8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Slm kızlar hedıyem hazır ptt aradım gelıp almadı halen uğuşuklar deli ediyolar beni
Hedi herkez yazsın hedıyesını gönderen ve teslım alanlar kımler ...

KIZLAR BU ARADA MERAK EDIP CICIYI ARADIM COK YOGUN BAŞINI KAŞICAK VAKTI YOKMUŞ GIREMIYO MERAK ETMEYIN BU ARALAR BAYABI İŞLERİ ÇOK FIRSAT BULDUKÇA YAZILARI OKUYOMUŞ AMA YORUM YAPAMIYORMUŞ BİLGİLENDİREYİM İSTEDİM:))

Slm kızlar hedıyem hazır ptt aradım gelıp almadı halen uğuşuklar deli ediyolar beni
Hedi herkez yazsın hedıyesını gönderen ve teslım alanlar kımler ...

bende eşime verdim kargoyu ptt ye götürdü inş bi sorun olmaz kutuyu filan açmazlar.:18::18:
sormuş içinde ne var diye.
ben gönderdim yani katilimde göndermiş
bakalım ne zaman elimde olucak

kızlaaaaar merhabaaa

müjdemi isterimmmmm ben hediyelerimi aldımmmmm , fotoğraflarını iş yerinde çekemiyorum akşam çekcemm misafirlerim gittikten sonra buralarda olunnnn

katilimi sölemiorummm heyecana devammmm :))

katilim çooook saolll tekrardann zevkime çok yaklaşmışsın öpüyorummm seni tatlımm benimm

ayyyy ben kurbanıma yazdığım mektuba nickimi yazmamışım adımı yazdım..unutmuşum.
kız nerden tanıycak beni mesaj atayım bari sonra
yaptığım takılardan koymuştum ..omektupta ondanda bahsetmemişim.
of kızımla günler yoğun geçiyo valla .nerde uyuduğumu bilmiyorum.

Katilini çok merak ettim akşamı mutlaka bekliyorum
Diğer hediye alanlarda artık resimleri koyarsa ne güzel olurdu

Hiç önemi yok canım bekliyorum hediyemi

Bende kurbanimin hediyelerini gonderdim)
Icinede kendi yaptigim el emeklerimi koydum. Tembellik yapmasam kutusunun fotografini cekmistim koymaya calisacagim

kızlar çok hastaydım acillik oldum hala çok kötüyüm zar zor girdim daha doğrusu kuzenim yazıyor benim adıma bana gelen hediyeler için çok teşekkür ederim hemen resimleri yüklüyorum kurbanımada maalesef ki pazartesi kargoya vericem çünkü çok kötüyüm ayaga kalkıcak halim yok

Selam Hayaletim iyidir sen nasılsın :)
Hediyeleri bekliyoruz dört gözle :)
Eve ulaşıp paylaşmayanlar var bende sordum cevap alamadım henüz :)
calısmaca be ınaccessiblem :126:

cok gecmıs olsun beren umarım en yakın zamanda ıyılesirsın

Canım çook geçmiş olsun sevgili kurbanım neyin var (
ben de senin günahını aldım ya neden yüklemio dedim insan 10 dk.ayıramaz mı dedim eşime mır mırmır anlattım :) hakkını helal et arkadaşımm , öpüyorumm kocamannnn hemencecik iileşirsin inşallahhhh

canlarrr inşallah herkes hemencecik kavuşur hediyelerine :)

fotoları yüklüyorumm hepinize musmutlu haftasonları diliyorummmmm özellikle de kurbanımmmmm beren e ve katilimm miniğim inaccessible kızıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…