8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

burcumda başak yükselenimde başak:hulya: ben niye birtürlü öyle tertipli düzenli,pinpirikli ve tasarruflu olamıyorum o zaman:uhm: ben uzaylı mıyım yoksaCADIARZU insan burçları niye bana uymuyor:sinifsinif:

Al benden bir tane daha... Şu saydıklarında bende seninle hemfikirim....
Olmuyor ne kadar çabalasamda öyle düzenli tertipli değilim. Hele para tutmasını hiç bilmem...
Elimde olan bana batar illa harcamam gerek...akannehir

kızlar az önce kargoyu aradım
acaba gönderdiğim hediye ulaştı mı diye
salı günü teslim alınmış kargom ve alan arkadaş hiçbişey yazmadı
inanın çok kırıldım ya
umarım nete girememiştir de ondan yazamamıştır

eccemcim banada geçen sefer olmuştu aynısı hediyelerimi o kadar özenip heyecanlar kargoya verdim ve kargo takipten eline ulaşana dek merakla bekledim ama ses seda yoksempatiksalakcinni sonra bir tel mesajı attım yine ses yok aradan bir iki gün geçti aradım açmadı mesaj yazdım cevap alamadım insan tek bir teşekkür bekliyor :eek:lmaz: o kadar özenip heyecan yapıyorsun ama sonuç kocaman bir hayal kırıklığı fakat belki senin yolladığın arkadaş işi vardır gelememiştir üzülme yazar yazmasada ulaşır bir şekilde...

bende dün hediyelerimi alınca yollayan arkadaşımı aradım ama müsait değildi sanırım açmadı oda hevesimde kaldıdelikafadulden sonrada geri dönmedi sağlık olsun :eek:

benim hediyem gelmedi gelmediği gibi kimsede aramadı üzülüyorum artkk

Melyezitcim bende sen gibi çok merak ettim ama bize alan arkadaşlar sanırım siteye pek takılmıyor yoksa songül ablaya veya ecceme haber verirlerdi herhalde.
Senle bende kurbanlarımızın mutlu olmasına sevinelim ne yapalım başka yapacak yok

ARDAYASBU idi benim kurbanım
evt kızlar açıklamamda bi sakınca olduğunu bende düşünmüyoırum
2 gündür siteye girmemiş hediye gönderdiğim arkadaş
zaten başından beride çok fazla takılmamıştı buralarda
ama doğrusunu söylemek gerekirse kırıldım biraz
tamam belki çok bişey almadım ama elimden geldiğince özenmiştim

inşan kendi özendiği kadar karşısındaki kişidende bekliyo canım,
belki girememiştir 2 gün.
haber gelir inşallah bir an önce..

tatlımmm öyle düşünme....
kesin internete giremiyordur ondan öyle olmuştur....

eccemcim banada geçen sefer olmuştu aynısı hediyelerimi o kadar özenip heyecanlar kargoya verdim ve kargo takipten eline ulaşana dek merakla bekledim ama ses seda yoksempatiksalakcinni sonra bir tel mesajı attım yine ses yok aradan bir iki gün geçti aradım açmadı mesaj yazdım cevap alamadım insan tek bir teşekkür bekliyor :eek:lmaz: o kadar özenip heyecan yapıyorsun ama sonuç kocaman bir hayal kırıklığı fakat belki senin yolladığın arkadaş işi vardır gelememiştir üzülme yazar yazmasada ulaşır bir şekilde...

bende dün hediyelerimi alınca yollayan arkadaşımı aradım ama müsait değildi sanırım açmadı oda hevesimde kaldıdelikafadulden sonrada geri dönmedi sağlık olsun :eek:

inşş nete giremediği içindir
kalliste aynen katılıyorum canım sana
ben numaramı yazmamıştım sanırım
o yüzden aramasını beklemedim hediyelerim geldi deyip
bi teşekkür bekliyo insan
ben bugüne kadar belki kargoda sorun olmuştur gitmemiştir diye düşünmüştüm ama az önce kargoyu aradım ve salı günü teslim alınmış kargo

Al benden bir tane daha... Şu saydıklarında bende seninle hemfikirim....
Olmuyor ne kadar çabalasamda öyle düzenli tertipli değilim. Hele para tutmasını hiç bilmem...
Elimde olan bana batar illa harcamam gerek...akannehir

ihtiyacım olmadıgı sürece param cebimde kalır
ihtiyacımda varsa gözünün yaşına bakmamsempatiksalakcinni

liseye giderken annemlerin verdiği okul harclıgını bile kıyamazdım harcamaya
eve gelir evde harcardım oda zar zor:roflol::roflol:

cebimde 1 melyonum olmasın yogun bakıma yatıcı gibi oluyorumlaelaelaelaelae

paraya düşkünlükten degil başka şey ama bilmiyorum

ben senden beklıyodum acıkcası kaydirigubbakcemile3
kargom adrese ulastıgında dırek ustundekı numarayı ıstedım mesaj attım teşekkur ettım akşamda acınca arıycam dedım..sonrada telde konusduk tum akşamda msn de konusduk sevgılı ılke ıle..yenı bı dostlugun temelını attık ıstanbula gelcıek bulusucazdaççopuyorumnanaktan

ups, mng, yurtiçi, aras kargo' yu aramıştım ve hepsinden adıma kargo olmadığını söylemişlerdi. yan odadaki arkadaşım dalga geçiyordu yok bugün gelmez diye. tam yemeğimin başına oturacam yine o dalga geçen arkadaşım kargo geldi dedi. kesin dalga geçiyor diye fırladım :)) meğer doğru söylüyormuş. arkadaşımlarım başıma toplandı kimseye göstermeden odama geçtim. hemen hediye paketiyle fotoğraflarını çektim. Hunter7 ye çok çok teşekkür ederim. beni çok mutlu etti. zemuszemus zemuszemus
bütün iş arkadaşlarıma gösterdim herkes çok beğendi. hunterciğimin eli bolmuş. saolsun aklına ne gelsiyse almış.
zemuszemus zemuszemus

ben senden beklıyodum acıkcası kaydirigubbakcemile3
kargom adrese ulastıgında dırek ustundekı numarayı ıstedım mesaj attım teşekkur ettım akşamda acınca arıycam dedım..sonrada telde konusduk tum akşamda msn de konusduk sevgılı ılke ıle..yenı bı dostlugun temelını attık ıstanbula gelcıek bulusucazdaççopuyorumnanaktan

O aslında benim ama çaktırmadımsırnaşık şeysırnaşık şey canım benim bir daha kine inşallah ben yollarım ne diyelim...a.s.

X