8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Hööffff...Canım sıkılıyi...
Benim katil ya çok ağzı sıkı, ya hiç girmiyor ya da ben ipuclarını kaçırdım...ya da yok bu katil yok.O yoksa ben de yoğum.:KK37:Kimden öğrendin böyle gizli hafiyeliği?
Babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi?:KK37:

Hööffff...Canım sıkılıyi...
Benim katil ya çok ağzı sıkı, ya hiç girmiyor ya da ben ipuclarını kaçırdım...ya da yok bu katil yok.O yoksa ben de yoğum.:KK37:Kimden öğrendin böyle gizli hafiyeliği?
Babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi?:KK37:

çekilişi karıştırdın sanırım canım sen bizim topikte yoksun:KK1::KK1:

evet canım yokmu o ümran :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Hamile olmasaydı bi köşede sıkıştırıp, kafasına poşet geçirip ağzını burnunu kırardık:KK4:
Psikopata bağladım aaaaşamüstü aaaşamüstü.:KK37:
Neyse kızlar kusura bakmayın öperim hepinizi.Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hiç özür dilemiyorum topiğinize renk kattım çünkü.:KK53:

Hamile olmasaydı bi köşede sıkıştırıp, kafasına poşet geçirip ağzını burnunu kırardık:KK4:
Neyse kızlar kusura bakmayın öperim hepinizi.Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hiç özür dilemiyorum topiğinize renk kattım çünkü.:KK53:

ümranı dövme konusunda hemfikiriz
rahatsızlık vermediğin konusunda da tabiii
iyi akşamlar canım bekleriz arada

Kimden ötürü? Hep Ümran'dan ötürü.O yazmış ya çekilişe hooppp daldım bende.Neyse canım ceeee deyip kaçarım ben de napalım:KK1:
anaaaaaammm ben yokken neler olmuş :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kır ablacım kır canın sağolsun :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ümranı dövme konusunda hemfikiriz
rahatsızlık vermediğin konusunda da tabiii
iyi akşamlar canım bekleriz arada
amanınnnnnn iyiki hamişim o zaman :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

İyi Akşamlar Kızlar;
Çok yoğun olduğum için giremedim bugün ama yazılanları takip ediyorum herkese musmutlu akşamlar diliyorum :KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçek :KK16: yakaladım hemenn :KK1:

Ay ne guzel canim ya bayildim mahsallah:)
Bu arada kalbimi kiran kisi iyiki de kirmis artik mantikli davraniyorum. Duygularimi karistirmamaya dikkat ediyorum.

Nissancim bu arada ben arkadasima masaj yaptirdim gecti. Biraz ilac icmeyi hic sevmiyorum.

X