8 mart kadınlar günü çekilişi ...

banada 2. Günaydın kaldı bu defaaaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Izmir güneşliiiiii ne güzel istanbulll yağmurlu ve kapalıı:KK34:
Sanada kolay gelsinnnn cnm :KK16::KK16:

:)) hafta sonu çalışınca yogunluk olmayınca fazla ilk sırayı ben kaptım hafta içi yine ilk sende olur canım:)) düzen bozulmaz :)
İzmir evet güneşli çok güsel tam gezme havası hafta ıcı işini bitirıp çalışmayanlar için :)) Benim içinde diyorum tam temizlik havası :)

Eve gidip temizlik yapasım var :)

:)) hafta sonu çalışınca yogunluk olmayınca fazla ilk sırayı ben kaptım hafta içi yine ilk sende olur canım:)) düzen bozulmaz :)
İzmir evet güneşli çok güsel tam gezme havası hafta ıcı işini bitirıp çalışmayanlar için :)) Benim içinde diyorum tam temizlik havası :)

Eve gidip temizlik yapasım var :)

Hava güzel olunca tenizlik yapası geliyor insanın
ama şimdi hava kapalı cam silmem gerekiyoo benimde yine yağmur yağacak diye silemiyorum..:KK19:
bugün tüm günmü çalışıyosun yoksa öğlene kadarmı.

benimm kurbanımda görünmüyoo yaa nerelerdeeee acaba :KK53:

bugunde ilk gunaydın benden olsun kızlar :)
güzel hafta sonları hayırlı gunler izmirden güneşli bir günaydın :))

ben çalışıyorum malesef evde tatılde olanlar bugunun keyfını cıkarın :)):21:
günaydın canım ben evdeyim ama dünya kadar işlerim var
yarın memlekete gidecem kısmetse gitmeden ütüler filan btmeli
esracım senınde kesene bereket umrancım sende gule gule kullan hedıyelerını :))
hepsıne yenı bakabıldım fırsat bulup hedılerınız cok gusel :)) :KK16::KK16:
sağol canım
banada 2. Günaydın kaldı bu defaaaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Izmir güneşliiiiii ne güzel istanbulll yağmurlu ve kapalıı:KK34:
Sanada kolay gelsinnnn cnm :KK16::KK16:

günaydınnn yağmurmu var orda burası güneşli bugün

günaydın canım ben evdeyim ama dünya kadar işlerim var
yarın memlekete gidecem kısmetse gitmeden ütüler filan btmeli

sağol canım

günaydınnn yağmurmu var orda burası güneşli bugün

Evt cnm yağmurlu sislii.soğuk.
benimde yarın mevlüt varya dünya kadar iş var evde.
ütü var cam silinecek ama bu havada silmek ne derece doğru bilmiyorum..:KK50:
sende yarın gidiyosunn 1 hafta olmuycaksınnnnn dimi :KK5::KK5::KK5::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Evt cnm yağmurlu sislii.soğuk.
benimde yarın mevlüt varya dünya kadar iş var evde.
ütü var cam silinecek ama bu havada silmek ne derece doğru bilmiyorum..:KK50:
sende yarın gidiyosunn 1 hafta olmuycaksınnnnn dimi :KK5::KK5::KK5::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

evet canım yarın kısmetse gideceğim 1 hafta yokum
ama gelişmeleri tabiki senden öğreneceğim
tatlım da haber eder zaten
kimin hediyesi gelmiş ne gelmiş hepsini anlatcan bana hazır ol:KK1:

ohh maşallah vazgeçilmezim çok sevındımm dım hedıyelerıne kavuşmuşunn gule gule kullan canım ümrancımm kesene bereeket tatlım ılk hedıler sızden :)) darısı başımızaa:)

esracım senınde kesene bereket umrancım sende gule gule kullan hedıyelerını :))
hepsıne yenı bakabıldım fırsat bulup hedılerınız cok gusel :)) :KK16::KK16:

teşekkürler canım :KK16: :KK16::KK16:

tabiki cnm an ve an haber ederim sanaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sen benim k k daki gözüm kulağım olacaksın canım
gunaydın kıslarr eve net geldiiiiii sonunda cok musmutluyum ama basından kalkıp temizlik yapmam lazım
cidden sarınca kalkamıyor insan
Benim kurbanim meraklansin yollamicam hediyesini:)

senden şüphelyiim ben cadı ama emin olamıyorum
başka şüphelendiklerimde var zira

nasılsınız kızlaaaar , öğlen misafir ağırladım ben sonra eşler masatenisi oynamaya çıktı bizde attık kendimizi beşiktaş pazarına ama pek bişey yoktu , mükemmel bi kolye aldımm ama :KK16: :KK16:sonra geldiik annemlere , babamın 50.yaş gününü kutladıkk bizim yakışıklı 50 oldu :) yazdırdımm pastanın üzerine :))

az sonra 12 yıllık esaret diye bi film izlicez eşimle değerlendirmelerimizi yazarımm canlarr buarada eyvah eyvah 3 e gittik geçen akşamm ben sevdimm neden çünkü trakyalıyız :) müzikler şahane oturduğum yerde film boyunca oynama modundaydımm :KK9: :KK9:

kurbanlarr katilleeeer sizde ne var ne yok :)) yarınn kurbanıma sabunlar yapcamm 2.hediyemi de kapatcammm güzel bi pakett pazartesi kargo inşallahhhhh :KK16: :KK16: hepimizeeeee ii akşamlarrr ..

İyi akşamlar kızlar paşamı uyuttum geldim :KK43: cuma günü cok yogundum :KK43: iş yerindede sıkıntılarım var giremedim

Hediyeleri gelen arkadaşalr güle güle kullanın gönderen arkadaşlarında kesesine bereket telden giriyorum geçmişi pek okuyamadım şimdi fırsat bulmuşlen geçmişi okuyup geliyorum

nasılsınız kızlaaaar , öğlen misafir ağırladım ben sonra eşler masatenisi oynamaya çıktı bizde attık kendimizi beşiktaş pazarına ama pek bişey yoktu , mükemmel bi kolye aldımm ama :KK16: :KK16:sonra geldiik annemlere , babamın 50.yaş gününü kutladıkk bizim yakışıklı 50 oldu :) yazdırdımm pastanın üzerine :))

az sonra 12 yıllık esaret diye bi film izlicez eşimle değerlendirmelerimizi yazarımm canlarr buarada eyvah eyvah 3 e gittik geçen akşamm ben sevdimm neden çünkü trakyalıyız :) müzikler şahane oturduğum yerde film boyunca oynama modundaydımm :KK9: :KK9:

kurbanlarr katilleeeer sizde ne var ne yok :)) yarınn kurbanıma sabunlar yapcamm 2.hediyemi de kapatcammm güzel bi pakett pazartesi kargo inşallahhhhh :KK16: :KK16: hepimizeeeee ii akşamlarrr ..
ooo maşallah çok yoğunsun canım sen
İyi akşamlar kızlar paşamı uyuttum geldim :KK43: cuma günü cok yogundum :KK43: iş yerindede sıkıntılarım var giremedim

Hediyeleri gelen arkadaşalr güle güle kullanın gönderen arkadaşlarında kesesine bereket telden giriyorum geçmişi pek okuyamadım şimdi fırsat bulmuşlen geçmişi okuyup geliyorum
ben çoktan gönderdim görmüşsündür zaten
Hu hu orda olan varmıııı

burdayımmm

kızlar ben öğleden sonra ailemin yanına gideceğim
kısmetse 1 hafta kalmak niyetim
o zamana kadar malesef görüşemeyeceğiz
net yok ta köyde
ama dönüşüm muhteşem olacak:KK1::KK1::KK1:
sevgili katilim ve kurbanım sizleri seviyorum ve çok özleyeceğim
flzask ve tatlımdan topikteki durumları her an öğreneceğim
hepinizi öpüyorummmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

kızlar ben öğleden sonra ailemin yanına gideceğim
kısmetse 1 hafta kalmak niyetim
o zamana kadar malesef görüşemeyeceğiz
net yok ta köyde
ama dönüşüm muhteşem olacak:KK1::KK1::KK1:
sevgili katilim ve kurbanım sizleri seviyorum ve çok özleyeceğim
flzask ve tatlımdan topikteki durumları her an öğreneceğim
hepinizi öpüyorummmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

günaydın canımmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16: bende seni seviyorumm çabuk gellll:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

X