8 mart kadınlar günü çekilişi ...

kızlar ben öğleden sonra ailemin yanına gideceğim
kısmetse 1 hafta kalmak niyetim
o zamana kadar malesef görüşemeyeceğiz
net yok ta köyde
ama dönüşüm muhteşem olacak:KK1::KK1::KK1:
sevgili katilim ve kurbanım sizleri seviyorum ve çok özleyeceğim
flzask ve tatlımdan topikteki durumları her an öğreneceğim
hepinizi öpüyorummmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

güle güle gitt kuzum yolun açık olsun özlicezzz senii:KK16::KK16:
heran haberdar ederiz senii bitanemmm :KK53:
cansın sen cann:KK16::KK16:

benim katilimden hiç ses seda yokkk :KK50::KK50::KK50::KK50:
bende hediyelerimi ptesi göndermeyi düşünüyorum sevgili tatlı katilime :KK16::KK16:

Kızlar cok guzel bir gündu bugun oglusumla birlikte basbasa gezdik havada cok guzeldi yaz günü gibiydi. Kurbanimin bir hediyesi kaldi alınacak oda hafta ici halledilecek inşallah

benim katilimden hiç ses seda yokkk :KK50::KK50::KK50::KK50:
bende hediyelerimi ptesi göndermeyi düşünüyorum sevgili tatlı katilime :KK16::KK16:

Benim katilimden de ses yok hala Bu hafta herkes gönderir herhalde :)

Kızlar cok guzel bir gündu bugun oglusumla birlikte basbasa gezdik havada cok guzeldi yaz günü gibiydi. Kurbanimin bir hediyesi kaldi alınacak oda hafta ici halledilecek inşallah

Ohh maşallah nice gezmelere inşallah Bende bu hafta içi halledicem hediyeyi ve bu hafta yollarım :)

Günaydınnnn kızlarrrrr..:KK3::KK3::KK3:
dün gelemedimmmm mevlütümüz vardı.
bugünde birsürü iş beni bekliyoooo
ama çok yorgunumm benn..
kurbanımın hediyelerini bu hafta içi göndericem inş.
Katiliemede sevgilerrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

Günaydınn kızlar . . Bende katilimin aynasını alır almaz göndericemmmm :))) Dün foxdaki yarışmanın ön görüşmesine gittik . . %90 oldu . .Artık bakalım ne zaman çağıracaklarr :KK52:

gunaydınn kıslar katilim ve kurbanımada gunaydın kurbanımın 1 hediyesi kaldıı kısmetse bu hafta gnderecem

Kızlar kurbanımın bir hediyesi kaldı onuda tamamlar tamamlamaz hemen göndereceğim.

günaydınnnlar güzel hatunlarrr

hediyelerim tamam sadece sabunlarımm kaldı birkaç tane ekleyip yarın kargoluyorum inşallahhhhh :KK16: :KK16:

kurbanımmmmm duy sesimiiiiiii sesimeee gelll :p

canımm ne güzel havayı değerlendirmişsiniz bu hafta hep böle yağmurlu geçecekmiş gerçi istanbul da mısın bilmiorumm

Merhaba kizlar

Esraaaa ne guzel annecigine gidiyosun cabuk gel ozleriz seniiiii kiiii

Nasilsiniz kizlar bende bitirdim sayilir bir tek ayna kaldi istedigim gibi birsey bulamadim siz ne yaptiniz?

Vazgecilmezim ne yarismasi kisss buuu

Flzask canim allah kabul etsin kalabaliktir baya yorucu olmustur

X