8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

doğru canım herkesin zevki de farklı.. ama bana çıkan arkadaşa eğer düşündüğüm hediye hitap etmiyor gibi görünse de hem kendi zevkine hem benim zevkime göre bir hediye göndermeyi planlıyorum. mest edicem mest kaydirigubbakcemile5

kız tanıdığımız biri çıkarsa kişisel alırız da kendini tanıtmayan biri çıkarsa ne yapcaz

ne resmi nerde bu topik bizde bakalım en azından fikir edinmiş oluruz dimi:smiley-cool:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/333207-yilbasi-cekilisi-kankalari-hediyelerin-resimlerini-buraya-ekleyelim.html
canım topik buu

bu topiğin neresi boş anlamış değilim daha nasıl olacak bilmiyorum ki alemsiniz kızlarkaydirigubbakcemile3

artık deil kız kaç gündür kimse doğru düzgün bişi yazmıyodu

çektim ben çekmesinede pc ye aktarırken fotoğraf makinemin hafıza kartı yandı mafoldumben makimende servisde hala, dün bana gelenleri cep telefonumla çektiğim için bulanık oldu zaten resimler

olsun ya ekle sen biz görelim yeter

Tabikide canım ben mesela spidiye benzer bi oyuncak çok aradım ama malesef hiç bi yerde yok. sonra bi kağıda yazı yazdım o yüzden bi ipucu kesinlikle gönderdiğiniz kişiye
ufak bi not yazın ve tarih atın herşet kırılsa,atılsa eskise bile o kağıt hep kalabilir yerimseniben

kırmızı don olayı süperdi yaa ben çeyizime sakladımm kesesiyle beraber küçük böcüğümm tekrar sağoll

olsunn kıss kadın kadındır. hee eğer densiz filan derse de bana ne edelim. kaderimizdir der çekeriz lülülülülülü

aldıklarımızın resimlerinimi eklicez kızlar

Tabikide canım ekliycez yerimseniben

evtt :jeyyar:
ama siz evlenceğiniz zaman sana bi güzel gecelik alıp göndercem sipidim çeyizine koyar giydikçe beni hatırlarsın :asigim:

Hımm giydikçe hatırlarım elbette sağol canım benim almış giymiş kadar oldum:asigim::1hug:

aldıklarımızın resimlerinimi eklicez kızlar

canım hediyelerimiz gelince çekip eklicez resimleri ama göndermeden de çekebilriz hani alan arkadaş ekliyemez falan
o zamana yeni bi de topik patlatır sipidim bize geyiktenn ohhh

canım hediyelerimiz gelince çekip eklicez resimleri ama göndermeden de çekebilriz hani alan arkadaş ekliyemez falan
o zamana yeni bi de topik patlatır sipidim bize geyiktenn ohhh

delikafaduldendelikafadulden Tabikide canım açarız hepimiz ekleriz bakarız zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…