ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile muhafızlaaar muhafızlaaar yetişin reklam yapılıyorr
arkadaşım reklam yasak bilmiyor musun aklinialirimsmile
bunun cezası çok büyük bak karışmam aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
mesajlarınız yönetime alındı gereği düşünülüyr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
başak burcu melodi
onun yerine ben diyi verimCADIARZU
siz iki afacan serserisiniz:icecream:
Kıskanç olanlar asla kıskanç olduklarını kabul etmezler.Buna bende dahil.mafoldumben
benimki de koç!
ayyyyyyyyyyyyy bazen çığlık atıyorum. dağınıklıkta üstüne yok. herşeyi ardından ben toplarım.
arada bir bağırmam lazım o zaman düzene giriyor.
mesela tabağını mutfağa götürdü çalkala bırak demi
ertesi gün ben sıcak sularla uğraşırım.
sağolsun allahtan temizliğe yardım eder.
bu arada arkadaşlar şuanda topikte bana hediye gönderme ihtimali olan tam tamına 46 kişi var bunada şükür vallaa bu 46 kişiden hediye bekliyorum akşama kadar muhtelemen sayı azalacak ve kötüsü kargolardan halen ses yok nede bir mesajjjj
:dilcikar::dilcikar::dilcikar: iiii tamam maplem onaylasın bedava vericem herşeyi:dilcikar: satış yoksa cezada yok :dilcikar: hadi bakalım ....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende koç burcuyum sanki beni anlatıyosun
burcumun bi çok özelliğinide taşırım
ilgi üzerimde olsun severim birilerine patronluk taslamaya bayılırım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende koç burcuyum sanki beni anlatıyosun
burcumun bi çok özelliğinide taşırım
ilgi üzerimde olsun severim birilerine patronluk taslamaya bayılırım
içimden bi ses bana sesleniyor
kaliste aldı sana diye nedense
ben biraz çalışayım işlerim birikti.Hastalar ilaç bekliyor
benimki de koç!
ayyyyyyyyyyyyy bazen çığlık atıyorum. dağınıklıkta üstüne yok. herşeyi ardından ben toplarım.
arada bir bağırmam lazım o zaman düzene giriyor.
mesela tabağını mutfağa götürdü çalkala bırak demi
ertesi gün ben sıcak sularla uğraşırım.
sağolsun allahtan temizliğe yardım eder.
senindemi tocan bişiden dert yanmıştı :roflol: yok değilsin boşuna heveslendirmiyim...
çikolata kızı aradım şimdi sesipamuk gibii....çok sevindim arkadaş olmayı istiyorum kendisiyle ömür boyu...bayanssulusmile zemuszemus
bu arada chocolate ile ben arkadaşız. chocolate canlarıma hediye aldı, canlarım da bana. hoş bir tesadüf oldu opuyorumnanaktansensin pamuk :)) canım benim,çok basit birşey...dilerim güzel günlerde keyifli kahveler iç...
tabii ki artık arkadaşız bile... opuyorumnanaktan