8 mart kadınlar günü çekilişi ...

ayyy neşen daim olsun canım
eşim gelir şimdi ben kaçayom
arkadaşımın kaynanası umreye gidecekte onu ziyarete gidiverecez
iyi akşamlar

amin cümlemizin neşesi daim olsun balımmm
esram dua iste kadından balımm
seni koccaman öpüyorum hoşçakalll

kızlar nasılsınızz:):) okulların açılmasına az kaldı.. evimden barkımdan ayrılıp tekrar sakaryaya gidecek olmak çok sıkıyor canımı...

[QUOTE=elif190;33888762]kızlar nasılsınızz:):) okulların açılmasına az kaldı.. evimden barkımdan ayrılıp tekrar sakaryaya gidecek olmak çok sıkıyor canımı...[/QUOTE]

öğrencimisin canım yoksa öğretmenmi

bu beğenme işi zorlaştı ya
kimse kimseyi begenmiyor artık sanırım

gunaydiiiiiiiiiiiiiinn herkese :KK3:

günaydın
nasıl oldun canım biraz daha iyimisin
gülme komşuna gelir başına derler ya senle dalga geçtim şimdide ben hastayım:KK1::KK1:
gece uyandımki boğazım şişmiş aklıma sen geldin nissanla alay ettim hasta oldum dedim
benimkide hayalet gribi sanırım
güldüm kendi kendime

günaydınnn nasılsınız kılar
günaydın canım yogun :KK14:
bu beğenme işi zorlaştı ya
kimse kimseyi begenmiyor artık sanırım
aynen yaa berbat olmuş
gunaydiiiiiiiiiiiiiinn herkese :KK3:
güaydın kuzu nasıl oldun:nazar:
günaydın
gülme komşuna gelir başına derler ya senle dalga geçtim şimdide ben hastayım:KK1::KK1:
gece uyandımki boğazım şişmiş aklıma sen geldin nissanla alay ettim hasta oldum dedim
güldüm kendi kendime

geçmiş olsun canım ya havalar aldatıyo insanı vallahiii aman dikkat önlemini güzelce al

günaydın
güldüm kendi kendime

kuzular hastaysanız bence portakalı muzu dilimleyip koyun blendera mis gibi için bomba gibi olursunuz ben öle iyileştirdim eşimi :)
ayrıca sık sık duş alın saçınızı güzelce kurutun ama , hemencecik geçsin , geçmişler olsun :))

kuzular hastaysanız bence portakalı muzu dilimleyip koyun blendera mis gibi için bomba gibi olursunuz ben öle iyileştirdim eşimi :)
ayrıca sık sık duş alın saçınızı güzelce kurutun ama , hemencecik geçsin , geçmişler olsun :))

denerim canım ya sağol
eskiden annem bizi gripken fazla yıkamazdı
daha çok hasta olursunuz diye meğer yanlış biliyormuş:KK1::KK1:

günaydın canım yogun :KK14:

aynen yaa berbat olmuş

güaydın kuzu nasıl oldun:nazar:

geçmiş olsun canım ya havalar aldatıyo insanı vallahiii aman dikkat önlemini güzelce al

sağol canım gece daha kötüydüm ama şimdi biraz iyiyim

Hu hu selam kızlar :KK17:
Önümüzdeki hafta yıllık izine çıkıorum bir hafta :KK53: oh be sonunda rahat edicem :KK9: bayağı sıkılmıştım :KK33:
Oğluşumla hava güzel olursa bol bol gezicez :2:

Hu hu selam kızlar :KK17:
Önümüzdeki hafta yıllık izine çıkıorum bir hafta :KK53: oh be sonunda rahat edicem :KK9: bayağı sıkılmıştım :KK33:
Oğluşumla hava güzel olursa bol bol gezicez :2:

sevindim senin adına
tatil dönüşü işe çok enerjik dönersin umarım

X