8 mart kadınlar günü çekilişi ...

canım ver artık kararını ne alsan beğenirim be nasıl olsa

benimki beni çok seviyor her gün msj atıyor sağolsun canım benim

benim katilim çok tatlı hergün iyi idilek msjı gönderiyor

olsun canım ya kuzunun canı sağolsun
azcık büyüsün anne kız gezersiniz

yaşasın nazzzz:KK53::KK1:
aynen canım kızımla her yere gidicem :KK16::KK16::KK16: benim katilim uğramıyo buralara sanırım yada ipucu vermiyo

l

canım bölüm ne? inşallah atanırsın. geçen sene baya bir kişi aldılar umarım aynen alımlar devam eder. ben de bu sene atandım.

ben de hastayım ya salgınmıdır nedir... halsizim hiç bir şey yapasım gelmiyor vallahi...

Evet canim bu senede alim cok 40000ogretmen alacaklar bende fen bilgisi ogretmenligi okuyorum son sinifim o yuzden kpss ye hazirlaniyorum.

sen şifayı fena kapmışsın cnn ya
evet canım ya sorma
aynen canım kızımla her yere gidicem :KK16::KK16::KK16: benim katilim uğramıyo buralara sanırım yada ipucu vermiyo
canım farkındaysan topiğe uğrayıp yazanlar belli kişiler
yazamayan çok kişi var o yüzden seslenişlerini duymamış olabilir
Selamm kızlarrrr..
benimde katilimmm aradıııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

gözün aydı canım kimmiş

Slm kizlar n asilsiniz iki gundr gremiyordum netimde srun vrdi bugunde firsat bulmuskn greyim dedim hediyeler hazrmi bklimm

ayy ne güzel yaa benim katilim de arasaaaaa
benimkide aranadı msj attı canım
seninki kimmişş:KK53::KK53::KK53::KK53:
beni çook seven biriymiş:KK16::KK16:
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz :KK16::KK16::KK16:
esram sen nasıl oldun iyimisin :KK16::KK16:
yaşıyoruz canım şükür
Slm kizlar n asilsiniz iki gundr gremiyordum netimde srun vrdi bugunde firsat bulmuskn greyim dedim hediyeler hazrmi bklimm
benimkiler hazır son hediyemi bugün aldım
süslemeler kaldı
herkese hayırlı akşsamlar......

hayırlı akşamlar canım nasılsın

benimkide aranadı msj attı canım

beni çook seven biriymiş:KK16::KK16:

yaşıyoruz canım şükür

benimkiler hazır son hediyemi bugün aldım
süslemeler kaldı

hayırlı akşamlar canım nasılsın

ıyıyım guzellık...dinleniyorum evde..su zamanda gecse dıyorum yaaa

selamlar kızlaaaaar :KK16:

bugün annemle deli dürtmüş gibi sabah erkenden eminönüne gittik sonuç tam bir fiyasko hiç bişey alamadım ii mi geldim beşiktaş a sabun kalıplarımı da burdan aldım valla eminönü yalan olmuş bi de paşabahçenin merdivenlerinden yuvarlanmam çok kötü oldu :KK43: kollarım popom sırtım bacaklarım hala ağrıo :KK43: çok sert düştüm ve bi insanın poposu morarır mı mosmor :KK43:( bunun üzerine eve gelip dinleneceğimize annemlere gittik çay yemek tv derken hadi dedik robocop çıkmış güzel filmdir gidelim hoop taksim üzerine istiklali özledik dedik yürüdük geldik eve hemen yeni sabun kalıplarıma saldırdım bişeyler atıştır vs o mor popomu daa koltuga koyamadımm :) size yaziim dedim kurbanıma henüz sadece aynasını aldımm eşim bayıldı annemde sevdi insallah sende seversin canımm kurbanımm:)

yarın da sabun yapımına devam bi de nar ağacı die bir kitaba başladım onu okurum öle dinlenmem lazımm ama üsküdara geçeceğiz görümcem gelioo nese kısa sürecek hepinizi öpüyorumm kızlarr sizde ne var ne yok bgn dondum şaka maka baya soğumus yine dikkat edin kendinize ..

selam kızlaar:):) ben de katilimle mesajlaştım bugün. çok tatlı biri acaba kimm:KK70::KK70: kendisine sevgiler burdan.

Çok tatlı birisiyse benimdir kesin :KK9: Hadi hayırlısı benim katilden hala ses seda yok :)

bugün annemle deli dürtmüş gibi sabah erkenden eminönüne gittik sonuç tam bir fiyasko hiç bişey alamadım ii mi geldim beşiktaş a sabun kalıplarımı da burdan aldım valla eminönü yalan olmuş bi de paşabahçenin merdivenlerinden yuvarlanmam çok kötü oldu :KK43: kollarım popom sırtım bacaklarım hala ağrıo :KK43: çok sert düştüm ve bi insanın poposu morarır mı mosmor :KK43:( bunun üzerine eve gelip dinleneceğimize annemlere gittik çay yemek tv derken hadi dedik robocop çıkmış güzel filmdir gidelim hoop taksim üzerine istiklali özledik dedik yürüdük geldik eve hemen yeni sabun kalıplarıma saldırdım bişeyler atıştır vs o mor popomu daa koltuga koyamadımm :) size yaziim dedim kurbanıma henüz sadece aynasını aldımm eşim bayıldı annemde sevdi insallah sende seversin canımm kurbanımm:)

yarın da sabun yapımına devam bi de nar ağacı die bir kitaba başladım onu okurum öle dinlenmem lazımm ama üsküdara geçeceğiz görümcem gelioo nese kısa sürecek hepinizi öpüyorumm kızlarr sizde ne var ne yok bgn dondum şaka maka baya soğumus yine dikkat edin kendinize ..

Çok maceralı olmuş :KK9: Geçmiş olsun canım sabunlarını da paylaşırsın yine görürüz artık :)

slmm tünaydınlar arklar herkes pazar uykusında mı halaa

Sana da selam canım hafta sonu olunca aileyle daha çok vakit ayrılıyor ondandır :)

ayyyy ben okurrken yoruldum sen bunca gezmeye yorulmadınmı canım ya
maşallah sana
slmm tünaydınlar arklar herkes pazar uykusında mı halaa

tünaydın sanada canım

X