- 16 Ekim 2010
- 649
- 25
ya nasıl yapcam çekılışııııı bırınız bılgı verebılırmııı
Süre doldu başka çekilişlerde inşallah
Slm kızlar hedıyem hazır ptt aradım gelıp almadı halen uğuşuklar deli ediyolar beni
Hedi herkez yazsın hedıyesını gönderen ve teslım alanlar kımler ...
kızlaaaaar merhabaaa
müjdemi isterimmmmm ben hediyelerimi aldımmmmm , fotoğraflarını iş yerinde çekemiyorum akşam çekcemm misafirlerim gittikten sonra buralarda olunnnn
katilimi sölemiorummm heyecana devammmm :))
katilim çooook saolll tekrardann zevkime çok yaklaşmışsın öpüyorummm seni tatlımm benimm
ayyyy ben kurbanıma yazdığım mektuba nickimi yazmamışım adımı yazdım..unutmuşum.
kız nerden tanıycak beni mesaj atayım bari sonra
yaptığım takılardan koymuştum ..omektupta ondanda bahsetmemişim.
of kızımla günler yoğun geçiyo valla .nerde uyuduğumu bilmiyorum.
Hiç önemi yok canım bekliyorum hediyemi
Hu huu orda kimse varmi
gelmiş olması lazım cnm hediyelerinnn
ben varım cnmmm
çokmu yoğunsun cicim görünmüyosun
Anladım o zaman ben değilim şansımı denim demiştim
calısmaca be ınaccessiblem :126:Selam Hayaletim iyidir sen nasılsın :)
Hediyeleri bekliyoruz dört gözle :)
Eve ulaşıp paylaşmayanlar var bende sordum cevap alamadım henüz :)
kızlaaaaar merhabaaa
müjdemi isterimmmmm ben hediyelerimi aldımmmmm , fotoğraflarını iş yerinde çekemiyorum akşam çekcemm misafirlerim gittikten sonra buralarda olunnnn
katilimi sölemiorummm heyecana devammmm :))
katilim çooook saolll tekrardann zevkime çok yaklaşmışsın öpüyorummm seni tatlımm benimm
kızlar çok hastaydım acillik oldum hala çok kötüyüm zar zor girdim daha doğrusu kuzenim yazıyor benim adıma bana gelen hediyeler için çok teşekkür ederim hemen resimleri yüklüyorum kurbanımada maalesef ki pazartesi kargoya vericem çünkü çok kötüyüm ayaga kalkıcak halim yok
kızlar çok hastaydım acillik oldum hala çok kötüyüm zar zor girdim daha doğrusu kuzenim yazıyor benim adıma bana gelen hediyeler için çok teşekkür ederim hemen resimleri yüklüyorum kurbanımada maalesef ki pazartesi kargoya vericem çünkü çok kötüyüm ayaga kalkıcak halim yok