• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

CANLARIIM bana hediyeleri yollarken içine pembiş don da koymuş ama nedense çıkmadı paketten. o da tekrar yollamış uğraşmış sağolsun. dün geldi, ben de fotosunu koyuyorum şimdi, çok da beğendim bu arada sağolsun canım benimm opuyorumnanaktan

2307.jpg

kızlar hediyeleriniz harika iyi günlerde kullanın inşallah
bazılarının hediyeleri gelmemiş galiba çok üzüldüm :(

prensesfb arkadaşımız da bana hediyelerimi göndermiş, bir tane simli göz farı, bir simli göz kalemi, bir simli mum,bir tane misk,bir de metal küpe :bbo: aslında kendimizi tanıtma topiğine yazmıştım ben özellikle simli şeyler istemiyorum diye, çünkü dokunmak bile içimi gıcırdatıyo... sanırım prensesfb arkadaşım tam tersini anlamış yada bana latife olsun diye böyle göndermiş hediyelerimi :uhm: bu arada hediyeleri nasıl eklemem gerekiyo bilmiyorum o yüzden de ekleyemedim, yardımcı olabilirseniz fotoları da eklerim

CANLARIIM bana hediyeleri yollarken içine pembiş don da koymuş ama nedense çıkmadı paketten. o da tekrar yollamış uğraşmış sağolsun. dün geldi, ben de fotosunu koyuyorum şimdi, çok da beğendim bu arada sağolsun canım benimm opuyorumnanaktan

2307.jpg
çok gzelmiş pembiş donun yaa valla kıskanıyorum don gelenleri haaa mafoldumben yarın bende kendime bir pembiş don alacağım işde olmuyor böyle

prensesfb arkadaşımız da bana hediyelerimi göndermiş, bir tane simli göz farı, bir simli göz kalemi, bir simli mum,bir tane misk,bir de metal küpe :bbo: aslında kendimizi tanıtma topiğine yazmıştım ben özellikle simli şeyler istemiyorum diye, çünkü dokunmak bile içimi gıcırdatıyo... sanırım prensesfb arkadaşım tam tersini anlamış yada bana latife olsun diye böyle göndermiş hediyelerimi :uhm: bu arada hediyeleri nasıl eklemem gerekiyo bilmiyorum o yüzden de ekleyemedim, yardımcı olabilirseniz fotoları da eklerim

ne diyeyim şimdi canım yaaa güle güle kullan desem kullanamam demişsin.hayırlı olsun diyeyim o zaman. mesaj yazdığımız sayfanın altlarında eklenti ekle butonu var. ordan da ekleyebilirsin canım ,dene istersen

bijoux pembiş donun çok geüzel güle güle kullan.
bende yeşimden bekliyorum gönderecek bana da.

ilkecim prensesfb nin kedisi ölmüştü. kendisi çok üzgün, herhalde okuduğunu yanlış anlamış.

resim eklemek için hızlı resim yükleme sitesi var.
googleden hızlı resim yükleme yaz.
açılan sayfada resim upload yazıyor. Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bunu tıkla sayfa çıkıyor.
orayı tıklayınca masaüstünden seçiyorsun. gözat yazıyor.
resmi gönder deyince açılan sayfada forumlarda resim göster satırını kopyala ve burada cevap yazdığın yere yapıştır.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

cicilerin pek bir güzelmiş melodiciğim,güle güle eskit cicilerini

işte harika hediyelerim sevgili ARDAYASBU dan canım tekrar cok tşk ediyrum hepsine bayıldım oda arkadaşalrıma da havam oldu

bu hediye kutum ne kadar özenle hazırlamısın canım :)))

içindekilerin görüntüsü ben daha öncedenaçtıgım için karısık oldu

vücut losyonum ve cüzdanım ikiside şahane

pembiş donum ve tupperware buzluk kabım uzu araştırmalar sonucu ne oldugunu buldum canım çok tşk ler çok lazım oluyor buzluk kabı

parfümüm ve içinde samimi ve sevgi dolu sözlerin oldugu bir kart

bunlarda nine west harika terliklerlerim renk tam benlik kendimi fazla anlatamasamda beni çok iy tanımıssın canım

tekrar cok tşk ederim kesene bereket canım inan cok ciddi moral oldu bana yeni bir şehir yenbir üniversite ve yeni bir hayata başladık eşimle moralim bozuk hava yağmurluyken geldi hediyelerim nasıl sevndm cocuklar gibi hemen annemi arayıp anlattım snde hep mutlu ol benim gibi
kadınlr gunun kutlu olsun :)))

canım benim iyi günlerde kullan inş.
bu arada o kutu ne hale gelmiş yollarda çok üzüldüm:(((
tekrar tekrar özür dilerim gecikme için. inan senden çok strese girdim.

Son düzenleme:
evet cnm yolda baya zedeleniyor ama harikabir sürprzdi benim için olsun üzülme geldi ya ben sana bişi oldu sandım

funmak cığım çok güzel hediyelerin,güzel günlerde kullan canımmm

cicilerin pek bir güzelmiş melodiciğim,güle güle eskit cicilerini

bana bak hemşerim sana da yollayayım pembiş istemişsin ya...
yolla adresini özelden...birde melodinin resimleri bende açılmıyor eklenmiş hali gelse...ne güzel olur....HERKESİİİİN KADINLLARR GÜNNÜÜ KuTLUU OLSUUUNN...bijoxum güle güle kullan canııım daha iyilerine daha güzellerine layıksınn....

Herkesin hediyeleri çok güzel arkadaşlar...
güle güle,iyi günlerde ,KK yı hatırlayarak kullanalım...

bana bak hemşerim sana da yollayayım pembiş istemişsin ya...
yolla adresini özelden...birde melodinin resimleri bende açılmıyor eklenmiş hali gelse...ne güzel olur....HERKESİİİİN KADINLLARR GÜNNÜÜ KuTLUU OLSUUUNN...bijoxum güle güle kullan canııım daha iyilerine daha güzellerine layıksınn....

sağolasın hemşerim ilk fırsatta veririm adresimi , ayy ne yüzsüz oldum nben yaa özür dilerim :kedi:

sağolun canlarım harika hediyeler valla ardayasbu canım yeniden cok sağol

kadınlar gününüz kutlu olsun şekerler

kızlar hediyeleriniz çok güzel iyi günlerde kullanınopuyorumnanaktan

Back