burcumda başak yükselenimde başak:hulya: ben niye birtürlü öyle tertipli düzenli,pinpirikli ve tasarruflu olamıyorum o zaman:uhm: ben uzaylı mıyım yoksaCADIARZU insan burçları niye bana uymuyor:sinifsinif:
kızlar az önce kargoyu aradım
acaba gönderdiğim hediye ulaştı mı diye
salı günü teslim alınmış kargom ve alan arkadaş hiçbişey yazmadı
inanın çok kırıldım ya
umarım nete girememiştir de ondan yazamamıştır
Öyle düşünme eccemcim hediyenin azı çoğu olmaz canım benim.
Aldıkların çok hoş bir kere onu kafandan sil.
Belki arkadaşın özel bir işi vardır ondan giremiyordur.
Yanlış anlamazsen birşey daha eklemk istiyorum tabiri caizse evde kalan kızları %80'i başak burcusüprizzzzz
Yanlış anlamazsen birşey daha eklemk istiyorum tabiri caizse evde kalan kızları %80'i başak burcusüprizzzzz
hediyelerim geldiiiiii delikafadulden delikafadulden
ekliyorum diğer topiğe azzz sonra
benim hediyem gelmedi gelmediği gibi kimsede aramadı üzülüyorum artkk
ARDAYASBU idi benim kurbanım
evt kızlar açıklamamda bi sakınca olduğunu bende düşünmüyoırum
2 gündür siteye girmemiş hediye gönderdiğim arkadaş
zaten başından beride çok fazla takılmamıştı buralarda
ama doğrusunu söylemek gerekirse kırıldım biraz
tamam belki çok bişey almadım ama elimden geldiğince özenmiştim
Bazı kişilerin yükselen burcu daha baskın oluyor.
tatlımmm öyle düşünme....
kesin internete giremiyordur ondan öyle olmuştur....
eccemcim banada geçen sefer olmuştu aynısı hediyelerimi o kadar özenip heyecanlar kargoya verdim ve kargo takipten eline ulaşana dek merakla bekledim ama ses seda yoksempatiksalakcinni sonra bir tel mesajı attım yine ses yok aradan bir iki gün geçti aradım açmadı mesaj yazdım cevap alamadım insan tek bir teşekkür bekliyorlmaz: o kadar özenip heyecan yapıyorsun ama sonuç kocaman bir hayal kırıklığı fakat belki senin yolladığın arkadaş işi vardır gelememiştir üzülme yazar yazmasada ulaşır bir şekilde...
bende dün hediyelerimi alınca yollayan arkadaşımı aradım ama müsait değildi sanırım açmadı oda hevesimde kaldıdelikafadulden sonrada geri dönmedi sağlık olsun
Al benden bir tane daha... Şu saydıklarında bende seninle hemfikirim....
Olmuyor ne kadar çabalasamda öyle düzenli tertipli değilim. Hele para tutmasını hiç bilmem...
Elimde olan bana batar illa harcamam gerek...akannehir
yeşim ben aslan burcuyum.
ben senden beklıyodum acıkcası kaydirigubbakcemile3eccemcim banada geçen sefer olmuştu aynısı hediyelerimi o kadar özenip heyecanlar kargoya verdim ve kargo takipten eline ulaşana dek merakla bekledim ama ses seda yoksempatiksalakcinni sonra bir tel mesajı attım yine ses yok aradan bir iki gün geçti aradım açmadı mesaj yazdım cevap alamadım insan tek bir teşekkür bekliyorlmaz: o kadar özenip heyecan yapıyorsun ama sonuç kocaman bir hayal kırıklığı fakat belki senin yolladığın arkadaş işi vardır gelememiştir üzülme yazar yazmasada ulaşır bir şekilde...
bende dün hediyelerimi alınca yollayan arkadaşımı aradım ama müsait değildi sanırım açmadı oda hevesimde kaldıdelikafadulden sonrada geri dönmedi sağlık olsun
deeeee işte o da başak:sinifsinif: kesin ben uzaylıyımda annemler sakladılar benden kesinsempatiksalakcinni
ben senden beklıyodum acıkcası kaydirigubbakcemile3
kargom adrese ulastıgında dırek ustundekı numarayı ıstedım mesaj attım teşekkur ettım akşamda acınca arıycam dedım..sonrada telde konusduk tum akşamda msn de konusduk sevgılı ılke ıle..yenı bı dostlugun temelını attık ıstanbula gelcıek bulusucazdaççopuyorumnanaktan