8 mart kadınlar günü çekilişi ...

BENDE ARTIK ÇIKMAK İÇİN GERİ SAYIYORUMM BİRAN ÖNCE KUZUMA KAVUŞMAK ÜMİDİYLE :emir_bebek:

Kizlar beni durdurun artik bu ara kurslar pesindeyim. Once sabun kursu yarinda kece kursuna gidiyorum. Mahsallah bana😊😋😊

oo esracım baya iyi aranız kv ile :)
benım pek değil o yüzden hep dıkkatımı ceker arası ıyı olan gelınler:)
çok şükür canım ya 10 yıllık gelinim ben
idare ediyoruz işte
valla cicekcim hem kv ile aynı evde yasıyorum hemde aramız cok iyi msllh
maşallah canım sana
Nissan hastaymış evde dinleniyomuş bugün ... Zaten dinlenmeden de geçmez şu grip illetti
ne olcakki ona ruh o zaten
iyileşir inşallah en kısa zamanda
Nasilsiniz kizlar gelinde sihbt edelim biraz:)
geç kaldım canım sanırım sohbete
selamlar iyi akşamlarr:):)
iyi akşamlar canım
Kizlar beni durdurun artik bu ara kurslar pesindeyim. Once sabun kursu yarinda kece kursuna gidiyorum. Mahsallah bana😊😋😊

maşşallah canım cidden
sabundan neler yaptın paylaşsana bakalım
ben çok seviyorum yengemde gidiyordu üzüm yapmıştı hatta

fulyacım elimde renk renk keçeler var.
bişeyler yapmak istiyorum :KK43: yapamıyorum
belkı kurstan sonra burda paylaşırsın yaptıklarını

oy oyy maaşallahhhh ayaklanmaya başlamış paşaaa :KK1::KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar:

zaman okadar hızla akıyo kii yetişemiyosun bitanemm bak görüceksün nazı da nasıl büyüdü nasıl 8 aylık oldu şaşıracaksın ilk bekliyosun nezman gülcek nezman bizi tanıcak nezman tepkiler vercek nezman emeklicek nezman diş çıkartcak derkenn kocaman olmuşlar :KK16:

günaydın kızlar nasılsınız güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorummmmm :KK16::KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar:

zaman okadar hızla akıyo kii yetişemiyosun bitanemm bak görüceksün nazı da nasıl büyüdü nasıl 8 aylık oldu şaşıracaksın ilk bekliyosun nezman gülcek nezman bizi tanıcak nezman tepkiler vercek nezman emeklicek nezman diş çıkartcak derkenn kocaman olmuşlar :KK16:

Evt cnm gerçekten zaman hızlı geçiyo naz 1aylık oldu bile daha dün gibi ama doğuma giddiğim günnnnn :KK53::KK53:
bekliyorum valla ne zaman gülücek diye bana konuşuyoruz sürekliii :KK9:

ayyy bikere bi ruh arkadaşımdan geçmişti bana hayalet gribi çok acıtıyor:KK1::26:
hemde nasil kafami kaldiramiyorum :KK50::KK50:

2 Kullanıcı okuyormuş. . Biri ben diğeri hayalettt :KK53:
Ayyy korkuyorummmm :KK17:
yok canim ben degildim diger hayalettir o :2: zira ben hastayim sizinle ugrasacak halim bile yok

korkma kız kedidir o kedi
ya da bilemedin bizim grip nissandır

nissaaannnnn'ımm cano nasıl oldun :26:
hapsuuuuuuuuuuuu:2::2:

iyidir iyi ne olcak o hayalete

:KK19::KK19::KK19::KK19:

X