8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Gunydinlar cici sormustu anlatiyim benimkide biraz romantik bi sandik almos icini gul yapraklari doldurmus uzerinde bi suru kagit vardi actimki her dilde seni seviorum yazio sinra asagiya indim bi gumus bileklik almis en alttada baktim bise var ikimizin resmini karakalem cizdirmis cecevelettigi resim vardi.

Gunydinlar cici sormustu anlatiyim benimkide biraz romantik bi sandik almos icini gul yapraklari doldurmus uzerinde bi suru kagit vardi actimki her dilde seni seviorum yazio sinra asagiya indim bi gumus bileklik almis en alttada baktim bise var ikimizin resmini karakalem cizdirmis cecevelettigi resim vardi.

Ne guzel canim ya boyle erkeklerde varmis demek ki nesli tukenmeden birde ben bulsam:KK66:

sevgili katilimmmm bu sana :KK16::KK16::KK16:

Kör olayım başkasına bakarsam
Kralına çatarım
belaya batarım
topikte uyuklarım
senin için K A T İ L İ M :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yine ilk günaydın bendennnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Her gün sayıyor muyuz böyle günaydın canım :KK9:
İkinci Günaydın da benden :)

hııı yoksa neler ederdim bi bilsen

günaydın canım

günaydın canım

Günaydın herkese .....

günaydınn kızlar hepınıze :21:
gec bı gunaydın oldu tunaydın demelıydım gercı ama ıdare edın artık cok yogunum kızlar .
hedıyelerımı bu hafta sonu kısmetse başlıyorum almaya :)))
sizi öpüyorumm muckk :KK54::KK54:

selam kızlarrr . . Sevgili katilimm hediyelerimi kargoya vermiş. . Burdanda kendisine kocaman sevgilerimi iletiyorumm :KK16:

hadi gözun aydıncanım bu arada demmekkı ılk hedıyesını alan sen olucaksın heycanla beklıyoruz resımlerını guzel hedıyelerınınn..:))

Evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicez :KK51: inşallah olurrr duaa edin bana :KK16:

Evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicez :KK51: inşallah olurrr duaa edin bana :KK16:

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah :KK16:

selam kızlarrr . . Sevgili katilimm hediyelerimi kargoya vermiş. . Burdanda kendisine kocaman sevgilerimi iletiyorumm :KK16:

evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicez :KK51: Inşallah olurrr duaa edin bana :KK16:

ayy cok sevındım canımm :) doğum gununde kutlu olsun nıce mutlu huzur lu guzel seneler diliyorum ...
Inş çağırırlar burdan hbr ver cıkcagın zamn ızleyelım yarışmayı hadı hayrlısı ınş cnm :)):KK9:

Doğum günü kutlu olsun cnmm.mutlu yıllarr..:119::119:
inşalah katılırsın yarışmaya bizde izleriz senii:KK34:

X