8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Selam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.

yopk canım ya ne elektriği teyzemlerde kalıyorum bi kaç hafta da onunla beraber gezmelere gidiyoruz durmadan evde oturmak nedir bilmiyoruz güya adam dinlenmek için beni buraya gönderdi ama ben yerimde oturmuyorum haftasonu da giremeyebilirim kocişim gelecek yanıma artık pazartesi girerim

Selam kizlar hastalandim ben bogaz agrisi ates derken iyi degilim. Ara ara girerim yine.
geçmiş olsun canım sorma ya bende fenayım
Kizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
Allah yardımcın olsun canım ya

ohhh gezenti oldun desene
gez canım ya bebiş doğunca gezemezsin belki gez şimdi bol bol

Güzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri... ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:

Güzel bir akşamdan herkese selamlar :) katilimle hem messjlasdik hemde konuştuk. ..sesi cok güzel biri... ben daha hic hediye bakamadim nedense çok karasizim ...:18:

iyi akşamlar cnmm..
ne güzel cnm konuşmuşsunuzda katilinleee
benim katilimde bana mesaj atsa arasaaaaaa

Kizlar bu kpss ne zor is artik yildim canim hic calismak istemio:)
l

canım bölüm ne? inşallah atanırsın. geçen sene baya bir kişi aldılar umarım aynen alımlar devam eder. ben de bu sene atandım.

ben de hastayım ya salgınmıdır nedir... halsizim hiç bir şey yapasım gelmiyor vallahi...

benim katilimde ne aradı beni nede mesaj attı ne kadar şanslısın katilim duy beni

geçmiş olsun canım sorma ya bende fenayım

Allah yardımcın olsun canım ya

ohhh gezenti oldun desene
gez canım ya bebiş doğunca gezemezsin belki gez şimdi bol bol
aynen canım geziyorum şimdilik sonrasında eve hapsedilceğim zaten

Günaydınn kızlarrrr
iyi haftasonlarııııı herkeseeeeee..
uykusuz bi gece geçirdimmmm..
ama yıkılmadım ayaktayımmmmm

canım ver artık kararını ne alsan beğenirim be nasıl olsa
iyi akşamlar cnmm..
ne güzel cnm konuşmuşsunuzda katilinleee
benim katilimde bana mesaj atsa arasaaaaaa
benimki beni çok seviyor her gün msj atıyor sağolsun canım benim
benim katilimde ne aradı beni nede mesaj attı ne kadar şanslısın katilim duy beni
benim katilim çok tatlı hergün iyi idilek msjı gönderiyor
aynen canım geziyorum şimdilik sonrasında eve hapsedilceğim zaten
olsun canım ya kuzunun canı sağolsun
azcık büyüsün anne kız gezersiniz
Günaydınn kızlarrrr
iyi haftasonlarııııı herkeseeeeee..
uykusuz bi gece geçirdimmmm..
ama yıkılmadım ayaktayımmmmm

yaşasın nazzzz

Bugün hava kapalı izin günü boyle olunca sıkılıyoruz oglusumla vakit geciriyoruz hava güzel olsaydı dışarı ya çıkardık insallah yarin hava güzel olacak gibi yarın acısını çıkaracağız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…