantre değilim bu aralar ne yapacaz bilemiyorum korkuyorum akrepten.... :(

kimse yok sıkıldım ben gidiyorum oglanın okuluna gidecem ordanda arkadaşım cagırdı oraya gidecem akşam gelirim kahvaltım 2 yumurta omlet 2 dilim kepek ekmegi bol maydanoz birde karar aldım artık akşam yemegi artık yemiyecegim siz ne dersiniz bu işe cünki öglende az yiyince akşam cok yemek yeme istegim oluyor o yüzdende öglende biraz fazla yiyip akşam yememek bence siz ne dersiniz kızlar

Valla söyledim bugün. ilçede oturuyoruz ilçenin de merkezi değil yani düşün artık.ilçe merkezi ile bizim aramız 3 km..ile taşınsak bebek bakımı sorunolacak ben çalışıken..en azından ilçenin merkzine taşınırız..benim kociş ve ailesi pek aramazlar öyle eş dost alışmamışlar çünkü..ama ben öyle değilim hep akrabalarla büyüdüm,hep bir sürü arkadaşım oldu ama burda ne oluyor anlamıyorum.ne gelen var ne giden..bebek görmeye gelen giden de işte bilirsiniz iş olsun diye..

canım yaa gerçekten zormuş işin ama sen yinede güzel yanlarını düşün içinde bulunduğun ortamın
mesela gül gibi bebişin var..sonra biz varız..şeker msn adresini yazarsan özelden eklerim seni laflarız arada
geçer canım inan gün gelir geçmiş olarak hatırlarsın bu günleri hep yaşadık çünkü

bravo sana asi

morum üzülme yaa bu hafta izin benden ama haftyaaa annadın sen onu

özlemim tazmanya canavarım sonuçları çok merak ediyorum iyi olur inşallah

selmacım öyle yap ozaman akşamı meyveyle yada yoğurtla felan geçiştir şeker

bravo sana asi

akrep lo iyiki varsın valla
bende çok tırsıyom senden :delphin:

bravo sana asi

Geçmis ossun özlemcim yav beninimi aldırdın sen daha yeni sormustun ne çabık gettin söktün o beni:) hızlı avratsın vesselammmm:)))

birde değil asi tam 4 tane söktürdümyerimseniben

OYYYYYYYY anamm ilkkez ve mutluyummmmmmm:))))))))))))))) tam 45 dk twis&shape yaptımmm yuppiiyyyyyyy hergün dahada çok yapıyom sonunda 45 hehehehe:)))

Afferin Asiböyle devam et:lepi:

bravo sana asi

İnşallah Akrep bakalım yarın sonuç ne olacakCADIARZU soğan suyu ve dereotuna devam ediyorum:1rolleyes:
slm arkadaşlar yarın cuma ama benim regli dönemimin geçikmesinden kaynaklanak bir şişlik var yarına yıldız almadan atlatırım inşallah

İnşallah yıldızı bol biri olarakkaydirigubbakcemile3

Lillycim sendemi kaydirigubbakcemile5

Afiyet olsun lillycim bende sabah 1/2 simit öğle arkadaşın emekli yemeği vardı 1 kase çorba 2 çatal pilav ve kağıt kebab yedim tatlı 1 çatal aldım sadece. Akşam yemeği olarak mercimek çorbası düşünüyorum:))

emekli olan ablamız çok sevilen bir insandı ve 30 küsur senelik emeği vardı ama güzel olan tarafı bukadar çok sevilmesi 200-250 kişi vardı yemekte herkesin rızasını kazanmak ne güzel bir durum bir tanıdığım derdi ki el öpülmez öptürülür herşey bizim elimizde ama çoğu zaman nefsimize yenik düşmesek :(( Ahhhhhhhhh Ah banada nasip olur İnşallah böyle bir emeklilik böyle bir sevgi :))

yazım gelmemiş ya arkadaşlar pc denmi kaynaklanıyor sitedenmi bilmiyorum yazılarım gelmemiş belki buda gelmez ama ben yinede yazdım

luboş yazılar çok geç geliyo bugün
siteler açılmıyo :1no2:
bende akşama kuru fasulye yaptım kızlar
kızla kendimide zeytin yağlı pırasa :bbo:

kendimi davul gibi hissediyorum ya... açlıktan ölecem ama maşallah pantolona zor sığıyorum... motivasyon gidiyo gene yavaş yavaş... tutuuunnnnnn.....

mor bizide bir tutan olsa -tatlicadiarzu-
bak şu var yanlız asi cadısı doğru söylüyor keçi boynuzu iştahı kesiyor yemeklerden 15 dakika önce yediğinde a.s
dün teyit etim
mucize gibi bişey fisfisfis

teskür kızlar lakin benden bu haft bisi yok :( sabitim eee o sinir anının bi cezası bu salak gibi gittim 1 haft tıkındım:( yani bu hata unutun beni canlarım:)))

özlem bisi dimiyom sana 4 dene hemi oh valla sindi senin yüzün dikislidir :) arkadasımda aldırmıstı da görünce dikisleri amanınn ben korkmustum:) geçmis ossun canım:)

asuu sana bisi diyemiyom kız şu adet zamanı kilolar bi cogalıyor offfff yaaa:(

lili abla pırasaya limon sık geliyom ımmmmmmmmmm ohhh valla ne güzel olar:)

morlu kelebekkkk lili ablamı bi oku :)) ben demedimmi acayip tok tutuyor 2 orta boy yesen yeter yanı sofraya çeyrek kala yesen sofrada çok yemessin ve acayıp açlık hissettinde tüketsen o seni tutar kilo yapıcı bi etkisi yok aksina yüzlerce yararı var:PPP ama ters etkiside varr :PPP

neyse bende aksama yoğurt çorbası pilav salata tavuk hosaf var ... çorba içmem öğlen içtim pilav 4 kasık yerim yada hiçç el sürmem salata hosaf ve tavuk yerim:)

kızlar kabız kızlar diim ben kaysı kurusunu incir kurusunu erikde vardı evde 4 dene de karanfil attım su ile kaynattım şekersiz öğlen yarım kase içtim aksamda içecem sizce anti zararı olurm......? sekersiz kaynattım özellikle yazam dedim pek güzel oldu valla:)))

Back