Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar
raporlarımla başlıyım
dün sabah soğan dereotu su vitaminyeşil çay
öğlen zeytinyağlı yerelması 2 dilim ekmek dere otu
akşam çorba salata elma neden bimiyorum dereotundan sanırım tok geziyorum bütün gün
arada keçiboynuzu yarım tane ounda faydasını gördüm
bu gün sabah soğan suyu dereotu
ara 2 ısırık poğaça dereotu
öğlen çorba dereotu
akşam azıcık balık salata
şimdik 1 tane wafers yedim

selmacım iyi çıkar hepimizinki inşallah
bugün attım kendimi sokağa soğuk moğuk dinlemedim 2 saaten fazla yürüdüm kızlar banada çok iyi geldi
çitosum canım seni çok iyi anlıyorum özellikle çalışırken birden eve hapsolmak felaket birşey heleki ailenden uzakta yabancı bir yerdeysen büyük küçük fark etmiyor insanın ruh hali bozuluyor
aynı yollardan bende geçtim malesef geçen sene hatırlasana beni tam hastanelik vakaydım ama bebişin var biz varız ,sakın sıkma kendini beni görünce titretiver hemencik olurmu
öperim seni kocaman
özlemcim geçmiş olsun canım

kızlar bugün nette sorun vardı bakamadım siteye bir türlü

akrebim yarın yokum ben aman dikkat kaynama olmasın

yeni katılanları eklemekte sorunun olur mu?

istersen listeyi hazırlayım

kontrollere aman dikkat kızlar sizde bakar olun

sabah gitmeden inşallah tartılıp yazarım

gerçi pek bir gelişme yok sanıım((

arkadaşlar bende öglende bir tabak yogurtlu makarna cok az kızarmış tavuk yedim akşam bir pogaca bir bardak meyva suyu şimdi yatmalıyım yarın misafirim gelecek sabah erken kalkıp temizlik ve birşeyler yapacam yemek olarak zaten kimsede yok yarın bakalım beni aranıza kabul edecekmisiniz cok heycanlıyım iyi geceler herkese

iyi geceler arkadaşlar evet büyük gün ama benim durumda pek bi gelişme yok arkadaşlar sabah sonuç nasıl çıkar bilinmez ama az önce dartıldım bu saatte inşallah sabahda aynısı çıkmaz 4 bir kg gösterdi tok karnım ama normaldir heralde neyse sabah hayırlısı artık

arkadaşlar sanırım ben diyet yapmayı unutmusum... aslında regl dönemim başlayamadı bir türlü zaten bir sinir bir stres ama bana artı kilo getirmezdi boğazım baya büyüdü anlaşılan kendimden nefret ettim bugun gün çok kötü başladı .... valla biraz da hava kapalı iyice kendimden geçtim... sabah uyandım tuvalete filan da çıkmadım aslında ama kilom 69 çıktı(( gözümüz aydın... vermeye çalışırken bir yandan kilo alan bir insanım ben bu akşam oturup bütün diyet listemi gözden geçirmem lazım... 10 kilo salata tükettim belki bir haftadır... ya da bi spor salonu bulayım kendime evde saçma sapan yapıyorum sanırım aerobiği ... neyse uzun lafın kısası çok sinirliyim... gitmediği gibi geliyo davul gibi dolaş işin yoksa(((((((((((((( offfff of of of

morum klebeğim bi günaydın yokmu kıııs
üzülme üzülme bu kadar.demekkki yanlış giden bişiler var şeker
özelden msn adresini atarsan eklerim seni konuşuruz akşamları müsait olduğumuzda
bu hafta senin haftan olacak inşallah
sana özel ilgi göstercem söz anacım:))

sen erkenden gelip kilonu yazmayı unutmada şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…