Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımgünaydınn kızlar nasılsınız dün çok yogundum giremedim ziraa bugünde cuma dünden farklı olmaz diye düşünüyorum =( ....
eee kimler hediyelerinin tamamladı bakalım
Günaydın herkesin sevgililer gününü kutluyorum.
günaydınn kızlar nasılsınız dün çok yogundum giremedim ziraa bugünde cuma dünden farklı olmaz diye düşünüyorum =( ....
Günaydın herkesin sevgililer gününü kutluyorum.
günaydınn derinnnnn kuzu
hepimizin sevgililer günü kutlu mutlu olsun bizim yıldönümü pazartesi o yüzden haftasonu toptan kutlama artık
evlenince ilişkiye başlama dönümü kutlamaya devam edilio di mi ya bana kalsa bi aslan olarak nişan dönümünü de kutlamaya devam edicemm ama eşim abartma prenses dedi..
cumartesii hediye alma günüüüüüü :):) orijinal bi ayna arıyorumm kurbanımı çookk mutlu etmek için hediyelerimin hepsi içime sinmelii tatlı kurbanımmmmm çok şanslısınnnn diğer alacaklarımı da seçtimm sadece beğenmesi kaldı sizde nasıl durumlar kızlar çalışınca sadece haftasonu kalıyor di mi hava da mevsim normallerine göree güzell tam gezmelik oh miss :)
Tatlım senin için 2 kutlama olması şahane olmuş ben eşime hediyesini dün verdim çok beğendi tam istediği hibi bir hediye imiş hatta bugün işe giderken aldığım gömleği giydi bende çok sevindim beğenmesine gelecek olan hediye içinde merak içerisindeyim. bebekprenses benim burcumda aslan bu arada...
o zaman seni eledimm benim katilim koç burcu:) katilim duy beni hep aklımdasın bak burcunu mıh gibi aklımda tutuyorum :)))
kuzu bilio musun bende çok gömlek baktım ama bulamadım gerçi 2-3 ay önce almıştım bir gömlek.. parfüm aldımm onu da önceden verdim tutamıyorum kendimi hiç böle durumlarda :) onun haricinde haftasonunu güzel bi yemek ve geceyle kapatırız diyorum :)
Planın çok hoş kız katilimin burcu koç dedin katilini nasıl tespit ettin sen tarif et bakayım bizde tespit edelim. Katil sana hediye alacak kişi dimi kurban hediye alacağın kişi düzen bu şekilde yani ben yanlış biliyorsam düzelt beni tatlım
günaydınn kızlar nasılsınız dün çok yogundum giremedim ziraa bugünde cuma dünden farklı olmaz diye düşünüyorum =( ....
evet canım hatta son hediyemide sçtimesraaa demek tamamladınn nerdeyse hediyeleriii
ooo senin planlar hazır maşallah canım yagünaydınn derinnnnn kuzu
hepimizin sevgililer günü kutlu mutlu olsun bizim yıldönümü pazartesi o yüzden haftasonu toptan kutlama artık
evlenince ilişkiye başlama dönümü kutlamaya devam edilio di mi ya bana kalsa bi aslan olarak nişan dönümünü de kutlamaya devam edicemm ama eşim abartma prenses dedi..
cumartesii hediye alma günüüüüüü :):) orijinal bi ayna arıyorumm kurbanımı çookk mutlu etmek için hediyelerimin hepsi içime sinmelii tatlı kurbanımmmmm çok şanslısınnnn diğer alacaklarımı da seçtimm sadece beğenmesi kaldı sizde nasıl durumlar kızlar çalışınca sadece haftasonu kalıyor di mi hava da mevsim normallerine göree güzell tam gezmelik oh miss :)
ne yollayacan bana itiraf etgünaydın canım
bende aynamı ve bi hediye daha aldım
bitanesi kaldı sadece onuda muhtemelen yarın alcamm sevgili kurbanıma
evet canım hatta son hediyemide sçtim
almamıtım biraz daha bakayım diye ama içime sindi alacağım sanırım
ooo senin planlar hazır maşallah canım ya
kutlu olsun yıldönümünüz
ne yollayacan bana itiraf et
evet canım hatta son hediyemide sçtim
almamıtım biraz daha bakayım diye ama içime sindi alacağım sanırım
ooo senin planlar hazır maşallah canım ya
kutlu olsun yıldönümünüz
ne yollayacan bana itiraf et
oda olur canım benimsana koccaman sevgimi yolluyorum burdan şekerimmm
ohhhh ne güzel hallettinnn hediye işini :)
heyecanla bekliyicem hediyelerimi
valla canlar ne kadar desekte topikte muhabbet olsun herkes vakti olunca girsin diye yinede olmadı
sayfalar aynı yerinde sayıyor
fakettimde şimdiye kadar olan sayfaların çoğunuda ben yazmışım
Sen herkesin yerine konuşuyorsun şekerim
Sen gerçekten Kadınlar Kulübünün gülüsün canım :)