8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

eşimde çok titiz bir insandır hiç bir yeri dağıtmaz aldığını yerine koyar sabah yataktan kalkınca pijamalarını çıkarır dürer ve yatağı birlikte düzleriz akşam gelincede üzerini çıkarır ve dolaba koyar güzelce banyo yapsın banyoyu yıkar ve öyle çıkar

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
eccem, ameliee+, biberon, bijoux, citol+, fatunuz+, Kalliste+, kar, LaRisA+, MeLoDi, mutlukız+, NILBERA, PasakliMinikTanrica+, rüyanaz, Sevgi+, xxyıldızxx, yesimmm161104

canım üzülme araması gerekirdi aldıgında ama inşallah sağlık problemi falan yoktur da işi çıkıp aramamış yada yazmamıştır...
ben geçen seferde çok hastaydım bogazlarım şişmişti konuşamıyordum ama yinede aramıştım pamugum göndermişti bana..

tamamalrsın inş. canım
bol kazanc versin rabbimzemuszemuszemuszemus

ceyizi iyi düzmenin tek yolu
taksite girmek inanki...
benimde pek bir şeyim yoktu
aralıkda burdaki en büyük ve tabiri caizser kazık ugurlu ceyize gittik
1995 tl borcla cıktım ocagıma kendi ellerimle incir diktimsempatiksalakcinni
ama hiçte kafama takmıyorum cünkü rabbimin izniyle güzel günlerimde
o cicişlerimi kullancam...zemuszemus
kaldı şuanda 1 100 civarıbayanssulusmile
bunları bitirir bitirmezde hemen küçük elektrik eşyalarımla kendime bi eyisinden epilatör alcamopuyorumnanaktan

uzun lafın kısası borc yapmadan kızın cini canagı ceyizi bitmez
küçük eşya aldıklarımız ama cok şey alıyoruz al al bitmez...
vitrin içi mutfak eşyası varda varkafamçokkarıştı

10 tane kızı olanlara allah yardım etsin...
annecim burdan sana sesleniyorum yalt kalk dua et tek kızımzemuszemus

hehe benim kocam ikizler yükselenide terazi dememk ki o yüzden anlıo kadın ruhundan çok seviom ben kocişimi....bende ikizlerim bu arada..

yeşiiiiiiiim hiçte benle geçinmek zor değil. zor olduğum doğru.
ama herkesi kolay sevmem, dostluğum kalıcıdır. iki eli kanda olsa tabiri benim için geçerli.
zor beğenirim, dikkat çekmeyi severim. inatçıyım ve tutumluyum.

mutlukız çok şanslısın' hangi burçtu seninki?

Kıskanç olanlar asla kıskanç olduklarını kabul etmezler.Buna bende dahil.mafoldumben

Kızlar bir doktora gittim geldim, geçmişi okumayı ancak bitirdim. :)) Şimdi de yan topiğe geçip hediyelere bakacağım, herkes hediyesini güle güle kullansın...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin durumun benden vahimmiş be kar cığım.ben ilk evlat ilk torun olarak ve 31 yıl önceki şartlarda dikine bir sezeyanla dünyaya gelince annem babam tüm sülale ve dr um hepsi hatırlıyor gününü saatini.ondan diyorum ya herşey kesinken ben niye burcuma uymuyorum diyeCADIARZU acaba hata nerede:uhm:

maplemi hazır savruk modda bulmuşken reklam yapimm didimdi yahuukaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile muhafızlaaar muhafızlaaar yetişin reklam yapılıyorr
arkadaşım reklam yasak bilmiyor musun aklinialirimsmile
bunun cezası çok büyük bak karışmam aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
mesajlarınız yönetime alındı gereği düşünülüyr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…