8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Selam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.

canım bugün çok hastaydım ya sorma
birde saatlerdir elektrik kesikti ev buz gibi oldu ya sinir oldum

geç kaldın canım umarım birdahaki sefere

geçmiş olsun telefonuna canım o zaman

iyi akşamlar canım nasılsın
bende katilime selam yolluyorum bugün yoklamadı beni neden se

iyi canım sen nasılsın
neden gelemedin
sizdedemi elektrik kesildi

iyi akşamlar

teyzesinin yiğeni işte:KK1::KK1:
yopk canım ya ne elektriği teyzemlerde kalıyorum bi kaç hafta da onunla beraber gezmelere gidiyoruz durmadan evde oturmak nedir bilmiyoruz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: güya adam dinlenmek için beni buraya gönderdi ama ben yerimde oturmuyorum :KK1::KK1::KK1::KK1: haftasonu da giremeyebilirim kocişim gelecek yanıma artık pazartesi girerim

Selam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.
geçmiş olsun canım sorma ya bende fenayım
Kizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
Allah yardımcın olsun canım ya
yopk canım ya ne elektriği teyzemlerde kalıyorum bi kaç hafta da onunla beraber gezmelere gidiyoruz durmadan evde oturmak nedir bilmiyoruz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: güya adam dinlenmek için beni buraya gönderdi ama ben yerimde oturmuyorum :KK1::KK1::KK1::KK1: haftasonu da giremeyebilirim kocişim gelecek yanıma artık pazartesi girerim

ohhh gezenti oldun desene
gez canım ya bebiş doğunca gezemezsin belki gez şimdi bol bol

Güzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri...:KK16: ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:

Güzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri...:KK16: ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:

iyi akşamlar cnmm..
ne güzel cnm konuşmuşsunuzda katilinleee :KK1::KK1:
benim katilimde bana mesaj atsa arasaaaaaa:KK5::KK5::KK5::KK5:

Kizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
l

canım bölüm ne? inşallah atanırsın. geçen sene baya bir kişi aldılar umarım aynen alımlar devam eder. ben de bu sene atandım.

ben de hastayım ya salgınmıdır nedir... halsizim hiç bir şey yapasım gelmiyor vallahi...

benim katilimde ne aradı beni nede mesaj attı :KK14::KK14::KK14: ne kadar şanslısın katilim duy beni :KK53::KK53:

geçmiş olsun canım sorma ya bende fenayım

Allah yardımcın olsun canım ya

ohhh gezenti oldun desene
gez canım ya bebiş doğunca gezemezsin belki gez şimdi bol bol
aynen canım geziyorum şimdilik sonrasında eve hapsedilceğim zaten :KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydınn kızlarrrr:KK3::KK3::KK3:
iyi haftasonlarııııı herkeseeeeee..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
uykusuz bi gece geçirdimmmm..:KK37::KK37::KK37:
ama yıkılmadım ayaktayımmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım ver artık kararını ne alsan beğenirim be nasıl olsa
iyi akşamlar cnmm..
ne güzel cnm konuşmuşsunuzda katilinleee :KK1::KK1:
benim katilimde bana mesaj atsa arasaaaaaa:KK5::KK5::KK5::KK5:
benimki beni çok seviyor her gün msj atıyor sağolsun canım benim
benim katilimde ne aradı beni nede mesaj attı :KK14::KK14::KK14: ne kadar şanslısın katilim duy beni :KK53::KK53:
benim katilim çok tatlı hergün iyi idilek msjı gönderiyor
aynen canım geziyorum şimdilik sonrasında eve hapsedilceğim zaten :KK1::KK1::KK1::KK1:
olsun canım ya kuzunun canı sağolsun
azcık büyüsün anne kız gezersiniz
Günaydınn kızlarrrr:KK3::KK3::KK3:
iyi haftasonlarııııı herkeseeeeee..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
uykusuz bi gece geçirdimmmm..:KK37::KK37::KK37:
ama yıkılmadım ayaktayımmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yaşasın nazzzz:KK53::KK1:

Bugün hava kapalı izin günü boyle olunca sıkılıyoruz oglusumla vakit geciriyoruz hava güzel olsaydı dışarı ya çıkardık insallah yarin hava güzel olacak gibi yarın acısını çıkaracağız

Son düzenleme:
X