8 mart kadınlar günü çekilişi ...

bu arada sevgili kurbanim hediyelerini aldim ama henuz icime sinen bir ayna bulamadim:KK50:
bulunca gondericem paketini :KK34:
ama bulamazsam sen unut o paketi:KK9::KK9:

Oldu canımm başkkaaa :KK9:

Eki Görüntüle 995633

hepimize kolay gelsin kızzlaaaarr

Çok güzelmiş bu kime gidiyor acaba gerçi sen kurbanınla konuşmuştun di mi katilim sen olamazsın :KK14:

Selam kizlar nasilsiniz bakalim?
Benim kurbanima alacagim hediyelerim bitti.:) kurbanima aldigim hediyelerin bir tanesini cok ama cok begendim. Aynisindan kendime aldim; )
Benim guzel bir paket yapmam kaldi. Bu arada benik katilden hic ses yok insan bir msj atar ya :KK43:

Selamm canım iyiyiz sağol sen nasılsın? :) Neler aldın bakalım ? :KK9:

Sevgili kurbanima yaptigim sabunlardan , kokulu tas, banyo trufu, ve kecelerden yaptigim bardak altlıklarini koyucam:)

Ayrica sevgili katilim rica ediyorum. Hediyeleri is adresime gonderir musin. Ciciye iki adres vermistim. En gonderdigim adres is adresim.

Gunaydin kizlar. Grip oldum yine bir su grip beni birakmadi gitti:KK43: aman kendinize dikkat edin salgin var.

Oldu canımm başkkaaa :KK9:

Baska ne isteyeyim ki bilemedim :-D

Çok güzelmiş bu kime gidiyor acaba gerçi sen kurbanınla konuşmuştun di mi katilim sen olamazsın :KK14:

Selamm canım iyiyiz sağol sen nasılsın? :) Neler aldın bakalım ? :KK9:

Benimde hediyelerim tamam yollanmayi bekliyorlar:)
Hadi bende almayi bekliyorum
Herkese günaydın bugün gene işler çok yoğun

Gunaydiiin aynen ya yogun yogun ve yogun

Bu arada cepten giriyorum kizlar ve siteyi bu sekilde ilk defa kullaniyorum ha ha acemi hayalet :-) Ve bilg.girmeye calistigimda uyaru veroyor saldirgan site diye neden anlamadim :-(

Slm kızlar nasılsınız ;
dün bende hedıyelerımı tamam ladım kurbanımın aynasını cok begenerek aldım :KK16::KK16:
Inş kendısıde cok begenır:))
yarın paketlemeyıde yaptımmı verıcem kargoya pazartesı elınde olur dıye umut edıyorum..
Benım katılım bı kere msj cektı bıdaha dönmedı bana:) bı kerecık daha msj atsana katılım sabırsızlıkla beklıyorum katılımımı ögrenmeyi ve güzel hediyelerimi:)):KK16::KK16::KK16:

X