8 mart kadınlar günü çekilişi ...

gÜnaydınnn kızlar . . Bende bugün hediyemi verdim ptt kargoya. . .yarın en geç pazartesi elinde olur kurbanımın. . Bakalım bakalımm kime gidecek :KK37:

ya ne arıyo ne soruyo :KK14:kurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor:KK50:

bugün yanı cuma günü son cnm bugun herkez hedıyerlı tatmlayıp gndermış olması gerekıyor dıye bılıyrum cok geç olcak yoksa 8 marttan önce bence butun hedıyelr ıletılmelı kargolar anca ulaştırcak benm kargom ptt yanı hep bana gec ulaştırıuo 2 gunde gelen sey 1 hftada gelıyr :KK43:( o yuzden ıns katılım bugun gnderır ptt verırse gec gelıyor kargo hemen gelıyo engec ıkı gunde :)

Günaydın kızlarrrr
benimde katilim hediyeleri kargoya vermiş.
bende dün verdim kargoyaa..kurbanımın hediyelerini.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydın kızlaaaarr

hediyelerimi göndereli 2 gün oldu ancak kurbanım beğenmedi herhalde paylaşmıyor :KK43:( neden üzüosun kurbanım beni nedennnnnn

hepimize hayırlı cumalar

gÜnaydınnn kızlar . . Bende bugün hediyemi verdim ptt kargoya. . .yarın en geç pazartesi elinde olur kurbanımın. . Bakalım bakalımm kime gidecek :KK37:
gunaydın canım hayırlı olsun sen katilinle taanıstın sanırım
bugün yanı cuma günü son cnm bugun herkez hedıyerlı tatmlayıp gndermış olması gerekıyor dıye bılıyrum cok geç olcak yoksa 8 marttan önce bence butun hedıyelr ıletılmelı kargolar anca ulaştırcak benm kargom ptt yanı hep bana gec ulaştırıuo 2 gunde gelen sey 1 hftada gelıyr :KK43:( o yuzden ıns katılım bugun gnderır ptt verırse gec gelıyor kargo hemen gelıyo engec ıkı gunde :)
bencede haftaya tek tek dökülür hediyeler :KK23:
Günaydın kızlarrrr
bende dün verdim kargoyaa..kurbanımın hediyelerini.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hayırlı olsun canım bende verecem m haftaya alır sanırım katilim nie beni aramıyor :KK14:

Evet benim hediyelerim geldi canımcımm :KK16: katilimi tanıyorum. . Kurbanımda yarın yada pazartesi kim oldğumu anlıyacak:KK30:

ya ne arıyo ne soruyo :KK14:kurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor:KK50:

Günaydın kızlarrrr
ohh negusel nezamn gelıyo kıı hedıyelrımm :)) bugun gelırmıkıııı :)
günaydın kızlaaaarr

hediyelerimi göndereli 2 gün oldu ancak kurbanım beğenmedi herhalde paylaşmıyor :KK43:( neden üzüosun kurbanım beni nedennnnnn

hepimize hayırlı cumalar
derin mıydı cnm senın kurbanın evet daha paylaşmadı cokk cokk üzücüü hedıyelerını alan arkadaşlar lutfen paylaşın merak lardayızz amaa :))

Evet benim hediyelerim geldi canımcımm :KK16: katilimi tanıyorum. . Kurbanımda yarın yada pazartesi kim oldğumu anlıyacak:KK30:

hadı bakalımm ohh ohh gelsın hedıyecıkler:)

bende bugun getrdım heıyelırımı ögeln ptt kargoya verıcem ınş jet hzıyla gıder kurbanımın elınede daha cokk merakta kalmaz :))konuştuk gercıı ama :KK3:

derin mıydı cnm senın kurbanın evet daha paylaşmadı cokk cokk üzücüü hedıyelerını alan arkadaşlar lutfen paylaşın merak lardayızz amaa :))

yok canım derin diildi sürpriz olsun , pofffff .... bi paylaşsın da bende rahatlıım ama ya

Günaydın cnmmmm.
acaba kime gidicek banamııııı acaba :KK34:

günaydın kızlaaaarr

hepimize hayırlı cumalar

elinemi ulaşmadı acaba ..:44:
hayırlı cumalar...

ooo ne güzellllll:KK52::KK52::KK52::KK52:
o zaman resimleri bekliyoruz:KK9::KK9::KK9:

bilmem belki gelirrrrrrrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hadı bakalımm ohh ohh gelsın hedıyecıkler:)

bende bugun getrdım heıyelırımı ögeln ptt kargoya verıcem ınş jet hzıyla gıder kurbanımın elınede daha cokk merakta kalmaz :))konuştuk gercıı ama :KK3:

Herkese günaydın Cumanız mübarek olsun. yarın izinliyim.

selam kizlaaarrr nasilsiniz:KK3::KK3:
yogunluktan giremiyorum :KK50:
benimde hediyelerim tamam yarin yada pazartesi gondericem :KK34:

sanirim hediyeleri ulasanlar var ama henuz resim paylasmamislar :KK19:
nedeni ni merak ettim dogrusu:26:

selam kizlaaarrr nasilsiniz:KK3::KK3:
yogunluktan giremiyorum :KK50:
benimde hediyelerim tamam yarin yada pazartesi gondericem :KK34:

sanirim hediyeleri ulasanlar var ama henuz resim paylasmamislar :KK19:
nedeni ni merak ettim dogrusu:26:

Selam Hayaletim iyidir sen nasılsın :)
Hediyeleri bekliyoruz dört gözle :)
Eve ulaşıp paylaşmayanlar var bende sordum cevap alamadım henüz :)

X