8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

iyi günler sizeee.. iyi günler bizeeee ...iyi günler herkezeeeeeeeeeŞeniz

genelde aynı kişileri görüyorum ayy inşlah tanıdığım biri çıkar şansıma......bazen korkuyorum kaprisli biri falan olursa hadi diyee amannn olmasın öyle biri çok üzülürüm heralde ..........neyse bu bile ekşın olacak dimi davşanlarımlaelaelaelaelae

iyi günlerrrrr sanada
bende yılbaşı çekilişinde öyle diyordum sonra bana lansor17 çıktı baştan çok şaşırdım. ama sonra iyi ki o çıkmış diye düşündüm çünkü bir arkadaş daha kazanmış oldum

evet eccem ya aman hep böyle olsun bana yılbasında rüyanaz cıkmıstı cokda iyi oldu inş yine buralara cok ugrayan bi arkadasım cıkarda işimide kolaylastırır

evet eccem ya aman hep böyle olsun bana yılbasında rüyanaz cıkmıstı cokda iyi oldu inş yine buralara cok ugrayan bi arkadasım cıkarda işimide kolaylastırır

evt birde kendini tanıtıp zevklerini söylediyseee allahhh :dance::dance:

haklısın eccemciğim , 7-8 kişiyi çözdüm hemen hemen :)) ayy aklıma gelmişken söyleyeyim şimdiden sizden bir ricam olacak. ben yılbaşı hediyemi özenerek paketlemiş süslemiş püslemiştim ama arkadaşım resmini eklemedi.eklese daha da mutlu olacaktım.lütfen herkes elinden geldiğince hediyelerine kavuşunca resimlerini eklesin opuyorumnanaktan

haklısın eccemciğim , 7-8 kişiyi çözdüm hemen hemen :)) ayy aklıma gelmişken söyleyeyim şimdiden sizden bir ricam olacak. ben yılbaşı hediyemi özenerek paketlemiş süslemiş püslemiştim ama arkadaşım resmini eklemedi.eklese daha da mutlu olacaktım.lütfen herkes elinden geldiğince hediyelerine kavuşunca resimlerini eklesin opuyorumnanaktan

ee sen resim çekmedin mi göndermeden önce sen ekleseydin

Yukarıdakilerden adımı gönderdim diyen var ise Lütfen geri dönsün
2 kişiyi eklemişim ama üye nickini yazmamışım
Bi Arkadaşım Ankaradan Diğeri ise ıstanbuldan Kontrol Edin Arkadaşlar

ben ne alınırsa alınsın herşey kabulümdür asla pahalı ucuz iyi kötü diye değerlendirmem hatıra o bana bitanem

bu topiğin neresi boş anlamış değilim daha nasıl olacak bilmiyorum ki alemsiniz kızlarkaydirigubbakcemile3

ee sen resim çekmedin mi göndermeden önce sen ekleseydin

çektim ben çekmesinede pc ye aktarırken fotoğraf makinemin hafıza kartı yandı mafoldumben makimende servisde hala, dün bana gelenleri cep telefonumla çektiğim için bulanık oldu zaten resimler

kızlar bu çekiliş kadınlar gününde ya acaba hediyelerimize ona göre mi bir kriter koysak bilmiyorumkismile ne bileyim mesela evle ilgili bir şeyler olmasın.çerçeve kupa gibi.. tamamen bize özel bir şeyler mi olsun artık makyaj eşyaları mı olur jartiyer mi olur.. hahahay kadınlık hormonlarım mı depreşti ne oldu yahu hihoyyyt:sm_cool:

kızlar bu çekiliş kadınlar gününde ya acaba hediyelerimize ona göre mi bir kriter koysak bilmiyorumkismile ne bileyim mesela evle ilgili bir şeyler olmasın.çerçeve kupa gibi.. tamamen bize özel bir şeyler mi olsun artık makyaj eşyaları mı olur jartiyer mi olur.. hahahay kadınlık hormonlarım mı depreşti ne oldu yahu hihoyyyt:sm_cool:

Canım benim şu bu diyemeyiz kimin ne sevdiğini bilemeyiz çünkü,
Geçen seferki yılbaşındaki hediylerden örnek verebilirim ama yardımcı olur.
Toka,takı,atkı,şapka,bere,iç çamaşırı,kupa,kırmızı don,kazak,hırka,şal,kitap, falan gibi şeyler alındı yerimseniben

Hediyelerin Limiti yada adeti yoktur.
Çok ucuz anlamsız bişey olmamalı kesinlikle karşındakine layık olmalı.
İStenilen herşey alınabilir,istersen şal al istersen samimiyetine göre kırmızı donkaydirigubbakcemile

X