- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
ihtiyacım olmadıgı sürece param cebimde kalır
ihtiyacımda varsa gözünün yaşına bakmamsempatiksalakcinni
liseye giderken annemlerin verdiği okul harclıgını bile kıyamazdım harcamaya
eve gelir evde harcardım oda zar zor:roflol::roflol:
cebimde 1 melyonum olmasın yogun bakıma yatıcı gibi oluyorumlaelaelaelaelae
paraya düşkünlükten degil başka şey ama bilmiyorum
mafoldumben kuzummm sen gülüyon tabee nede olsa tüm özellikler tutuyoreyvahedigeldismile.ben burada belkide hayatımın en önemli sırrını çözdüm yeşim sayesinde offfff offfff hemen annemi aramam lazımCADIARZU:roflol::roflol:
inşş nete giremediği içindir
kalliste aynen katılıyorum canım sana
ben numaramı yazmamıştım sanırım
o yüzden aramasını beklemedim hediyelerim geldi deyip
bi teşekkür bekliyo insan
ben bugüne kadar belki kargoda sorun olmuştur gitmemiştir diye düşünmüştüm ama az önce kargoyu aradım ve salı günü teslim alınmış kargo
yeşim ben akrep burcuyum yukselenımle bırlıkde ..zemuszemus
inşş nete giremediği içindir
kalliste aynen katılıyorum canım sana
ben numaramı yazmamıştım sanırım
o yüzden aramasını beklemedim hediyelerim geldi deyip
bi teşekkür bekliyo insan
ben bugüne kadar belki kargoda sorun olmuştur gitmemiştir diye düşünmüştüm ama az önce kargoyu aradım ve salı günü teslim alınmış kargo
Arkadaşlar ideal koca terazi ve ikizlerden çıkıyor.Kadın dilinden bir nebzede olsa anlıyorlar...akannehir
Arkadaşlar ideal koca terazi ve ikizlerden çıkıyor.Kadın dilinden bir nebzede olsa anlıyorlar...akannehir
ınsallah..a.s.O aslında benim ama çaktırmadımsırnaşık şeysırnaşık şey canım benim bir daha kine inşallah ben yollarım ne diyelim...a.s.
mafoldumben kuzummm sen gülüyon tabee nede olsa tüm özellikler tutuyoreyvahedigeldismile.ben burada belkide hayatımın en önemli sırrını çözdüm yeşim sayesinde offfff offfff hemen annemi aramam lazımCADIARZU
Benim tedavi görmem lazım en acilinden... Şu para meseleleri beni batıracakkaydirigubbakcemile3 Gerçi koca adayım ben seni düzeltcem diyo evlenince ama bilemiyorum artıkın...:hulya: Hastalık gerçekten indirim falan görünce gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor. 3 ay sonra evleniyorum ama hala çeyiz tam değilohaoldumsmile Bu kadar ıvır zıvıra para harcayıp kenara köşeye birşey atmazsam sonuç bu olur elbettelmaz:
uzaya cıkmak ıstesem cıkarım..Akrep burcu son derece becerikli ve başarılı olurlar.İsteyipte başaramadıkları şey yoktur.Biraz kıskançtırlar..Şeniz
ben terazi yükselenim de terazi burcuyum eşim yengeç...
Parasını çeyize harcamaya kararlı birini bulmuşken not düşeyim:roflol:
İtina ile her türlü dikiş, nakış, kurdele işleriniz hazırlanır uygun fiyata kargo ile elinize ulaştırılır :roflol::roflol: müracak KK kalliste:roflol: