- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
yakaladım :1ninca:
kızlar az önce kargoyu aradım
acaba gönderdiğim hediye ulaştı mı diye
salı günü teslim alınmış kargom ve alan arkadaş hiçbişey yazmadı
inanın çok kırıldım ya
umarım nete girememiştir de ondan yazamamıştır
ARDAYASBU idi benim kurbanım
evt kızlar açıklamamda bi sakınca olduğunu bende düşünmüyoırum
2 gündür siteye girmemiş hediye gönderdiğim arkadaş
zaten başından beride çok fazla takılmamıştı buralarda
ama doğrusunu söylemek gerekirse kırıldım biraz
tamam belki çok bişey almadım ama elimden geldiğince özenmiştim
Benim tedavi görmem lazım en acilinden... Şu para meseleleri beni batıracakkaydirigubbakcemile3 Gerçi koca adayım ben seni düzeltcem diyo evlenince ama bilemiyorum artıkın...:hulya: Hastalık gerçekten indirim falan görünce gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor. 3 ay sonra evleniyorum ama hala çeyiz tam değilohaoldumsmile Bu kadar ıvır zıvıra para harcayıp kenara köşeye birşey atmazsam sonuç bu olur elbettelmaz:
yeşimcim benim yazdıklarımı yapacak yorum bile bulamadı
yeşiiim durum o kadar vahim mi gerçekteeen :gitme:
uzaya cıkmak ıstesem cıkarım..
yeterkı ısteyeyım..ama asla kskanc degılım işde bı onda takılıyom..
lansor du sana ne dıcem benım dogum tarıhım ay olarak yanlıs ıdı..cunu dogdum donemde amcam evlenmıs bende tutdurdum uvey evladım dıyekaydirigubbakcemile3moda bagladım resmen..
vatan hastanesınde dogmusum gıttım bılgılerı bulmaya sekreter de sok gecırdı gec kalmadın mı dıye kaydirigubbakcemile3bı hafta boyunca hastanenın arşıvınde kendımı aradım ..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin durumun benden vahimmiş be kar cığım.ben ilk evlat ilk torun olarak ve 31 yıl önceki şartlarda dikine bir sezeyanla dünyaya gelince annem babam tüm sülale ve dr um hepsi hatırlıyor gününü saatini.ondan diyorum ya herşey kesinken ben niye burcuma uymuyorum diyeCADIARZU acaba hata nerede:uhm:uzaya cıkmak ıstesem cıkarım..
yeterkı ısteyeyım..ama asla kskanc degılım işde bı onda takılıyom..
lansor du sana ne dıcem benım dogum tarıhım ay olarak yanlıs ıdı..cunu dogdum donemde amcam evlenmıs bende tutdurdum uvey evladım dıyekaydirigubbakcemile3moda bagladım resmen..
vatan hastanesınde dogmusum gıttım bılgılerı bulmaya sekreter de sok gecırdı gec kalmadın mı dıye kaydirigubbakcemile3bı hafta boyunca hastanenın arşıvınde kendımı aradım ..kaydirigubbakcemile3
Parasını çeyize harcamaya kararlı birini bulmuşken not düşeyim:roflol:
İtina ile her türlü dikiş, nakış, kurdele işleriniz hazırlanır uygun fiyata kargo ile elinize ulaştırılır :roflol::roflol: müracak KK kalliste:roflol:
maplemi hazır savruk modda bulmuşken reklam yapimm didimdi yahuukaydirigubbakcemile3
geldii hediyemmm kızlarrr