Makyaj Ürünleri 8 mart gratis indiriminden alınacaklarr

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bencede ölmez ama işte gel anlat işte .. sanki bilmiolar satıcılar bi yakınına aldığını hem ben onu uğraştırmıcamki aldrcaklarımı msj atarım oda görevli bi bayana gösterir verirler hemen ne var sanki bunda offfffffff offffffff:) tamam canım teşekkürler yinede... üzüldüm buarada rimel için..

nasıl bir renk istediğine bağlı canım.. eğer şeftali tonlarda istiyorsan hot mamayı düşünebilirsin...

bende roket rimeli alıp denemek istiyorum güzel yorumlar okudum
garnier bb kremi de alıp yedekleme yaparım:KK34:

the Balm dan ruj ve fırça almayı planlıyorum,sonraa mary lou aydınlatıcı alıcam harika bir şey
Bir de Balmjoviyi herkese tavisye ederim 60 lira idi 30 a flan geliyor

ben de balmdan nude tude,mary lou almak istiyorum
maybelline gel eyeliner
rimmel kate moss rujlar
bb krem
aklıma gelenler şimdilik bundan umarım olur indirimm:21:

şimdiden cok heyecanlandımmmmm

3 4 senedir watsons dan alıyodum

ama bu sene gratıs e bakmak ıstıyorum

esense harıka almanyadayken almıstım cok memnun kaldım

bıde balm ürinlerinden alıcam

şimdiden cok heyecanlandımmmmm

3 4 senedir watsons dan alıyodum

ama bu sene gratıs e bakmak ıstıyorum

esense harıka almanyadayken almıstım cok memnun kaldım

bıde balm ürinlerinden alıcam

off bende watsonsa gitmek istiyorm ama burda olmadğı için gratisle yetincem artık... ben senn yernde olsam 2sinede uğrardım canım:KK66:

off bende watsonsa gitmek istiyorm ama burda olmadğı için gratisle yetincem artık... ben senn yernde olsam 2sinede uğrardım canım:KK66:

gitmez mıyım 3 yıldır 200 tlden asagı cıkamıyorum

artık 400 tl yı bulur heralde cunku burada gratısle watsons yanyaa ne super bısı degıl mı

Benimde kafamda bir sürü şey var kendimi kaybedebilirim :KK52:
maybelline rimel, garnier bb krem ve gözaltı kapatıcısı, kate moss ruj, essencedende birşeyler kaparım artık:KK52:

$481692_355984217850053_2007101162_n.jpg
kızlarrrrrrrrrrrrrrr müjdemi isterimm:)
buarada kaçta açılıyordur gratis:)

sadece the balmdan alabilcem galiba istediklermi diğerleri pek indirimli olmuo.. artık anneler gününe kaldı:)

kızlarrrrr
sabah gözümü açtığım gibi gratise koştum
the balım nude far paleti aldım,jude vardı bir tane kalmış ama son anda nude aldım işte içime sindi 22 tl
hot mama aldım 14 lira gibi
rimel aldım 15 gibi
meybiline fondeten aldım 2.üründe %50 indirim ruj 18den 9 a denk geldi..
yani 95 liralık herşeyi aldım the balım time patakremi bile aldım çok hesaplıı oldu..
nude far paleti normalde 45 miş normalde bu arada..

gratiste raflar bomboştu ganimetlerim shady lady far paleti ve balm gloss :KK43::KK43: kızlar siz neler aldınız?

işin ilginci sabah kepengi kaldırmalairıyla gırdım ilk müşteriydim 1 jude far
lady farlardan 2 adet nude den de 2 adet vardı önceden ayrıldı onlar dedi ordaki bayan tükenmişti yani önceden anlayamadım
neyse aldım alcaklarımı artkınn

X