8 mart kadınlar günü çekilişi ...

ütü bende de var artık akşama kaldı
bu ev işleri hiç bitmio yahu:KK37::KK37:

evette canım eşim maşallah bir giydiğini bir daha giymez
her gün bir takım elbise bir gömlek ütü çıkar
o yüzden çok birikti bu hafta yapamadım hastalıktan çünkü

evette canım eşim maşallah bir giydiğini bir daha giymez
her gün bir takım elbise bir gömlek ütü çıkar
o yüzden çok birikti bu hafta yapamadım hastalıktan çünkü

aynen canım bizimki de öyle
bi giydiğini bi daha giymez
ayrıca yemeklerede çok önem verir
valla sıkılıuom bazen yaa :KK20::KK20::KK20:

Çok tatlı birisiyse benimdir kesin :KK9: Hadi hayırlısı benim katilden hala ses seda yok :)

Çok maceralı olmuş :KK9: Geçmiş olsun canım sabunlarını da paylaşırsın yine görürüz artık :)

Sana da selam canım hafta sonu olunca aileyle daha çok vakit ayrılıyor ondandır :)

saol canım bu morluklar kolay kolay geçmez sanırım napcam bilmiyorum :KK43:

ayyyy ben okurrken yoruldum sen bunca gezmeye yorulmadınmı canım ya
maşallah sana

tünaydın sanada canım

kuzumm şimdi yorulmicaz da ne zaman yorulcazz yarın öbürgün çocuk olacak yaslancaz vs hersey daha yoğun olacak ..enerji ve zaman varken gezmekk lazımmmmmm :KK16:

herkeseee musmutlu pazarlar o zaman hava güneşli soğuk olabilir ama yürüyüş her zaman güzeldirrrrr herkes dışarııı hadi o zamannnn :KK55: :KK16:

olur cnm valla cok makbule gecer
hafta sonu çok kimse gelmiyor topiğe canım ya iki laf etcek birinı bulamıyorum bende
saol canım bu morluklar kolay kolay geçmez sanırım napcam bilmiyorum :KK43:
cidden fena acır canım ya buz koy çok acıdığı zamanlar
Allahtan kafan gözün sağlam ona şükret
kuzumm şimdi yorulmicaz da ne zaman yorulcazz yarın öbürgün çocuk olacak yaslancaz vs hersey daha yoğun olacak ..enerji ve zaman varken gezmekk lazımmmmmm :KK16:

herkeseee musmutlu pazarlar o zaman hava güneşli soğuk olabilir ama yürüyüş her zaman güzeldirrrrr herkes dışarııı hadi o zamannnn :KK55: :KK16:

evet haklısın canım aslında
hasta olmasam çıkcamda hiç ahalim yok
eşimle bi markete gittik o kadar

kızlar lavanta kesesi yaptığımı söylemişmiydim size
bunuda şimdi kurbanıma yaptım :KK16::KK16:
güzel mi ???? bakalım kimin banyosunu süsleyecek

$SL741107.JPG

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim gribe yakalandım çok fenayım :2::2::2: QUOTE=omerefeninannesi;34033171]benin katilim de ne mesaj attı ne aradı bana tam süpriz oldu da kesske mesaj atsaa[/QUOTE]
ayyy bende dün katilimle mesajlaştım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

evet canım ya sorma

canım farkındaysan topiğe uğrayıp yazanlar belli kişiler
yazamayan çok kişi var o yüzden seslenişlerini duymamış olabilir

gözün aydı canım kimmiş
kalbim temizmiş sanırım dün katilim mesaj attı mesajlaştık kendisiyle dediğin gibi pek girmeyen biriymiş katilim ama olsun çok mutlu etti beni:KK16::KK16::KK16:

selam kızlaar:):) ben de katilimle mesajlaştım bugün. çok tatlı biri acaba kimm:KK70::KK70: kendisine sevgiler burdan.

benden bahsediyosun galiba bende çok tatlıyımdırrrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selamlar kızlaaaaar :KK16:

bugün annemle deli dürtmüş gibi sabah erkenden eminönüne gittik sonuç tam bir fiyasko hiç bişey alamadım ii mi geldim beşiktaş a sabun kalıplarımı da burdan aldım valla eminönü yalan olmuş bi de paşabahçenin merdivenlerinden yuvarlanmam çok kötü oldu :KK43: kollarım popom sırtım bacaklarım hala ağrıo :KK43: çok sert düştüm ve bi insanın poposu morarır mı mosmor :KK43:( bunun üzerine eve gelip dinleneceğimize annemlere gittik çay yemek tv derken hadi dedik robocop çıkmış güzel filmdir gidelim hoop taksim üzerine istiklali özledik dedik yürüdük geldik eve hemen yeni sabun kalıplarıma saldırdım bişeyler atıştır vs o mor popomu daa koltuga koyamadımm :) size yaziim dedim kurbanıma henüz sadece aynasını aldımm eşim bayıldı annemde sevdi insallah sende seversin canımm kurbanımm:)

yarın da sabun yapımına devam bi de nar ağacı die bir kitaba başladım onu okurum öle dinlenmem lazımm ama üsküdara geçeceğiz görümcem gelioo nese kısa sürecek hepinizi öpüyorumm kızlarr sizde ne var ne yok bgn dondum şaka maka baya soğumus yine dikkat edin kendinize ..

çok geçmiş olsun cnmm

herkese mutlu pazarlar:KK16::KK16::KK16::KK16:

sanada canımmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

slmm tünaydınlar arklar herkes pazar uykusında mı halaa

selam cnmmmmm.:KK3::KK3::KK3:

kızlar lavanta kesesi yaptığımı söylemişmiydim size
bunuda şimdi kurbanıma yaptım :KK16::KK16:
güzel mi ???? bakalım kimin banyosunu süsleyecek

Eki Görüntüle 979799

aaaaa benim niye haberimmmmm yokkkkkk :KK20::KK20::KK20::KK20:
çok güzel olmuşşşş banamıııııı yaptınnnnn..:KK16::KK16::KK34::KK1:

X