8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

yeeşimciğim bişeyi hep merak etmişimdir aynı burçtan insanlar yükseleni aynı olan insanlar aynı saat diliminde doğmuş insanlar aynı özelliklere nasıl sahip olurlar burcumun özellliği aaa senin burcun ne .... a benimde şu aaa...senin özelliklerin şu benimkiler bu
bu konuşmalarda aklım karışır hepp bütün aslanlar lider midir yada bütün oğlaklar karamsarmıdır yada balıklar su burcu duygusalmıdır

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: iiii tamam maplem onaylasın bedava vericem herşeyi:dilcikar: satış yoksa cezada yok :dilcikar: hadi bakalım ....

başak burcu melodi

benimki de koç!
ayyyyyyyyyyyyy bazen çığlık atıyorum. dağınıklıkta üstüne yok. herşeyi ardından ben toplarım.
arada bir bağırmam lazım o zaman düzene giriyor.
mesela tabağını mutfağa götürdü çalkala bırak demi
ertesi gün ben sıcak sularla uğraşırım.
sağolsun allahtan temizliğe yardım eder.

bu arada arkadaşlar şuanda topikte bana hediye gönderme ihtimali olan tam tamına 46 kişi var bunada şükür vallaa bu 46 kişiden hediye bekliyorum akşama kadar muhtelemen sayı azalacak ve kötüsü kargolardan halen ses yok nede bir mesajjjj

onun yerine ben diyi verimCADIARZU
siz iki afacan serserisiniz:icecream:

hoffffs öle mi dersin boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Kıskanç olanlar asla kıskanç olduklarını kabul etmezler.Buna bende dahil.mafoldumben

ben kabul ediyorum ama çok kıskancım ben kocemi çok kıskanıyorum hemde çook uçan sinekten bile kıskanıyorum
benimki tam tedavilik kabul ediyorum sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende koç burcuyum sanki beni anlatıyosun
burcumun bi çok özelliğinide taşırım
ilgi üzerimde olsun severim birilerine patronluk taslamaya bayılırım

melzeyitim beni ele 45 olsun naniknanik ben başkasına yolladım.... tiyo veriyorum eşinin bir yakınmasını okuyup ona göre hediye yolladım tamamen kocaya hitaben :roflol:

hoşgeldin patronum
bu gün bakanalr la saat 2-05 te toplantınız var
ve 3-45 de başbakanla görüşmeniz varşakkıdı

koç kadını nasıl bilmem ama benimki böyle işte.
bazen yorgun diye ses çıkartmıyorum
ama sonra benim işim bitmiyor.
geçen gün evi temizlerken yaptığı bir şey var birazdan anlatıcam.
gülmekten kopun.

ben biraz çalışayım işlerim birikti.Hastalar ilaç bekliyor

yeşim herkesi gördün ısrarla beni görmedin :umursamaz:
farkında olmadan kızdırdım mı seni naptım, kırmadım inşallah yanlışlıkla seni :kedi:

benimki balık ama ne farkeder erkek değil mi
ha bu anlattığın uşağun bi kopyası da bende var, suyunu bile kalkıp almaz
ben götürmezsem de surat asar sanki mecburum ona su servisi yapmaya :umursamaz:

çikolata kızı aradım şimdi sesipamuk gibii....çok sevindim arkadaş olmayı istiyorum kendisiyle ömür boyu...bayanssulusmile zemuszemus

sensin pamuk :)) canım benim,çok basit birşey...dilerim güzel günlerde keyifli kahveler iç...
tabii ki artık arkadaşız bile... opuyorumnanaktan

sensin pamuk :)) canım benim,çok basit birşey...dilerim güzel günlerde keyifli kahveler iç...
tabii ki artık arkadaşız bile... opuyorumnanaktan
bu arada chocolate ile ben arkadaşız. chocolate canlarıma hediye aldı, canlarım da bana. hoş bir tesadüf oldu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…