8 mart kadınlar günü çekilişi ...

ayy cok sevındım canımm :) doğum gununde kutlu olsun nıce mutlu huzur lu guzel seneler diliyorum ...
Inş çağırırlar burdan hbr ver cıkcagın zamn ızleyelım yarışmayı hadı hayrlısı ınş cnm :)):KK9:

Doğum günü kutlu olsun cnmm.mutlu yıllarr..:119::119:
inşalah katılırsın yarışmaya bizde izleriz senii:KK34:

çok teşekkürler kızlar . . ayy inşallah kabul ederlerde elbetteki haber veririm :KK53:

Evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicez :KK51: inşallah olurrr duaa edin bana :KK16:

nice mutlu yillara eski kurbanim :KK54:
ailen ve sevdiklerinle nice guzel yillar dilerim

Vazgeçilmezim canım doğum günün kutlu olsun. inş. yarışmaya katılırsın canım benim.

Evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicez :KK51: inşallah olurrr duaa edin bana :KK16:

canımm doğumm günü kutlu mutlu olsunnnn :KK16:

görüşmeye cağırdıkları yer bebek tarafında mı beni de canlı paradan aradılar yazın , olmadı sonra..

Gunydinlar cici sormustu anlatiyim benimkide biraz romantik bi sandik almos icini gul yapraklari doldurmus uzerinde bi suru kagit vardi actimki her dilde seni seviorum yazio sinra asagiya indim bi gumus bileklik almis en alttada baktim bise var ikimizin resmini karakalem cizdirmis cecevelettigi resim vardi.
çok romantikkkkk
Ne guzel canim ya boyle erkeklerde varmis demek ki nesli tukenmeden birde ben bulsam:KK66:
biz bulamadıkta sana nasip olur umarım
sevgili katilimmmm bu sana :KK16::KK16::KK16:

Kör olayım başkasına bakarsam
Kralına çatarım
belaya batarım
topikte uyuklarım
senin için K A T İ L İ M :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayy katiline şiirmi yazdın çok hoş

doğum günün kutlu olsun nice senelere:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere inşallah :KK16::KK16::KK16:
yarışmayada katılırsan heber verde izleyelimm bizde:KK34::KK34:

nerdesin kız sen cadı

beni arayıp sormayı bıraktın sen ama
neyse sitemi bir yana bırakıyorum şu anda
canım ben senden şunu rica ediyorum
benim hediyelerimi ayın birinden önce gönderme lütfen çünkü ailemin yanına gidip gelmem lazım ki onlarda başka memlekette
beni duyuyorsan anlıyorsan bir msj atman yeterli olacaktır
seni seviyorumm

beni arayıp sormayı bıraktın sen ama
neyse sitemi bir yana bırakıyorum şu anda
canım ben senden şunu rica ediyorum
benim hediyelerimi ayın birinden önce gönderme lütfen çünkü ailemin yanına gidip gelmem lazım ki onlarda başka memlekette
beni duyuyorsan anlıyorsan bir msj atman yeterli olacaktır
seni seviyorumm

Tamam canım ayın birinden önce göndermem :KK9: :KK9:
Bende Seni Seviyorum :KK54:

bu arada beni katilim aradı
çok güzel konuştuk biz kiii
oda benim gibi çeneliymiş maşallah
çok cici birisi buradan teşekkür ederim tekrar aradığı için
(BUNLARI GÖZ BOYAMAK İÇİN YAZDIM KIZLAR ARAMIZDA KALSIN
KENDİSİNE SAYDIRIYORUM DİYE KIZIYOR YOKSA):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada beni katilim aradı
çok güzel konuştuk biz kiii
oda benim gibi çeneliymiş maşallah
çok cici birisi buradan teşekkür ederim tekrar aradığı için
(BUNLARI GÖZ BOYAMAK İÇİN YAZDIM KIZLAR ARAMIZDA KALSIN
KENDİSİNE SAYDIRIYORUM DİYE KIZIYOR YOKSA):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Hahaha bende saydırsam bir arar bir mesaj atar mı acaba bu çekiliş valla yetim kaldım :KK9:

benim hedişlerim geldi katilim ESRA1982 mişşşşş canım benim o kadar sohbet ettik ama hiç farkettirmedi bile birazdan fotoları yüklerim kesene bereket canımm:KK16::KK16::KK16:
Çok şairane olmuş :KK9:
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
teş.ederim :KK17::KK17::KK17:
maalesef hayaletler de yogun ve diger hayaletleri kovalarken yorulabiliyorlar :KK9::KK9::KK9::KK9:

wauuuvvvvvvvvvvvvv:KK52:
:KK17::KK17::KK17:

çok romantikkkkk

biz bulamadıkta sana nasip olur umarım

ayy katiline şiirmi yazdın çok hoş

sana yazmışım meğer :KK1::KK1:

X