sositosositobilgisayarda problem var,bi türlü ekliyemedim ya
Ablacım hediyelerini güle güle kullan kuşum öptüm seniiiiiiiii kocamanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sositosositobilgisayarda problem var,bi türlü ekliyemedim ya
çok gzelmiş pembiş donun yaa valla kıskanıyorum don gelenleri haaa mafoldumben yarın bende kendime bir pembiş don alacağım işde olmuyor böyleCANLARIIM bana hediyeleri yollarken içine pembiş don da koymuş ama nedense çıkmadı paketten. o da tekrar yollamış uğraşmış sağolsun. dün geldi, ben de fotosunu koyuyorum şimdi, çok da beğendim bu arada sağolsun canım benimm opuyorumnanaktan
prensesfb arkadaşımız da bana hediyelerimi göndermiş, bir tane simli göz farı, bir simli göz kalemi, bir simli mum,bir tane misk,bir de metal küpe :bbo: aslında kendimizi tanıtma topiğine yazmıştım ben özellikle simli şeyler istemiyorum diye, çünkü dokunmak bile içimi gıcırdatıyo... sanırım prensesfb arkadaşım tam tersini anlamış yada bana latife olsun diye böyle göndermiş hediyelerimi :uhm: bu arada hediyeleri nasıl eklemem gerekiyo bilmiyorum o yüzden de ekleyemedim, yardımcı olabilirseniz fotoları da eklerim
cicilerin pek bir güzelmiş melodiciğim,güle güle eskit cicilerini
bana bak hemşerim sana da yollayayım pembiş istemişsin ya...
yolla adresini özelden...birde melodinin resimleri bende açılmıyor eklenmiş hali gelse...ne güzel olur....HERKESİİİİN KADINLLARR GÜNNÜÜ KuTLUU OLSUUUNN...bijoxum güle güle kullan canııım daha iyilerine daha güzellerine layıksınn....