- Konu Sahibi misss_girl
alacağım çok şey var aslında, yuzde 50 indirim mi olur acaba? bu netleşse iyi olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alacağım çok şey var aslında, yuzde 50 indirim mi olur acaba? bu netleşse iyi olurdu
çok iyi olur canım ya hepsini çek koy sen . hatta makyaj malzemelrinide çekip koyabilirsn ben bu yola yeni baş koydum:) sen sanırım tecrübeli ve baya yol katetmişsin:)
rimelde bu senin dediğin 2rimeli ve birkaç rimelismide ekleyerek orada deneyip karar vericem.. o dediğin pastel lapatıcıyı buldum netten güzel bişeye benzio kıvamı filan biraz stik gibi filan sanırm aklımda bişeyler olştu bakalm..bide fondöten ve pudra olark hangi markayı kullanıyorsn canımm
Kızlar ben loreal telescopic almayı düşünüyorum da gratiste var mı bundan?:44:
Bir de bana bikaç ürün tavsiye eder misiniz mesela göz çevresi kırışıklığım var 21 yaşında olmama rağmen ne almalıyım?Göz farı tavsiyesi de alabilirim
Eki Görüntüle 647659 Eki Görüntüle 647660 Eki Görüntüle 647661 Eki Görüntüle 647663 Eki Görüntüle 647664 Eki Görüntüle 647666 Eki Görüntüle 647668 Eki Görüntüle 647678 Eki Görüntüle 647671 Eki Görüntüle 647679
Canim ben sadece goz makyajinyaptigim icin bu komuda seve seve yardimci olabilirim ama ne yazik ki cilt urunleri konusunda bir fikrim yok ve bu cok guzel bir sey ben cok seviyorum almayi denemeyi . Aldikca daha mutlu oluyosn resimleri siyah beyaz cektim cunku rimel oyle daha net gozukuyordu makyaj urunlerimi de birazdan cekip paylasirim
Canim loreal telescopic gratis de var hatta ustte benim gozumde de telescopic var. Goz kirisikligi icin bilemem ama ben nemlendirmesi acisinda loreal in 3 etkili nemlendirici goz kremini kullaniyorum ve memnunum guzel nemlendiriyor. Far kullanmiyorm ama the balm in farlari cok ovuluyor. Surekli kullancaksan indirimde balm jovi ve nude tude bakabilrsin ikisi de cok guzeller surekli far kullansam kesinlikle ikisini de edinirdim baska ne urunler almayi dusunuyorsun
çok teşekkür ederim canım inan çok mutlu ettin beni... gerçekten çok güzel olmuş kirpiklerin önceliğim bu rimeli denemek olucak... dediğim gibi pastele nettende bakmıştım gerçekten hoş bir yapısı var gibi gözüküyor...
Eki Görüntüle 647762
Canim cektim bazilari hic acilmams olanlarin oldugu kozmetik kutumdaydi
Far kullanmadigimi soyledim ama ne kadar cok farim varmis sasirdim .
+ flormar 07 far paleti kahve ve krem tonlari 1 kez belkiazicik surmek icin kullanmisimdir ama bu tonlarda far paleti her zaman kurtarici olur diye almistim.
+ avonun 4 lu fari. O hediyeydi hic kullanmadim daha gecen gun renkleri nasil bakayim diye actim ama ihh begenmedim . Renklerini vermiyor.
+ essence tekli krem farlar. Onlar cok ucuzdu 3.5 liraydi o yuzden almistim. Birisi altin sarisi bana cok isiltili geldi, 06 olan koyu gri simli onu eyeliner fircasiyla siyah eyeliner uzerine suruyorum eyeliner simli duruyor cok tatli , pembe olani da bir blogta gorup almistim pek renk vermiyor hafif isiltili duruyor sadece .
+ golden rose tekli far cok sedefli onu da kullanmyorm
concealer kullanmayi cok seviyorum gozumun cevresinde ir sorun yok ama makyaji daha net gosteryor diye kullaaniyorum ama rival de loop u pek begenmedim
Rimellerimi cok seviyorum ama maybelline rimelimi dha acmadim acilmamis bir de volume express serisinden flared var
Goz kalemlerim cok fazla yok ama ordakilerin devami var . Benim icin goz kalemi asansorlu olmali akmamali cunku ben goz kalemlerimi eyelimer gibi sadece gozumum ustune suruyorum. Gozumun altina sadece orada essence in nude rengi goz kalemini suruyorum. Goz kalemi konusunda eger bilanilirsen essence asansorlu goz kalemlerini oneririm , rossmann varsa rival de loop asansorlu goz lalemleri ve rimmel london asanseyeorlu goz kalemi. Bunlarin hepsinden var bende.
Eyeliner surme ozurluyum ben. Ama gel eyeliner surebiliyorum maybelline gel eyeliner gercekten cok guzel indirimde bulursaniz hemen kapin
Teşekkür ederim cevaplar için Telescopic kesin alcam far da balmdan alabilirim çok kullanmıyorum ama arada değişiklik istiyor insan Valla güzel bir indirim olursa hiç ihtiyacım olmayan şeyler de alabilirim belki diş macunu duş jeli filan
oooo süpermiş canım ALLAH daha çok versin:) yakından takip ediyorn bakıyorm maybelinenn yeni çıkan rimelinide almışsın....rimmel londonın asnsörlü kalemlerini ve maybelinenin jel eylinerini bloglardam görmüştüm canım iyi olarak bahsetmişlerdi...ben the balmn eylinerinin denemeyi düşünüyorum bakalımmm
Canim bende aynen oyleyim liste yaptim baska seylere saldirmayayim diye ama dayanabilcek miyim emin degilim. Bende degisiklik olsun diye far almistim ama benim makyajim klasik degismezz hic o yuzden degistremedim . Bu indirinde iki far alacagim onlar da nude tonlarda sadece goz cevreme isilti versin diye. Sen ne tonlarda makyaj yapiyorsun. The balm balm jovi cok guzel icinde allik aydinlatici ve ruju da bulunuyor. Nude tude da ise dogal renklerden olusan farlar iki palette de pembeli renkler favorim . Cunku cok dogak duruyorlar. Simdi ben alsam hangisimi alirim diye dusundum emin olamamkla birlikte balm joviyi terch ederdm herlde telescopic de %50 olursa kacirma derim bende
Amin canim Allah sana da versin daha guzellerini yeni rimeli aldim canim ama daha koruma bandi uzerinde acinca kuruyorlar dye acmadim . Bu indirimde de rimel almamayi dusunuyorum o yuzden ama watsons a da ugrarsam rimmel london dan bir rimel kapabilcegimi dusunuyorum senin de sevdigin begendigin urunler varsa ogrenmek isterim essence asansorlu kalemler de cok guzel canim ne yazik ki bir suredir gelmiyormus. Ben onun siyahini kullaniyordum bitince rimmel london aldim birdwe rival de loop iksinden de memnunum gerci ama sen asansorlu kalmlerden bulursan kacirma. Siyahi , kahverengi ve zumrut yesili var bende dha dogrusu siyahi bitti ama 3 u de cok guzel