Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.
Selam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.
yopk canım ya ne elektriği teyzemlerde kalıyorum bi kaç hafta da onunla beraber gezmelere gidiyoruz durmadan evde oturmak nedir bilmiyoruz güya adam dinlenmek için beni buraya gönderdi ama ben yerimde oturmuyorum haftasonu da giremeyebilirim kocişim gelecek yanıma artık pazartesi girerim
canım bugün çok hastaydım ya sorma
birde saatlerdir elektrik kesikti ev buz gibi oldu ya sinir oldum
geç kaldın canım umarım birdahaki sefere
geçmiş olsun telefonuna canım o zaman
iyi akşamlar canım nasılsın
bende katilime selam yolluyorum bugün yoklamadı beni neden se
iyi canım sen nasılsın
neden gelemedin
sizdedemi elektrik kesildi
iyi akşamlar
teyzesinin yiğeni işte
Kizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
geçmiş olsun canım sorma ya bende fenayımSelam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.
Allah yardımcın olsun canım yaKizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
yopk canım ya ne elektriği teyzemlerde kalıyorum bi kaç hafta da onunla beraber gezmelere gidiyoruz durmadan evde oturmak nedir bilmiyoruz güya adam dinlenmek için beni buraya gönderdi ama ben yerimde oturmuyorum haftasonu da giremeyebilirim kocişim gelecek yanıma artık pazartesi girerim
Güzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri... ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:
lKizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
benim katilimde ne aradı beni nede mesaj attı ne kadar şanslısın katilim duy beniGüzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri... ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:
aynen canım geziyorum şimdilik sonrasında eve hapsedilceğim zatengeçmiş olsun canım sorma ya bende fenayım
Allah yardımcın olsun canım ya
ohhh gezenti oldun desene
gez canım ya bebiş doğunca gezemezsin belki gez şimdi bol bol
canım ver artık kararını ne alsan beğenirim be nasıl olsaGüzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri... ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:
benimki beni çok seviyor her gün msj atıyor sağolsun canım benimiyi akşamlar cnmm..
ne güzel cnm konuşmuşsunuzda katilinleee
benim katilimde bana mesaj atsa arasaaaaaa
benim katilim çok tatlı hergün iyi idilek msjı gönderiyorbenim katilimde ne aradı beni nede mesaj attı ne kadar şanslısın katilim duy beni
olsun canım ya kuzunun canı sağolsunaynen canım geziyorum şimdilik sonrasında eve hapsedilceğim zaten
Günaydınn kızlarrrr
iyi haftasonlarııııı herkeseeeeee..
uykusuz bi gece geçirdimmmm..
ama yıkılmadım ayaktayımmmmm
geçmiş olsun canım sorma ya bende fenayım
Allah yardımcın olsun canım ya
ohhh gezenti oldun desene
gez canım ya bebiş doğunca gezemezsin belki gez şimdi bol bol
yok canım kimseye satamadığım gibi birde öksürük oldum yaslm günaydın cnm nasıl oldun gribi satabilidin mi birine
cnimmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım kimseye satamadığım gibi birde öksürük oldum ya
efenddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm