Makyaj Ürünleri 8 mart gratis indiriminden alınacaklarr

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canm ben göremedim resimlerini netten baktım.nasıl duruyor duruşu doğal mı ben fazla ben burdayım diye bağıran allıkları sevmiyorum.bide fiyatı ne kadar.şu en en cok 20 tl veririm bi allıga.

the balm da yüzde elli indirim var ben 1o tl ye aldım canım hot mamayı

bana gözaltı kapatıcısı önerebilir misiniz?

canım ben garnierinkini aldım ama çok beğenmedim sanki...ablamada diedermine den aldık sanki o daha güzeldi... birde rimmel londonun kapatıcısını kullananda çok var bence ona bak derim..

Kesinlikle dediğin gibi aştı Yalnız bir çok ürün yoktu özellikle Essence.i talan etmişler.
Balm Shelteri aldım canım daha ekonomik oldu hem merak ediyordum, önerin için teşekkürler aklımda bulunsun Nivea.

İlk kez gittiğim bir gratiste çalışanlar çok tatlıydı ve nude tude paleti aldıııım dün burda okuduğum yorumlardan sonra bulamayacağımı sanmıştım ama artık o beniiim ve tabi ki 1 senedir aradığım the balmin eyeliner'i

canım bizde merak ediyoruz the balmın eyelineri nasıl beğendin mi ..sürümü kolay mı buraya fotoğrafını koyabilirmisn..

bende baktım ama bulamadım the balmın eyeliner ını ..nekadara aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…