- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.655
iNŞALLAH KUZUM YARIN GÖRÜŞCEM BAKALIM :)
dershaneye kaydı yaptırdınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iNŞALLAH KUZUM YARIN GÖRÜŞCEM BAKALIM :)
evet yaptırdımmm dün başladı hayırlısı bakalım inşallah faydası olurdershaneye kaydı yaptırdınız mı ?
Hayırlı olsun canım.evet yaptırdımmm dün başladı hayırlısı bakalım inşallah faydası olur
Başında otururken bile düzgün çalışmadı benim sıpa.Bizim dersler başladı ama çocuklar hala yaz modunda.
okullar açılınca daha çok hissederler zorluğu.günde 100-150 soru çözeceksin diye zorunlu tutuyorum.elinden telefonunu aldım .çözünce veriyorum.ödül cezayı deniyorum şimdilik.okul açılınca bende başında oturmaya başlıcam.
Benimde kafam kaldırmıyor fallenım aslında,ama benim oğlan başka türlü ders çalışmıyor.Benim beynim çok dolu oluyor o yuzden kızımla ders çalışamıyorum.
Ancak onunla sohbete diyorum film izliyorum sosyal şeyler yani.
bizimki başladı derslere şimdilik iyi gidiyor.
derslerini asmaz hiç pc tablet düşkünlüğü yok
benımki daha çok el işi boncuk resim makyaj meraklısı :)
Aslında madem böyle imkanlar var dershanede kullanması için zorla biraz.okul açılınca 8 kişilik dersler başlayacak.özel ders dediğin birebir ders olarak geçiyor.anlamadığı konuyu soruyorlar.ayrıca bir günde test çözme günü var.aslında çocuk ne zaman gitse yardımcı olacaklardır.yeterki gidip sorsun.
ben matematik ve fen için tanıdığım iki üni. öğrencisi var onlardan ders aldıracağım .hem daha uygun hemde güzel anlatıyorlar.
sözelde kısmen iyi oğlum ama sayısal kısımda destek istiyor.
Yanlız koca forumda sadece 3 kişiyiz bu sınavı bu kadar önemseyen.kız çocuklarına bakıyorum evde ders çalışıp sonra bahçeye inip oynuyorlar ,geziyorlar.
erkek çocuk olunca biraz zor toparlanıyor.küçüklükleri de aynı büyüyünce de aynı bu erkekler
hep peşlerinde koşmak gerekiyor .
daha 1 hafta olduğu için fazla bir yoğunluğu yok.elimde olsa dershanede yatırıcam
Kaynanam teog sınavını bilmiyor,bende görüşmeyi kestim dersen baya taraftar toplarsın diye düşünüyorumben çok takıntılı anneler gördüm.biz hafif kalırız.
2 senedir dershane kapısında oturan ,her konuyu takip edip çocuklarının eksiğini öğretmeninden ve çocuğun kendisinden bile daha iyi bilen anneler gördüm.ben çok rahat kalıyorum diye düşünüyorum.
foruma gelinceee :) bende aynı şaşkınlığı yaşadım.
başlığı değişip" kocam TEOG a çalışmıyor boşanmayı düşünüyorum" yada "TEOGa çalışmak bekareti bozarmı" yapsam
daha çok ilgi çeker mi acaba
Yaptıkları işte iyi olsunlarda, ister marangoz, ister doktor olsunlar.işte esas sorun bu
beklentim yok.çevremdeki her çocuk 3 yanlış 5 yanlış gidiyor.benim oğlum muhtemelen marangoz olacak.
fazla dersle ilgisi yok.olsun marangoz,tesisatçı vs onlardan yana sorun yok mis gibi meslek ama arkadaş çevresi iyi olsun diye iyi bir okul gerekli.tek derdim bu şuanda.
maşallah senin oğluna öğretmenler destekliyorsa birşey biliyorlardır.
Allah bahtlarını açık etsin (dua eden el ikonu olduğunu varsayalım.olsa iyi olacak)
Bende şifreyi kırıp baktım teleKendimi gördüm bir an yazdıklarında.
Aynı şekilde takipteyim ama şifre falan koymuş telefonuna . Farkettirmeden bakıp buldum.devir çok zor arkadaş çok önemli.okul için bu sebeple uğraşıyorum. İyi bir semtte olsyn diye
İstanbulda mı oturuyorsun?
Adanada mısın?Adana mııııııı ?
benim şehrim :)
bende beğenmesemde özele gönderdim.aslında keşke o parayı liseye saklasaymışım.