- 5 Ağustos 2012
- 122
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçen sene 6-8 arasıydı ama bilmiyorum bu sene nasıl oluyor.öyle olursa yetişirsin: )ben kataloğa baktım,biraz indirim var ama asıl kadınlar günü indirimi bundan ibaret mi yoksa daha fazlası mı bilemedim.inşallah daha fazlasıdır ..
kızlar ilk sayfada lorealin mucizevi yağının bahsi geçmiş bugün migrosta gördüm 13.90a düşmüş almayı düşünenlerinize söyleyeyim dedim :) benimde almak istediğim bir ürün ama ihtiyaçlarıma öncelik verdiğim için bu ay onu alamayacağım malesef
çok sağol canım işime yaradı çok.ayrıca katalogdan baktım 8-10 mart arası migrosta da kadınlar gününe özel bazı ürünlerde bir alana bir bedava var.krem,deodorant vb..
çok sağol canım işime yaradı çok.ayrıca katalogdan baktım 8-10 mart arası migrosta da kadınlar gününe özel bazı ürünlerde bir alana bir bedava var.krem,deodorant vb..
loreal in mucizevi yağını merak ettim tam adı nedir acaba bi deniyim bende
GRATİS Dünya kadınlar günü indirimi
4 gün boyunca yüzde 30-40-50
ancak the balm yüzde 20
Herkese iyi alışverişler
indirim beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. her zaman 15-16 tlye aldığımız maybelline rimelleri bile 19.99a çekip öyle indirim yapmışlar. resmen aldatmaca gerçekten. bir de kalabalığa, arkadaş gazına gelip aldıkça alıyoruz. kasada 90 liradan aşağı ödeyen görmedim. bu dediklerim watsons için gratisi söylemiyorum bile onlar resmen ellerinde olan bir avuç ürünle indirim yapıyorlar merak etmeyin vardı da siz kaçırdınız değil yani.
watsons genelde en pahalı kozmetik mağazası bana göre.dediğin gibi hiç indirim yapmıyorlar doğru düzgün.normalde ürünler bile olduğundan pahalı satılıyo ve ona göre indirim yapıldığı için pek etkilemiyo.gratis ona göre daha iyi indirimi.şimdilik çok fazla ihtiyacım olmadığı için bi kapatıcı almakla yetindim onda da son bi tane kalmıştı şansıma bana denk geldi.tıklım tıkış hiç doğru düzgün bile bakamıyorsun ürünlere.
bir ben mi böyle düşünüyorum diyordum cevap gelmeyince yazınızı görünce sevindim. dediğiniz gibi normalde de pahalı bir mağaza ama bu kadar da olmamalı. gratis de her indirimde aynı sorunu yaşıyorum. sabahın köründe gidiyorum ürün yok. madem indirim yapıyorsunuz gelen müşteriyi de biliyorsunuz neden ürün getirtmezsiniz anlamıyorum ki. the balm indirimlerinde far bazı bulamadım bir yıldır.