- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
ya ne arıyo ne soruyokurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor
gunaydın canım hayırlı olsun sen katilinle taanıstın sanırımgÜnaydınnn kızlar . . Bende bugün hediyemi verdim ptt kargoya. . .yarın en geç pazartesi elinde olur kurbanımın. . Bakalım bakalımm kime gidecek
bencede haftaya tek tek dökülür hediyelerbugün yanı cuma günü son cnm bugun herkez hedıyerlı tatmlayıp gndermış olması gerekıyor dıye bılıyrum cok geç olcak yoksa 8 marttan önce bence butun hedıyelr ıletılmelı kargolar anca ulaştırcak benm kargom ptt yanı hep bana gec ulaştırıuo 2 gunde gelen sey 1 hftada gelıyr( o yuzden ıns katılım bugun gnderır ptt verırse gec gelıyor kargo hemen gelıyo engec ıkı gunde :)
Günaydın kızlarrrr
benimde katilim hediyeleri kargoya vermiş.
bende dün verdim kargoyaa..kurbanımın hediyelerini.
ya ne arıyo ne soruyokurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor
ohh negusel nezamn gelıyo kıı hedıyelrımm :)) bugun gelırmıkıııı :)Günaydın kızlarrrr
benimde katilim hediyeleri kargoya vermiş.
bende dün verdim kargoyaa..kurbanımın hediyelerini.
derin mıydı cnm senın kurbanın evet daha paylaşmadı cokk cokk üzücüü hedıyelerını alan arkadaşlar lutfen paylaşın merak lardayızz amaa :))günaydın kızlaaaarr
hediyelerimi göndereli 2 gün oldu ancak kurbanım beğenmedi herhalde paylaşmıyor( neden üzüosun kurbanım beni nedennnnnn
hepimize hayırlı cumalar
Evet benim hediyelerim geldi canımcımmkatilimi tanıyorum. . Kurbanımda yarın yada pazartesi kim oldğumu anlıyacak
ohh negusel nezamn gelıyo kıı hedıyelrımm :)) bugun gelırmıkıııı :)
derin mıydı cnm senın kurbanın evet daha paylaşmadı cokk cokk üzücüü hedıyelerını alan arkadaşlar lutfen paylaşın merak lardayızz amaa :))
yok canım derin diildi sürpriz olsun , pofffff .... bi paylaşsın da bende rahatlıım ama ya
gÜnaydınnn kızlar . . Bende bugün hediyemi verdim ptt kargoya. . .yarın en geç pazartesi elinde olur kurbanımın. . Bakalım bakalımm kime gidecek
günaydın kızlaaaarr
hediyelerimi göndereli 2 gün oldu ancak kurbanım beğenmedi herhalde paylaşmıyor( neden üzüosun kurbanım beni nedennnnnn
hepimize hayırlı cumalar
Evet benim hediyelerim geldi canımcımmkatilimi tanıyorum. . Kurbanımda yarın yada pazartesi kim oldğumu anlıyacak
ohh negusel nezamn gelıyo kıı hedıyelrımm :)) bugun gelırmıkıııı :)
derin mıydı cnm senın kurbanın evet daha paylaşmadı cokk cokk üzücüü hedıyelerını alan arkadaşlar lutfen paylaşın merak lardayızz amaa :))
bilmem belki gelirrrrrrrr
hadı bakalımm ohh ohh gelsın hedıyecıkler:)
bende bugun getrdım heıyelırımı ögeln ptt kargoya verıcem ınş jet hzıyla gıder kurbanımın elınede daha cokk merakta kalmaz :))konuştuk gercıı ama
elinemi ulaşmadı acaba ..:44:
hayırlı cumalar...
yok canım konuştuk ulaştı dedi ..
selam kizlaaarrr nasilsiniz
yogunluktan giremiyorum
benimde hediyelerim tamam yarin yada pazartesi gondericem
sanirim hediyeleri ulasanlar var ama henuz resim paylasmamislar
nedeni ni merak ettim dogrusu:26: