Makyaj Ürünleri 8 mart gratis indiriminden alınacaklarr

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam arkadaslar 14 subat ve 8 mart ındırımınde yıne hot mama allıgı alamadım yok yok sabahın 10 30 da gıttı arkadasım yok calısan bırı ıle gorustum pek urun yok aslında dedeı o zaman nıye getırtmıyorlar hot mamanın ındırımsız fıyatını sordum 20 tl dedı ınt nette 35 yazıyor dedım 20 dedı ısrarla dogrumu 20 tlmı....bence gratıs calısanlarının bıseyden haberı yok..pekı urun gelırmı dıyorum bugun gelır belkı dıyor dıger subenızde varmı dıyorum onuda bılmıyor...yıne nasıp olmadı hot mama...bu arada 3 gunmus ındırım fakat olmayan ürüne indirim yapsanız nolcakkii...

işin ilginci sabah kepengi kaldırmalairıyla gırdım ilk müşteriydim 1 jude far
lady farlardan 2 adet nude den de 2 adet vardı önceden ayrıldı onlar dedi ordaki bayan tükenmişti yani önceden anlayamadım
neyse aldım alcaklarımı artkınn

Ben de tam bundan bahsedecektim. Hayır herkes bizim gibi değil ki gidip herkes hot mama allığa saldırsın? Daha gratisten haberi olmayan birsürü insan var. Ben de öğlen 12 gibi gittim hot mama allık almaya ama yoktu. Alan diğer günlerde de alır diye düşündüm diğer günler hep vardı bisürü. Bence kesinlikle çalışanlar kendilerine ayırıyolar güzel ürünleri! Bu ne saçma şey yahu!! Hatta ben artık şikayet yazcaktım net üzerinden. Bu kadarmı kıtlık var bu allıkta? Ya da talimat falan mı var acaba çok satan ürünleri indirimde raftan kaldırın diye? Kesin bişe var ama çözemedim. 3 kişide şurda aynı şeyi şikayet ediyosak var bir sorun!

Ha hadi iyi niyetle yaklaşalım herkes sabahın ilk ışığıyla bitirmiş olsun (ki bu arkadaş ilk müşteri olduğu halde bulamamış) belli ki bu ürün çok satıyor, ee neden fazla fazla gönderilmiyor mağazalara? Kıtlık mı var? Yalvaralımmı? Ya da çok istenen ürün olsun da fiyatını mı daha da arttırcaklar? amaç ne amaç?
Bu arada diğer bikaç ürün de eksikti tek hot mama değil yani. Ki bu ürünlerde normalde sıra sıra dizili ürünler.

Çok sinirliyim çok:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

balm nude tude(allahım niye daha önce almamısım cok güsel asık oldum) ve mary lou aldım
rimmel londondan yeni cıkan lipglosslardan ve deborah 05 mat kırmızı ruj aldım harika ba-yıl-dım
rimmel gözaltı kapatıcısı ve nivea makyaj temizleme sütü benim ganimetlerde bunlar:KK1:

Son düzenleme:
Kizlarr ben sabah gittim tekli far almak icin. Ilk gidenlerdendim ve benim istdigim far yoktu amaaa brnim icin calisanlafdan biri ayirmisti sagolsun hemen onu aliverdim :-) flormar terracotta m108 istiyordum ama flirmarda hiccc indirim yoktu alix avien aldim o yuzden . Bunlar gozde belli olmayansadece aydinlik katan farlar bu arada. Ayrica alix avien in cift tarafli renkli rimelini aldim bugun denedim yesilini cok begendimm :-)

Ben de önce Roc'un dudak için kreminden almaya gittim burdaki başka bir kozmetik mağazasına ve inanılmaz indirim vardı burda saydığım şeylerle alakası olmayan Nivea göz makyajı temizleyici ve vücut losyonu aldım stickle beraber :KK1: Sonra gratise gittim öncekilere para harcayınca almak istediğim fardan filan vazgeçtim direk Loreal telescopis rimele baktım ve fiyatı diğer mağazadan 3 tl fazlaydı üstelik ordan almamştm gratiste ucuzdur diye.Ama hiç indirim yoktu Loreal'de sadece ikinci ürüne yüzde 50 :KK14: Bari dedim diş macunu duş jeli filan bakayım onlar da pahalıydı ortalama bir migros ya da kozmetik mağazasına göre.Kısacası bişey almadan geldim :KK1:

Bende 11de gittim gratise the balm resmen yağmalanmış bir kaç üründen vardı ne hot mama ne balm jovi ne nude tude hiç bişe yok. kıza hot mamayı sordum sabah 16 tane gelmiş anında tükenmiş bilmem ne. resmen zırvaladı. yok bi bayan gelmiş 3 tane birden almış birisi gelmiş 5 tane almış. bu kadar alan olmaz bence kendinize mi ayırdınız dedim gülerek şakayla hiç bişe demediler. aynen öyle diyemediler tabi. çok sinirlendim ya zaten 9da açılmış mağaza 16 tane 2 saatte mi tükenecek? resmen yalan söylüyorlar. hiç bişeyden anladıkları yok zaten. beni kandıramayacağını anladı ben farlara bakarken salak satıcı bi bayana resmen 3 ton koyu kapatıcı satıyodu. çok sinirlendim bayana bide gün ışığında bakın isterseniz burda ışıktan normal gözükür dedim kız yok bu size en iyisi dedi kadın çıktı baktı cidden koyuymuş dedi. bilgileri yok 1-2 haftalık eğitimle kendilerini güzellik uzmanı zannediyorlar afralar tafralar. nefret ediyorum resmen.

the balm meet matte far paleti ve mary lou aydınlatıcı
cettua burun bandı ve yağ emici mendil aldım.

Daha ilk günden böyle olduysa.. Birde ben yarın gidip Nude Tude almayı düşünüyorum the balmdan :18::KK50:
İnşallah kalmıştır..

Kizlar calisanlara kiziyorsunuz da onlar da bizim gibi bayan ve onlar da alisveris yapmak icin bu indirimleri bekliyorlar. E bal tutan parmagini da yalar . Siz olsaydiniz oyle bir yerde calisan almaz miydiniz kimse gelmeden kalmayacdagini bildiginiz urunleri. Herkes kendni dusunur siz olsaydinuz sizde ayni seyi yaprdinuz emin olun.
Alduklarini paylascak kimse yok muuuu:-)

Kizlar calisanlara kiziyorsunuz da onlar da bizim gibi bayan ve onlar da alisveris yapmak icin bu indirimleri bekliyorlar. E bal tutan parmagini da yalar . Siz olsaydiniz oyle bir yerde calisan almaz miydiniz kimse gelmeden kalmayacdagini bildiginiz urunleri. Herkes kendni dusunur siz olsaydinuz sizde ayni seyi yaprdinuz emin olun.
Alduklarini paylascak kimse yok muuuu:-)

sanırım bu mesajınız banaydı sadece ben söyledim kendilerine ayırdıklarını. farkındaysanız neden kendilerine ayırdılar demedim sorun yalan söylemeleri. kimin parmağını yalamak istiyorlarsa yalasınlar. tek mağaza için değil hemen hemen hepsindekiler böyle. çok biliyor gibi havaları var bide sanki mac'de makyaj artisti haspam. benim bahsettiğim gratisin genel sorunu çalışanları rastgele seçmesi.

ben geldim kızlarrrrr...........:KK54::KK54::KK54:

neler aldın canım :) bulmuşsundur umarım nude tude

sanırım bu mesajınız banaydı sadece ben söyledim kendilerine ayırdıklarını. farkındaysanız neden kendilerine ayırdılar demedim sorun yalan söylemeleri. kimin parmağını yalamak istiyorlarsa yalasınlar. tek mağaza için değil hemen hemen hepsindekiler böyle. çok biliyor gibi havaları var bide sanki mac'de makyaj artisti haspam. benim bahsettiğim gratisin genel sorunu çalışanları rastgele seçmesi.

neler aldın canım :) bulmuşsundur umarım nude tude

evvet aldım canım daha neler neler aldım en kısa zamanda fotoğraflıcam:)

keşke gratis yerine watsonsa gitseydim, ne doğru düzgün alınacak bir şey vardı, ne raflarda bir şey vardı... şampuan, tonik alıp çıktım. bir daha gratise gitmeyi düşünmüyorum açıkçası. çalışanların suratsızlığından bahsetmek bile istemiyorum.

hot mama allık cok önerilmiş nasıl kızlar kullananlardan yorum bekliyorum

çok güzel şeftali tonlarında bir allık canım fotoğraflarınıda koymuştum buraya...

canm ben göremedim resimlerini netten baktım.nasıl duruyor duruşu doğal mı ben fazla ben burdayım diye bağıran allıkları sevmiyorum.bide fiyatı ne kadar.şu en en cok 20 tl veririm bi allıga.

Son düzenleme:
X