aynen canım kızımla her yere gidicem
canım ver artık kararını ne alsan beğenirim be nasıl olsa
benimki beni çok seviyor her gün msj atıyor sağolsun canım benim
benim katilim çok tatlı hergün iyi idilek msjı gönderiyor
olsun canım ya kuzunun canı sağolsun
azcık büyüsün anne kız gezersiniz
yaşasın nazzzz
Bugün hava kapalı izin günü boyle olunca sıkılıyoruz oglusumla vakit geciriyoruz hava güzel olsaydı dışarı ya çıkardık insallah yarin hava güzel olacak gibi yarın acısını çıkaracağız
aynen canım kızımla her yere gidicembenim katilim uğramıyo buralara sanırım yada ipucu vermiyo
l
canım bölüm ne? inşallah atanırsın. geçen sene baya bir kişi aldılar umarım aynen alımlar devam eder. ben de bu sene atandım.
ben de hastayım ya salgınmıdır nedir... halsizim hiç bir şey yapasım gelmiyor vallahi...
evet canım ya sormasen şifayı fena kapmışsın cnn ya
canım farkındaysan topiğe uğrayıp yazanlar belli kişileraynen canım kızımla her yere gidicembenim katilim uğramıyo buralara sanırım yada ipucu vermiyo
Selamm kızlarrrr..
benimde katilimmm aradıııı
Selamm kızlarrrr..
benimde katilimmm aradıııı
evet canım ya sorma
canım farkındaysan topiğe uğrayıp yazanlar belli kişiler
yazamayan çok kişi var o yüzden seslenişlerini duymamış olabilir
gözün aydı canım kimmiş
benimkide aranadı msj attı canımayy ne güzel yaa benim katilim de arasaaaaa
beni çook seven biriymişseninki kimmişş
yaşıyoruz canım şüküriyi akşamlar kızlar nasılsınızz
esram sen nasıl oldun iyimisin
benimkiler hazır son hediyemi bugün aldımSlm kizlar n asilsiniz iki gundr gremiyordum netimde srun vrdi bugunde firsat bulmuskn greyim dedim hediyeler hazrmi bklimm
herkese hayırlı akşsamlar......
benimkide aranadı msj attı canım
beni çook seven biriymiş
yaşıyoruz canım şükür
benimkiler hazır son hediyemi bugün aldım
süslemeler kaldı
hayırlı akşamlar canım nasılsın
ıyıyım guzellık...dinleniyorum evde..su zamanda gecse dıyorum yaaa
selam kızlaar:):) ben de katilimle mesajlaştım bugün. çok tatlı biri acaba kimmkendisine sevgiler burdan.
selamlar kızlaaaaar
bugün annemle deli dürtmüş gibi sabah erkenden eminönüne gittik sonuç tam bir fiyasko hiç bişey alamadım ii mi geldim beşiktaş a sabun kalıplarımı da burdan aldım valla eminönü yalan olmuş bi de paşabahçenin merdivenlerinden yuvarlanmam çok kötü oldukollarım popom sırtım bacaklarım hala ağrıo çok sert düştüm ve bi insanın poposu morarır mı mosmor ( bunun üzerine eve gelip dinleneceğimize annemlere gittik çay yemek tv derken hadi dedik robocop çıkmış güzel filmdir gidelim hoop taksim üzerine istiklali özledik dedik yürüdük geldik eve hemen yeni sabun kalıplarıma saldırdım bişeyler atıştır vs o mor popomu daa koltuga koyamadımm :) size yaziim dedim kurbanıma henüz sadece aynasını aldımm eşim bayıldı annemde sevdi insallah sende seversin canımm kurbanımm:)
yarın da sabun yapımına devam bi de nar ağacı die bir kitaba başladım onu okurum öle dinlenmem lazımm ama üsküdara geçeceğiz görümcem gelioo nese kısa sürecek hepinizi öpüyorumm kızlarr sizde ne var ne yok bgn dondum şaka maka baya soğumus yine dikkat edin kendinize ..
slmm tünaydınlar arklar herkes pazar uykusında mı halaa
ayyyy ben okurrken yoruldum sen bunca gezmeye yorulmadınmı canım yaselamlar kızlaaaaar
bugün annemle deli dürtmüş gibi sabah erkenden eminönüne gittik sonuç tam bir fiyasko hiç bişey alamadım ii mi geldim beşiktaş a sabun kalıplarımı da burdan aldım valla eminönü yalan olmuş bi de paşabahçenin merdivenlerinden yuvarlanmam çok kötü oldukollarım popom sırtım bacaklarım hala ağrıo çok sert düştüm ve bi insanın poposu morarır mı mosmor ( bunun üzerine eve gelip dinleneceğimize annemlere gittik çay yemek tv derken hadi dedik robocop çıkmış güzel filmdir gidelim hoop taksim üzerine istiklali özledik dedik yürüdük geldik eve hemen yeni sabun kalıplarıma saldırdım bişeyler atıştır vs o mor popomu daa koltuga koyamadımm :) size yaziim dedim kurbanıma henüz sadece aynasını aldımm eşim bayıldı annemde sevdi insallah sende seversin canımm kurbanımm:)
yarın da sabun yapımına devam bi de nar ağacı die bir kitaba başladım onu okurum öle dinlenmem lazımm ama üsküdara geçeceğiz görümcem gelioo nese kısa sürecek hepinizi öpüyorumm kızlarr sizde ne var ne yok bgn dondum şaka maka baya soğumus yine dikkat edin kendinize ..
slmm tünaydınlar arklar herkes pazar uykusında mı halaa