- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
güle güle kullan canım..bende aldım gratisden o maskelerden..sen kullandınmı daha önce maskeleri hiç..memnunmusun canım
çok uyguna geliyordu maskeler:) hayır kullanmadım ilk defa deniyeceğim canım..
canım bizde merak ediyoruz the balmın eyelineri nasıl beğendin mi ..sürümü kolay mı buraya fotoğrafını koyabilirmisn..
evet maskeler cidden uyguna geldi pamuk falan ne bulduysam aldım bende:)) gratisin kendi ürünlernde de indirim vardı..bu yıl bi watsonsa ugramadm
Canım fırçası çok rahat yani tek çekişte dümdüz çekebilinecek kıvamda zaten eyeliner çekmeye eli yatkın olanlar %100 çeker bununla. Henüz denemedim gözümde ama çok merak ettiğim bir üründü ve 10 tl'ye geldi bananude tude palette 22,5 tl idi şok oldum ve tabi kide çok mutlu oldum fotografını en kısa zamanda çekip koyarım canım
eet canım bizim burda watsons yok maalesef olsaydı uğrardım mutlaka...
offf watsons ya watsonsss.........bende baktım ama indirim yoktu pek canım istediğim ürünlerde..bu yıl watsons da pek yoktu indirim sanki
selam arkadaslar bırı soylesın lutfen sumeşhurr hotmama allıgın ındırımsız fıyatı ne kadar ben telefonda sordum gratıse 28 tl dedıler yuzdeellısı 14 tl yapıyor burda herkez 10 tl ye aldım yazmıs normalde 20 tl mı...oyle ıse 15 gun sonra gratıs olan bı yere gıdıyorum hemen alıcam bazı bloglarda ındırımsız 35 tl yazıyor...ne allıkmıs ya kac aydır kovalıyorum yok oda kacıyor ısrarla...
selam arkadaslar bırı soylesın lutfen sumeşhurr hotmama allıgın ındırımsız fıyatı ne kadar ben telefonda sordum gratıse 28 tl dedıler yuzdeellısı 14 tl yapıyor burda herkez 10 tl ye aldım yazmıs normalde 20 tl mı...oyle ıse 15 gun sonra gratıs olan bı yere gıdıyorum hemen alıcam bazı bloglarda ındırımsız 35 tl yazıyor...ne allıkmıs ya kac aydır kovalıyorum yok oda kacıyor ısrarla...
malesef 8 mart indirimlerinden yararlanamadım
roket rimel için ablamı gratise gönderdim ama oda 17 tl oldugunu söyleyince sonra alırım dedim
bende mağazada çalışsam ihtiyacım olanları adilce ayırırdım kenara gayet normal
bidahaki indrime artık canım.. o da anneler gününde olur inşallah:)
inşallah canım istediklerimi rahat rahat alırım anneler gününde
buycosmo.com da essence ürünleri indirimli oluyor bakabilirsiniz kızlar
çok uyguna geliyordu maskeler:) hayır kullanmadım ilk defa deniyeceğim canım..