Makyaj Ürünleri 8 mart gratis indiriminden alınacaklarr

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gratis mart kataloğunun kapağındaki loreal in yeni rimelini merak ediyorum ben, false lash butterfly diye bir rimel.. güzel bir indirim olursa onu da alacağım kesin, denemiş olurum.

sende onu al beğenirsen eğer bidahaki indirimdende biz alırız:KK66:

saç boyası alıcam ben de. bitkisel boya, 14e alıyorum, toplamda 6 kutu alıcam, boyalarda da %50 indirim olursa oy oy süper olur 6 değil, 12 kutu alırım 2 aylık boyayı stoklamış olurum. yine bitkisel şampuan ve krem alıcam down natural markasından. dip liner almayı düşünüyorum (ilk defa kullanmadım daha önce). e bir de görüp canımın çektikleri işte :KK16:

Hayvan deneyine bulaşmamış temiz bir rimel - göz kalemi markası var mı gratis'te ?

kızlarr buraya 8 mart indiriminden gratisten almayı düşündüklerimizi yazalımmı hem fikir amaçlı olur ilk önce ben yazayım
the balm nude tude far paleti
essence my base aydınlatıcı baz
birde rimel makyaj bazı ve gözaltı kapatıcısı alıcam hangilerini önerirsiniz kızlarr şuanda benim aklımda bunlar var sizde paylaşın fikir sahibi olalm kızlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

İndirim mi varmış, oo süper kızlar. Cuma iş çıkışı gideyim o zaman :KK12::KK12: Tansaş'ta da yarı yarıya indirim olacakmış ama hep bindirilmiş fiyatlar indirim olarak gösteriliyor, bakmakta fayda var yinede :KK60:

İndirim mi varmış, oo süper kızlar. Cuma iş çıkışı gideyim o zaman :KK12::KK12: Tansaş'ta da yarı yarıya indirim olacakmış ama hep bindirilmiş fiyatlar indirim olarak gösteriliyor, bakmakta fayda var yinede :KK60:

evet canım tansaştada 8 martta indirim oluyor hep. genelde yüz bakım ürünlerinde oluyor ama bilmiyorum tabi..

şimdi baktım tansaş mgroslrdada yüzde 50 indirm varmış kızlar.. bu arada yüz temizleme ürünlerinden de tavsiyeleriniz var mı

espresso renginde ve füme far öneriniz var mı
$The-BALM-Nude-Tude-Naughty-and-Nice-palettes.jpg $The-BALM-Nude-Tude-Naughty-and-Nice-palettes.jpg
buna bir bak canım...

Hayvan deneyine bulaşmamış temiz bir rimel - göz kalemi markası var mı gratis'te ?

hah yaram... bulursanız benim de haberim olsun. bitkisel olayına sarma sebebimin en büyüğü, hayvanlar üzerinde bitkiselleri denememesi. lilakutu.com da bitkisel kozmetik ürünleri var, marka olarak aklımda yok maalesef. siteye bakın, videoları izleyin (marka tanıtım videoları) bitkisel bir markadır diyenlerin hepsini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

loreal ve maybelline özellikle uzak durulması gereken markalar, aklınızda bulunsun. hem deney açısından hem de kanserojen madde yoğunluğundan.

hah yaram... bulursanız benim de haberim olsun. bitkisel olayına sarma sebebimin en büyüğü, hayvanlar üzerinde bitkiselleri denememesi. lilakutu.com da bitkisel kozmetik ürünleri var, marka olarak aklımda yok maalesef. siteye bakın, videoları izleyin (marka tanıtım videoları) bitkisel bir markadır diyenlerin hepsini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

loreal ve maybelline özellikle uzak durulması gereken markalar, aklınızda bulunsun. hem deney açısından hem de kanserojen madde yoğunluğundan.

canım ben beyu marka maskara kullanmıştım bitkisel olduğunu içerisinde zararlı ürün olmadığını söylemişlerdi. bi bak araştır istersen

Benim pek far deneyimim yok sürdüğümü de üste değil alt göz kapağıma biraz sürüyorum verdiği renk hoşuma gidiyor:KK8: Ama göz için makyaj bazı da almayı düşünüyorum onu napsam ki ayy valla liste lazım bana :KK1: Bir de roctan dudak nemlendiricisi görmüştüm başka bir yerde ondan alcam keşke o da indirime girse :KK6:
Canim bende alt goz kapagima ozellikle rengi belli olmycak urunler surme taraftarym bana hafif isilti versin yeter diye dusunuyorum :-) ben cok degil arada kullandigim icin almiyorum ama the balm nude tude cok guzel gercekten bir de balm jovi bakabilirsin :-) far bazi olarak da essence far bazindan memmun genelde kullananlar hatta concelaer gibi tum goz cevresine uygulaynlar bile var . Essence urunleri genelde indirime girmiyor olur da girerse onun bazini alabilrsin gerci gitmese de fiyati 8.5 tl gibi uygun .
dediğim gibi ben bu yola yeni başkoydum:) daha önce elimdeki ürünler çok önce alınxan ürünler ve emily flormar avon gibi ürünlerdi..bende en son 14şubat indiriminden aldıklarımı göstereyim...benim yaşadığım yerde watsons yok ama çok merak ettiğim ürünler var rimmel londonın...şuan elimde olan ürünlerden bahsedemem ama birçok blog takip ediyorum oralardan beğendiğim merak ettiğim birsürü ürün varr:) :KK52:
Canim senin urunlerin de cok guzeller hepsini gule gule kullan. Watsons keske olsaymis ama watsons olan bir yere gidersen gitmeden once oncelikli bakcaklarin icin liste yapmani oneririm yoksa kendni kaybedim ne alcagina unutup gereksiz seyler alabiliyorsun :-) benim de ozellikle baktigim bir kac blog var canim makyaj konusunda onlarin goruslerini mutlaka aliyorum hatta soruyorm da:-)
Emin olmamakla birlikte soyluyorum galiba essence deney yapmiyor ayrica he body shop urunlerine de bakabilrsinz bir de yves rocher :-)

teşekkürler canım... bakalım yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.. ama şu 8mart indiriminide kaçırmak istemezdim sevgilimin olduğu yerde var onu ikna etmeye çalışıyorum ama o da ben asla gitmemde almamda diyor bakalım:)

Essence my base
The balm far fırçası
Essence far fırçası
Garnier bb krem
Vee ekstralar da olur tabi :KK12:

Essence my base
The balm far fırçası
Essence far fırçası
Garnier bb krem
Vee ekstralar da olur tabi :KK12:

eminim bu listeler fazlasıyla aşacak:KK66: canım bb kremde kapatıcılık ararsan eğer niveanın bb kreminede bi bak derim onun kapatıcılığı daha ii garnier bb krem çok sıvıydı ve katacılığı yok denecek kadar az dene öyle al derim...

teşekkürler canım... bakalım yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.. ama şu 8mart indiriminide kaçırmak istemezdim sevgilimin olduğu yerde var onu ikna etmeye çalışıyorum ama o da ben asla gitmemde almamda diyor bakalım:)
Aaa neden oyle yapiyor ki bir gitse olmez heralde :-)
Canim bu arada kusura bakma max factorlu resmi cekicektim dun surmustum ama oje bakarken flormarda donen maskarayi merk ettigimi soyledim uygulayailm dediler yok gozmde rimel var dedm ama birsey olmaz dediler. Sonucu ise tam felaketti bir de kiz utanmadam cok guzel oldu dedi. Soyle ki benim kirpiklerim kendiliginden kivrik ama dunki rimeli surunce kirpiklerim asagi bakti , topak topak birbrine yapsmis bir hale geldi. Bir rimelden istenmyck ne kadar sey varsa hepsi basma geldi. Kesnlkle donen rimele suc bulmuyorm tek suclu o rimeli benm rimelimn ustune surulmesydi o yuzden cekemedim haliyle ama ceksem de tam bir fikirverebilceini samiyorum cunku bitmis gibi artik copu boylycak:-)

X