8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Umramcim hediyelerini guzel gunlerde kullan esracim kesene bereket..

banada cağrı bırak esraaaa çatlarım meraktan bırakmazsan küserim hemm:KK9::KK53::KK53::KK53:
tamam canım birazdan çaldırcam
Hahaha bende saydırsam bir arar bir mesaj atar mı acaba bu çekiliş valla yetim kaldım :KK9:
saydır bence işe yarıyor
benim hedişlerim geldi katilim ESRA1982 mişşşşş canım benim o kadar sohbet ettik ama hiç farkettirmedi bile birazdan fotoları yüklerim kesene bereket canımm:KK16::KK16::KK16:
teş.ederim :KK17::KK17::KK17:
:KK17::KK17::KK17:

sana yazmışım meğer :KK1::KK1:

Hayırlı olsun. Güle Güle kullan canım :)
Esracım ellerine sağlık seninde kesene bereket :)
Resimleri bekliyoruz canım

rica ederimmmm
şiir içinde ben teşekkür ederim

canım hediyelerin çok hoş :KK16: bizede gelsin bi an önce hediyelerimiz di mi kızlaaaarrr
esraaaa kesene bereket kuzu açılışı yaptın valla süpersin

ya sayfaya hiç uğramayan kurbanlar katiller var onları napcazz :18:

buarada herkese hayırlı cumalar canlarr :)

çok teşekkür ederim kızlarrr:KK16::KK16:

Ben birinde yollicam hic erken yollayasim yok:-)
senden şüphem var benim çok pis
fotoğrafları paylaştım kızlar:KK16::KK16::KK16:
beğendinmi canım
ümran güle güle kullan hediyelerini . . Esra kesene bereket. . Aynaya bayyıllllldımmm bitttim resmen :KK16:
sanada yollayımmı aynadan canım
umran güle güle kullan canım cok güzeller esranın eline sağlıkk
teşekkür ederim canım
Ümran canım hediyelerin çok güzel hepsi birbirinden güzel güle güle kullan bitanem Esracığım seninde kesene bereket Nevresim takımı çok güzel tam özel günler için kullanılmaya uygun...
teşekkürler canım
haftanin son is gununden gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiinn :KK9:
günaydııın
umraaann gule gule kullan canim hediyelerini
esraaa eline kesene bereket canim

güle güle kullansın canım beğendinmi

canım hediyelerin çok hoş :KK16: bizede gelsin bi an önce hediyelerimiz di mi kızlaaaarrr
esraaaa kesene bereket kuzu açılışı yaptın valla süpersin

ya sayfaya hiç uğramayan kurbanlar katiller var onları napcazz :18:

buarada herkese hayırlı cumalar canlarr :)
sağol canım benim
ümran hamile ya canım doğum filan gelmeden biran evvel göndermek istedim tadını çıkartsın diye

teşekkürler canım

senden şüphem var benim çok pis

beğendinmi canım

sanada yollayımmı aynadan canım

teşekkür ederim canım

teşekkürler canım

günaydııın

güle güle kullansın canım beğendinmi
hepsini çok çok çok beğendim tekrardan teşekkür ederim eline koluna sağlık kesene bereket canım :KK16::KK16: Arkadaşımın dediği gibi özel günlerde senin nevresim takımını sericem :KK17::KK17::KK17::KK1:

hepsini çok çok çok beğendim tekrardan teşekkür ederim eline koluna sağlık kesene bereket canım :KK16::KK16: Arkadaşımın dediği gibi özel günlerde senin nevresim takımını sericem :KK17::KK17::KK17::KK1:

güle güle kullan canım
zevkini bilmek çok zor tabiii o yüzden bende malum kendi zevkime göre alıverdim

güle güle kullan canım
zevkini bilmek çok zor tabiii o yüzden bende malum kendi zevkime göre alıverdim

tabi canım iyi yapmışsın ve hepsi bir birinden güzeldi en çokta çikolatalarım :KK1::KK1::KK1: kaşıklaya kaşıklaya yedim sevgili katilimmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

benimde bugün hediyelerim sevgili kurbanımın eline geçmek için dağıtıcı ya verilmiş :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ümran hediyelerini güle güle kullan..
Esracım kesene berekett hepside güzeller zevkli arkadaşımmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

ciddi söylüyorum canım ya özelden yolla adresini öğleden sora yolayım dışarı çıkcam

kim canım sana mı gelcek yoksa sen mi yolladın
benim senden şüphem vardı ama:26::26::26:

Ümran kurbanına hediyelerini yollamış onun için demiştim canım. . Ben daha kutumu kaplayamadım :KK4:

Ayrıca çok teşekkür ederim yüreğiii engin denizler kadar büyük esrammm :KK16: belki bi yerde denk gelirde alırım bende :KK53:

Ümran hediyelerini güle güle kullan..
Esracım kesene berekett hepside güzeller zevkli arkadaşımmm:KK16::KK16::KK16::KK16:
sağol canım benimmmm
Ümran kurbanına hediyelerini yollamış onun için demiştim canım. . Ben daha kutumu kaplayamadım :KK4:

Ayrıca çok teşekkür ederim yüreğiii engin denizler kadar büyük esrammm :KK16: belki bi yerde denk gelirde alırım bende :KK53:

hımm ümrancım yollamış dimekkk
güzeeellllll

kızlar ben kaçar yokum bugün kaynanacığım çok özlemiş beni
haydi görüşürüz

X