8 mart kadınlar günü çekilişi ...

günaydın kızlar nasılsınız;

kimse hedıye göndermıyor sanırım sayfa bomboş hedıye sayfası hazır olan arkadaşlar son gune kadar beklıcek sanırım :)
ve sonra hedıye patlaması yaşancak sayfada ben kurbanımın paketını yarın gnderıcem bugun aceleyle cıktım evden işyerıme gtrmeyı unutmuşum yarın ınş gönderıcem benım katılımdende ses yok nezamn sevındırıcek benıı beklıyorumm ama ıcımden bı ses pazartesı-salı alıcakmışım gıbı hedıyemı :))
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Hepinizi öpüyorumm :21::21::21:bugün yogun olurum gelemeyebilirim yine :KK53::KK53:

gÜnaydın arkadaşlar. . . Akşama kutumu kaplayıp yarın kargoya vericemm. . Sanırım pazartesi elinde olur kurbanımınnnn :KK76:

gunaydın kızlar son günü ne zaman hc hediye gelende yok bir hediyem kaldı kurbanıma ama gdemiyom onu alıp yollayacam katilim ara beni sor benii bişe yap :KK24::KK24::KK24:

kadnlargn05.gif

Erken oldu ama:KK16::KK16::KK16:

hehehe çık sen çık o paket bana gelcekk seninde katilin gönderir belki aramadımı hiç katilin benimki nı kere msj cektı okadar bende özledım katılımı ben aradım kurbanımı bol bol mesajlaştıkk :KK1::KK1::KK1::KK1:

ya ne arıyo ne soruyo :KK14:kurbanımı bende aradım en son gün nezaman canımcım hediyeler için ama hediye topiğide canlanmıyor:KK50:

Kızlar işler çok yoğun sitede açığım ama giremiyorum. 1 hediyem kaldı birde paket kaldı inşallah yarın tamamlayabilirim. kurbanımı fazla bekletmemeyi istiyorum.

X