8 mart kadınlar günü çekilişi ...

maşşallah canım cidden
sabundan neler yaptın paylaşsana bakalım
ben çok seviyorum yengemde gidiyordu üzüm yapmıştı hatta
Paylasiyim canim simdi gekdim kece kursundan ama tansiyonum dustu sanirim.elimde tel yatiyorum

fulyacım elimde renk renk keçeler var.
bişeyler yapmak istiyorum :KK43: yapamıyorum
belkı kurstan sonra burda paylaşırsın yaptıklarını
Paylasirim canim. Ama kursta tanitim amacli oldugu icin kecededen nasil sekiller yapildigini malzemeleri nasil makinelerle kesildigini gosterdiler

canım bende sabun kursuna gittim 1 ay falan oldu ,şimdi kalıplarımı alıp evde yapcam inşallahh :KK16: :KK16:
keçe kursunda amerikan servis falan mı yapılıyor o da çok populer oldu son dönemlerde instagramda ,

Canim ben yeni gittim sabun kursuna gecen pazar gunu kursta kokulu tas, sabun, banyo bombasi, banyo tuzu, banyo trufosu ve 5 sabun kalibi hediyeydi. Bende ticari amacli degilde kendim sevdiklerime hediyeler yapmak icin gittim. Cok zevkliymis ama :)

ayyy ben şimdi bana çıkan şanslı insana kokulu sabun da yapar koyarım ki :KK70: :KK16:

Koy canim sen bilirsin benimde kaliplarim geldin yapabilirsem koymayi dusunuyorum bende:)

Kizlar imkaniniz varsa tabi zamaniniz da evde sikiliyorsaniz. Gidin istediginiz kursa tavsiye ederim. Ben anaokulu ogretmeniyim bu yuzden kumas kece olsun kaliplar ya da kagit vs yapmayi cok severim. :)) 15 tatilde gidebildilgim kadar kursa gittim. Artik okullar acildigi icin zor hafta sonlarida dersanem baya yogun olucam

Canlar merhaba kurs demeyin inanın nasıl gitmek istiyorum bir tanıdığı ev hanımı mahallesinde bulunan belediyenin açmış olduğu kursa gitmiş inanın sadece 30 tl ye inanılmaz güzel rölyef tablo yapmış ve yaptığı takılar ona keza hepsi birbirinden güzel fırsatı olsun gitsin mutlaka hem insanı rahatlatıyor birde yeni arkadaşlar tanıyorsun dikiş kursunada gitti bu arkadaş mutfak takımı dikti. benimde çok hoşuma gitti doğum izninde 5 gün kadar gittim kumaş kalıbı çıkarmayı felan öğrendim ve harika mutfak takımları yaptık resmini atayım bir ara 2 takım yaptım kendime

çok heyecanlııııııı :KK8::KK8:
evet sen birde çekiliş yapılınca gör cümbüşü
Paylasiyim canim simdi gekdim kece kursundan ama tansiyonum dustu sanirim.elimde tel yatiyorum

e:)
geçmiş olsun canım dikkat et
Kizlar imkaniniz varsa tabi zamaniniz da evde sikiliyorsaniz. Gidin istediginiz kursa tavsiye ederim. Ben anaokulu ogretmeniyim bu yuzden kumas kece olsun kaliplar ya da kagit vs yapmayi cok severim. :)) 15 tatilde gidebildilgim kadar kursa gittim. Artik okullar acildigi icin zor hafta sonlarida dersanem baya yogun olucam

Canlar merhaba kurs demeyin inanın nasıl gitmek istiyorum bir tanıdığı ev hanımı mahallesinde bulunan belediyenin açmış olduğu kursa gitmiş inanın sadece 30 tl ye inanılmaz güzel rölyef tablo yapmış ve yaptığı takılar ona keza hepsi birbirinden güzel fırsatı olsun gitsin mutlaka hem insanı rahatlatıyor birde yeni arkadaşlar tanıyorsun dikiş kursunada gitti bu arkadaş mutfak takımı dikti. benimde çok hoşuma gitti doğum izninde 5 gün kadar gittim kumaş kalıbı çıkarmayı felan öğrendim ve harika mutfak takımları yaptık resmini atayım bir ara 2 takım yaptım kendime

ikinizede maşallah ya
benimde elim yatkındı bu işlere çok severim ince işle uğraşmayı

iyi canım ne olsun yemek yapıyorum bende :KK16:
sen nasılsın kızın nasıl canım benim
gelde bi kahve yapayım sana kızz :nazar::nazar::nazar::nazar:

kolay gelsin cnmmm ..ne yapıyosan banada gönder ben yapamıyorum bebişten:KK9::KK9::KK9::KK53::KK53:
kızım kucağımda uyuyo cnm yatağa koyunca uyanıyoo:KK19:
oyyyyyy kahvede yaparmış banaa bitanesin sen:KK70:
esra bi kere bile bana kahve yapmadııııı:KK25::2:

kolay gelsin cnmmm ..ne yapıyosan banada gönder ben yapamıyorum bebişten:KK9::KK9::KK9::KK53::KK53:
kızım kucağımda uyuyo cnm yatağa koyunca uyanıyoo:KK19:
oyyyyyy kahvede yaparmış banaa bitanesin sen:KK70:
esra bi kere bile bana kahve yapmadııııı:KK25::2:

yapmadım dimi
dur kendimden utanayım :KK17::KK17:

X