Makyaj Ürünleri 8 mart gratis indiriminden alınacaklarr

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım bizde merak ediyoruz the balmın eyelineri nasıl beğendin mi ..sürümü kolay mı buraya fotoğrafını koyabilirmisn..

Canım fırçası çok rahat yani tek çekişte dümdüz çekebilinecek kıvamda zaten eyeliner çekmeye eli yatkın olanlar %100 çeker bununla. Henüz denemedim gözümde ama çok merak ettiğim bir üründü ve 10 tl'ye geldi bana :KK1: nude tude palette 22,5 tl idi şok oldum ve tabi kide çok mutlu oldum :KK16: fotografını en kısa zamanda çekip koyarım canım

Canım fırçası çok rahat yani tek çekişte dümdüz çekebilinecek kıvamda zaten eyeliner çekmeye eli yatkın olanlar %100 çeker bununla. Henüz denemedim gözümde ama çok merak ettiğim bir üründü ve 10 tl'ye geldi bana :KK1: nude tude palette 22,5 tl idi şok oldum ve tabi kide çok mutlu oldum :KK16: fotografını en kısa zamanda çekip koyarım canım

tamam canım bidahaki indirmden alacağım bir ürün olacak... bizde gratisin bir eyelinerini aldım o da fiatına göre baya iyi bir ürün ...

8 martta balm dan gloss ve far paleti almıştım. dayanamayıp ertesi günde gittim ve 2 tane gloss, fondöten ve balm shelter aldım :KK76: bugün de gidip birşeyler almaktan korkuyorum :KK52::KK52:

Merak eden arkadaşımız için the balm schwing eyeliner :))

$IMG_2697.jpg $IMG_2698.jpg

selam arkadaslar bırı soylesın lutfen sumeşhurr hotmama allıgın ındırımsız fıyatı ne kadar ben telefonda sordum gratıse 28 tl dedıler yuzdeellısı 14 tl yapıyor burda herkez 10 tl ye aldım yazmıs normalde 20 tl mı...oyle ıse 15 gun sonra gratıs olan bı yere gıdıyorum hemen alıcam bazı bloglarda ındırımsız 35 tl yazıyor...ne allıkmıs ya kac aydır kovalıyorum yok oda kacıyor ısrarla...

selam arkadaslar bırı soylesın lutfen sumeşhurr hotmama allıgın ındırımsız fıyatı ne kadar ben telefonda sordum gratıse 28 tl dedıler yuzdeellısı 14 tl yapıyor burda herkez 10 tl ye aldım yazmıs normalde 20 tl mı...oyle ıse 15 gun sonra gratıs olan bı yere gıdıyorum hemen alıcam bazı bloglarda ındırımsız 35 tl yazıyor...ne allıkmıs ya kac aydır kovalıyorum yok oda kacıyor ısrarla...

indirimsiz 20tl canım ben 10tl ye aldım indirimle

indirimle bende 10 tlye aldım canım..normal fiatı 20tl

malesef 8 mart indirimlerinden yararlanamadım
roket rimel için ablamı gratise gönderdim ama oda 17 tl oldugunu söyleyince sonra alırım dedim
bende mağazada çalışsam ihtiyacım olanları adilce ayırırdım kenara gayet normal:KK34:

malesef 8 mart indirimlerinden yararlanamadım
roket rimel için ablamı gratise gönderdim ama oda 17 tl oldugunu söyleyince sonra alırım dedim
bende mağazada çalışsam ihtiyacım olanları adilce ayırırdım kenara gayet normal:KK34:

bidahaki indrime artık canım.. o da anneler gününde olur inşallah:):KK54:

Valla gratisten gratise değişiyor fiyatı ben izmirden aldığımda %50 indirimle 15 tl'ye almıştım yani 30 tl idi.. ama geçen gün ankarada gittiğim bir gratiste fiyatına 25 tl dedi:) yada nude tude palet çoğu gratiste 60'dan 30 tlye inerken ben 45'ten 22,5 tlye aldım

Son düzenleme:
çok uyguna geliyordu maskeler:) hayır kullanmadım ilk defa deniyeceğim canım..

Canim hayirli olsun ne guzel seyler almissin:-)
Ben pek bir sey almadim aslinda su ko alabilecegim bir sey bulamadim gezdim gezdim ne alsam diye dusundum :-)
Aslinda flormardan bir kac parca bir sey istiyordum ama indirim olmayinca alamdim :KK47:
Neyseee iste bendee . The balmdan tekli far , alix avien ikili terracotta far( flormar istiyordum indirim yok diye almadim ama alacagim) , alix avien cift tarafli maskara yesilli siyahli sirf yesil kismi icin aldim , the balm kavunlu gloss iste bu harika mukemmellllll , 15 ml minik parfum yesil cayli , tek kullanimlik maskelerden birsuruu aldim cok seviyorum onlari , visneli dus jeli su an bunlari hatirliyorum bu kadardir heralde diye umuyorum :-)
Canim tek kullanimlik maskeler cok guzel. Ben yulaf ozlu olanindan aldim bir de en sevdiklerim kopuren maskeler birsuru kopuren maskem oldu yine ve babama snail maskelerden aldik :-)

X