8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızlar ben kaçar işim uzun halletmem gereken işler var
kurbanım kargon mersinden geliyor sana....
edirneye anca ulaşır....
az önce kurbanımı aradım....
azıcık rahatsızmış ondan 1 haftadır giremiyormuş nete...
çok sevmli biri sağolsun çok nazik davrandı telefonda...

Benim tedavi görmem lazım en acilinden... Şu para meseleleri beni batıracakkaydirigubbakcemile3 Gerçi koca adayım ben seni düzeltcem diyo evlenince ama bilemiyorum artıkın...:hulya: Hastalık gerçekten indirim falan görünce gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor. 3 ay sonra evleniyorum ama hala çeyiz tam değilohaoldumsmile Bu kadar ıvır zıvıra para harcayıp kenara köşeye birşey atmazsam sonuç bu olur elbettelmaz:

Olsun telefonunu yazmadıysan bile buradan mesaj almalısın banada geçen sefer bitaneciğim maplem yollamıştı kontörüm yoktu arayamazdım da zaten ama hemen buraya gelip o heyecanımı onunla paylaştım... başka ne olsun..

Ben şimdi ki kurbanımı merakla bekliyorum yarın elinde olacakmış hediyesi inşallah beğenir yerimseniben o beğenmesede eşinin beğeniceğine eminim amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sıkma canını bu kadar
işi vardı belkideolumunekankayizsmile

Arkadaşlar ideal koca terazi ve ikizlerden çıkıyor.Kadın dilinden bir nebzede olsa anlıyorlar...akannehir

ikizler mi? onlardan bi cacık olmaz...
en ufak bi sıkıntıda kacmasını iyi bilirlerCADIARZU

ben şimdi kontrol ettim gönderdiğim kargoyu, dağıtıcıma çıkmış saabh 09:30'da büyük ihtimalle kurbanım hediyelerine kavuştu
kavuşmadıysa da eli kulağındadır kavuşur kısa zamanda zemuszemus
buralara hiç gelmedi beğenecek mi beğenmeyecek mi bilemiyorum inşallah hoşuna gider aldıklarım :1hug:

ara annecigini öpmüşüm ellerindenolumunekankayizsmile
yılın sırrıbilmiyorumkismile

Benim koce adayı ikizler... Şimdilik iyi gözüküyo. Bakalım evlendikten sonra nasıl bir koca olacak yakında göreceğiz:)

Parasını çeyize harcamaya kararlı birini bulmuşken not düşeyim:roflol:
İtina ile her türlü dikiş, nakış, kurdele işleriniz hazırlanır uygun fiyata kargo ile elinize ulaştırılır :roflol::roflol: müracak KK kalliste:roflol:

Akrep burcu son derece becerikli ve başarılı olurlar.İsteyipte başaramadıkları şey yoktur.Biraz kıskançtırlar..Şeniz
uzaya cıkmak ıstesem cıkarım..
yeterkı ısteyeyım..ama asla kskanc degılım işde bı onda takılıyom..
lansor du sana ne dıcem benım dogum tarıhım ay olarak yanlıs ıdı..cunu dogdum donemde amcam evlenmıs bende tutdurdum uvey evladım dıyekaydirigubbakcemile3moda bagladım resmen..
vatan hastanesınde dogmusum gıttım bılgılerı bulmaya sekreter de sok gecırdı gec kalmadın mı dıye kaydirigubbakcemile3bı hafta boyunca hastanenın arşıvınde kendımı aradım ..kaydirigubbakcemile3

yakaladım :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…