8 mart kadınlar günü çekilişi ...

gÜnaydınnn kızlar . . Bende bugün hediyemi verdim ptt kargoya. . .yarın en geç pazartesi elinde olur kurbanımın. . Bakalım bakalımm kime gidecek

ya ne arıyo ne soruyo kurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor

bugün yanı cuma günü son cnm bugun herkez hedıyerlı tatmlayıp gndermış olması gerekıyor dıye bılıyrum cok geç olcak yoksa 8 marttan önce bence butun hedıyelr ıletılmelı kargolar anca ulaştırcak benm kargom ptt yanı hep bana gec ulaştırıuo 2 gunde gelen sey 1 hftada gelıyr ( o yuzden ıns katılım bugun gnderır ptt verırse gec gelıyor kargo hemen gelıyo engec ıkı gunde :)

Günaydın kızlarrrr
benimde katilim hediyeleri kargoya vermiş.
bende dün verdim kargoyaa..kurbanımın hediyelerini.

günaydın kızlaaaarr

hediyelerimi göndereli 2 gün oldu ancak kurbanım beğenmedi herhalde paylaşmıyor ( neden üzüosun kurbanım beni nedennnnnn

hepimize hayırlı cumalar

gÜnaydınnn kızlar . . Bende bugün hediyemi verdim ptt kargoya. . .yarın en geç pazartesi elinde olur kurbanımın. . Bakalım bakalımm kime gidecek
gunaydın canım hayırlı olsun sen katilinle taanıstın sanırım
bencede haftaya tek tek dökülür hediyeler
Günaydın kızlarrrr

hayırlı olsun canım bende verecem m haftaya alır sanırım katilim nie beni aramıyor

Evet benim hediyelerim geldi canımcımm katilimi tanıyorum. . Kurbanımda yarın yada pazartesi kim oldğumu anlıyacak

ya ne arıyo ne soruyo kurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor

Günaydın kızlarrrr
ohh negusel nezamn gelıyo kıı hedıyelrımm :)) bugun gelırmıkıııı :)
günaydın kızlaaaarr

hediyelerimi göndereli 2 gün oldu ancak kurbanım beğenmedi herhalde paylaşmıyor ( neden üzüosun kurbanım beni nedennnnnn

hepimize hayırlı cumalar
derin mıydı cnm senın kurbanın evet daha paylaşmadı cokk cokk üzücüü hedıyelerını alan arkadaşlar lutfen paylaşın merak lardayızz amaa :))

Evet benim hediyelerim geldi canımcımm katilimi tanıyorum. . Kurbanımda yarın yada pazartesi kim oldğumu anlıyacak

hadı bakalımm ohh ohh gelsın hedıyecıkler:)

bende bugun getrdım heıyelırımı ögeln ptt kargoya verıcem ınş jet hzıyla gıder kurbanımın elınede daha cokk merakta kalmaz :))konuştuk gercıı ama

Günaydın cnmmmm.
acaba kime gidicek banamııııı acaba

günaydın kızlaaaarr

hepimize hayırlı cumalar

elinemi ulaşmadı acaba ..:44:
hayırlı cumalar...

ooo ne güzellllll
o zaman resimleri bekliyoruz

Herkese günaydın Cumanız mübarek olsun. yarın izinliyim.

selam kizlaaarrr nasilsiniz
yogunluktan giremiyorum
benimde hediyelerim tamam yarin yada pazartesi gondericem

sanirim hediyeleri ulasanlar var ama henuz resim paylasmamislar
nedeni ni merak ettim dogrusu:26:

selam kizlaaarrr nasilsiniz
yogunluktan giremiyorum
benimde hediyelerim tamam yarin yada pazartesi gondericem

sanirim hediyeleri ulasanlar var ama henuz resim paylasmamislar
nedeni ni merak ettim dogrusu:26:

Selam Hayaletim iyidir sen nasılsın :)
Hediyeleri bekliyoruz dört gözle :)
Eve ulaşıp paylaşmayanlar var bende sordum cevap alamadım henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…