8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Merhaba kizlar

Esraaaa ne guzel annecigine gidiyosun cabuk gel ozleriz seniiiii kiiii

Nasilsiniz kizlar bende bitirdim sayilir bir tek ayna kaldi istedigim gibi birsey bulamadim siz ne yaptiniz?

Vazgecilmezim ne yarismasi kisss buuu

Flzask canim allah kabul etsin kalabaliktir baya yorucu olmustur

Cicimm foxda kaç para kaç programı :KK37: İzlerken gülmekten bayılıyorumm bakalım biz nasıl olucaz :KK76:

kızlar ben öğleden sonra ailemin yanına gideceğim
kısmetse 1 hafta kalmak niyetim
o zamana kadar malesef görüşemeyeceğiz
net yok ta köyde
ama dönüşüm muhteşem olacak:KK1::KK1::KK1:
Sevgili katilim ve kurbanım sizleri seviyorum ve çok özleyeceğim
flzask ve tatlımdan topikteki durumları her an öğreneceğim
hepinizi öpüyorummmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

canım sana hayırlı yolculuklar anneciğin çok sevınıcek dıkkat et kendıne oralarda sana ıyı guzel musmutlu tatiller:)

günaydınnnn kızlarrrrr..:KK3::KK3::KK3:
Dün gelemedimmmm mevlütümüz vardı.
Bugünde birsürü iş beni bekliyoooo
ama çok yorgunumm benn..
Kurbanımın hediyelerini bu hafta içi göndericem inş.
Katiliemede sevgilerrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım allah kabul etsın .:)) sabırsızlıkla beklıyorum hedıyelerımıı:))

kızlar günaydın nasılsınız yine pazartesi ve işbaşı :KK43:
aynen derıncım iş basından da pazartesıdende nefret eder oldum az kaldı ama artık iş hayatım sonlanacak bu yazıda atlatayım:))

günaydınn kızlar . . Bende katilimin aynasını alır almaz göndericemmmm :))) dün foxdaki yarışmanın ön görüşmesine gittik . . %90 oldu . .artık bakalım ne zaman çağıracaklarr :KK52:

oo canım super hadı gözun aydın cumartesı ızledım yarşmayı koptuk bızde eşımle hayırlısı olsun sanırım eltıler kardeşler 4 kışı yarışıyo demı .bol şanslar şımdıden mutlaka hbr ver ızleyeylım:)

gunaydınn kıslar katilim ve kurbanımada gunaydın kurbanımın 1 hediyesi kaldıı kısmetse bu hafta gnderecem

kızlar kurbanımın bir hediyesi kaldı onuda tamamlar tamamlamaz hemen göndereceğim.

günaydınnnlar güzel hatunlarrr

hediyelerim tamam sadece sabunlarımm kaldı birkaç tane ekleyip yarın kargoluyorum inşallahhhhh :KK16: :KK16:

Kurbanımmmmm duy sesimiiiiiii sesimeee gelll :p

merhaba kizlar

esraaaa ne guzel annecigine gidiyosun cabuk gel ozleriz seniiiii kiiii

nasilsiniz kizlar bende bitirdim sayilir bir tek ayna kaldi istedigim gibi birsey bulamadim siz ne yaptiniz?

Vazgecilmezim ne yarismasi kisss buuu

flzask canim allah kabul etsin kalabaliktir baya yorucu olmustur

wuww cicimm neler aldın bakayım hiç söylemedınde hedıyelerımın hazır oldugunuu hımm meraklardayımm:):KK33::KK33:
kizlar suan disardayim aynami aldim:)

ben daha bı ığne almadım hafta sonu cıkamadık dışarı bu hafta içi halledicem ama ınş :)):KK36::KK36:

canım sana hayırlı yolculuklar anneciğin çok sevınıcek dıkkat et kendıne oralarda sana ıyı guzel musmutlu tatiller:)

aynen derıncım iş basından da pazartesıdende nefret eder oldum az kaldı ama artık iş hayatım sonlanacak bu yazıda atlatayım:))

oo canım super hadı gözun aydın cumartesı ızledım yarşmayı koptuk bızde eşımle hayırlısı olsun sanırım eltıler kardeşler 4 kışı yarışıyo demı .bol şanslar şımdıden mutlaka hbr ver ızleyeylım:)

wuww cicimm neler aldın bakayım hiç söylemedınde hedıyelerımın hazır oldugunuu hımm meraklardayımm:):KK33::KK33:

Ben daha bı ığne almadım hafta sonu cıkamadık dışarı bu hafta içi halledicem ama ınş :)):KK36::KK36:

Acele et canım c.tesi son yollama tarihi:) ben bugun tüm alacaklarımı aldım:KK16:

Son düzenleme:
katilimm sana sevgilerr suan benimle knusuyosun ama insan hiç mi belli etmez sen kimsin:) elma dersem çık armut dersem cıkma elmaaaa:):KK16:

Son düzenleme:
Kızlar bugün çok yorucu idi öldüm resmen akşamlarıda benim için genelde yorucu oluyor ne zaman dinlenmeye fırsat bulacaksam artık akşam girebilirsem muhabbet ederiz.

Günaydın kızlar herkese huzurlu ve mutlu olacağı bir gün diliyorum.

ben daha bı ığne almadım hafta sonu cıkamadık dışarı bu hafta içi halledicem ama ınş :)):KK36::KK36:

sağol canımm .:KK16::KK16: bekle bekleeee gelirrrr:KK1::KK1:

Günaydın kızlar herkese huzurlu ve mutlu olacağı bir gün diliyorum.

günaydın kızlar hepınıze kocaman musmutlu günaydınlar bol hedıyelı bır gun olması dılegıyle :)):21::21::21::21::21:

tünaydın kızlarrrrrr..:KK16::KK16::KK16:

bugün ne kadar sessiz burası
esramda yokya ondannnnnnn :KK16::KK16::KK16::KK14:

kızlar beni katilim aradı çok mutlu oldum sesi çok güzeldi ama nickini söylemedi çatlattı beni yarın kargom elimde olucak bende kurbanıma cuma günü yollıcam:KK52::KK52:

bu arada sevgili kurbanim hediyelerini aldim ama henuz icime sinen bir ayna bulamadim:KK50:
bulunca gondericem paketini :KK34:
ama bulamazsam sen unut o paketi:KK9::KK9:

kızlar beni katilim aradı çok mutlu oldum sesi çok güzeldi ama nickini söylemedi çatlattı beni yarın kargom elimde olucak bende kurbanıma cuma günü yollıcam:KK52::KK52:

Eski katilim nasılsın bu çekiliştede karşılaştık ne güzel

selam kizlar nasilsiniz
ben cok yogunum ya off iki dakka durmuyorum :KK50:

bende yoğunum hemde çok Allah kolaylık versin.

Eski katilim nasılsın bu çekiliştede karşılaştık ne güzel

bende yoğunum hemde çok Allah kolaylık versin.

iyi diyelim iyi olalım derincim sen nasılsın evet karşılaştık çekiliş diyince hemen katılıyorum hediye almayı ve vermeyi çok seviyorum:KK52::KK52:

X